Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Marti 11 Mai 2021 - 14587
Mos Craciun imparte speranta copiilor din Spital.

Mos Craciun si-a facut aparitia, in ajun de sarbatori, la Spitalul Judetean din Bistrita, pentru a usura perioada in care copiii sunt internati. Alaturi de el au fost gazdele, care l-au poftit pe mos si s-au ingrijit de sanatatea si bucuria copiilor - domnul director prof. dr. Mircea Gelu Buta, cadre medicale de la sectia pediatrie, doamna psiholog Mia Luca.

            Apoi, tot de-ai casei, membrii Fundatiei Inocentii, reprezentata de doamna Maria Cioarba, de inca o mana de "asistente" si doi francezi voluntari inocenti - Gabrielle si Olivier, care, impreuna si cu S.C. Comelf au pregatit cadouri, cadouri pe gustul copiilor.

            Li s-au alaturat si domnul deputat Stelian Dolha si doamna avocat Diana Morar, care au facut locul mai sarbatoresc, daruind un brad frumos, licitat la hotelul Metropolis, si un supliment la dar. Sub brad au fost asezate de catre spiridusele lui Mos Craciun cadourile.

            Batranul darnic a fost asteptat cu colinde, interpretate de scolarii internati si voluntarii de la Palatul Copiilor Bistrita, care, impreuna, au format un cor. La aparitia Mosului, pe chipurile copiilor a aparut lumina si speranta de odinioara. Pe langa fotografii "consacrati", un piticot de 2-3 anisori s-a gandit sa experimenteze si el aceasta meserie, surprinzandu-l pe Mosu’.

            Fiecare copil a mers in salon cu traistuta plina de biscuiti favoriti, napolitane, bomboane-ingerasi, cutiute spumoase, broscute de plus, mosuleti dulci, portocale, dar si cu speranta si caldura Craciunului in suflet.

 

Maria Balan, clasa a VI-a

Poezia Credintei, Palatul Copiilor Bistrita.

0 comentarii6377 vizualizări23 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0