Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Marti 11 Mai 2021 - 14587
Serviciul de Ambulanta "Filantropia Ortodoxa" Bistrita va transporta pacientii gratuit.

Asociatia "Filantropia Ortodoxa" Filiala Bistrita-Nasaud, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit ANDREI, vine in sprijinul celor aflati in situatii de dificultate printr-un nou proiect, unic in judetul Bistrita-Nasaud si in Patriarhia Romana: Serviciul de Ambulanta "Filantropia Ortodoxa".

Asociatia va desfasura activitati de transport sanitar neasistat, adica transportul pacientilor care nu se afla in stare critica si nu necesita monitorizare si ingrijiri medicale speciale pe durata transportului.

Serviciul este ideal pentru pacientii nedeplasabili, internari, externari, sau deplasari la diferite consultatii sau examene medicale.

In acest fel, Asociatia "Filantropia Ortodoxa" Filiala Bistrita-Nasaud, vine in ajutorul serviciului de ambulanta al judetului Bistrita-Nasaud, prin realizarea unor transporturi sanitare cu autosanitare din dotarea proprie.

Transportul pacientilor asigurati la Casa de Asigurari de Sanatate, cat si a cazurilor sociale, va fi gratuit.

Deschiderea oficiala a proiectului va avea loc Marti, 8 decembrie ora 12, la sediul Asociatiei din Bistrita, Piata Unirii nr. 9 (cladirea Protopopiatului Ortodox), cu prezenta Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit ANDREI.

Va asteptam cu drag!

 

Persoanele care doresc sa beneficieze de serviciul de Ambulanta "Filantropia Ortodoxa" pot sa ne contacteze la numerele de telefon:  0363 107 076  si  0745 522 013.

 

 

Pr. dr. Ioan Marius PINTICAN

 Presedinte Asociatia Filantropia Ortodoxa Filiala Bistrita-Nasaud

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

1 comentariu6370 vizualizări07 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0