Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Caritate-Voluntariat Marti 11 Mai 2021 - 14587
Alerg pentru Spitalul Copiilor.

Alerg pentru Spitalul Copiilor este un proiect deosebit nascut din dorinta unor oameni minunati care cred cu trup si suflet ca orice se poate atunci cand vrei ceva cu adevarat! Acest proiect special consta in construirea primului centru medical independent de hematologie si oncologie pediatrica din Romania in Bucuresti, asamblat cu toate echipamentele necesare pentru a putea lupta impotriva cancerului! Ceea ce este dealtfel important este faptul ca dorim sa construim acest Spital fara a cere vreun ban de la stat, deci doar din donatii si/sau sponsorizari de la persoane fizice si juridice private. S-a calculat ca daca fiecare locuitor ar dona 1 leu la 9 luni pentru acest Spital, atunci in doar 3 ani s-ar aduna suma necesara construirii acestui Spital. Spital de care avem mare nevoie, caci in Romania nu avem decat sectii de oncologie si hematologie pediatrica. Anual sunt multi copilasi diagnosticati cu cancer, dar din fericire daca primesc tratamentul adecvat din timp, atunci au toate sansele de a invinge aceasta boala cumplita!

Participarea la acest eveniment consta in donarea sumei minime de  1 leu, sau oricat doreste fiecare suflet, iar de ce sa nu promovam si miscarea? Fiindca suntem sanatosi putem sa si alergam, desigur simbolic, cine cat poate si doreste, caci nu este impus nici o regula. In multe orase ale tarii se alearga pentru zidirea acestui Spital, se alearga intr-o sambata a lunii, deci cine nu a reusit sa ajunga pana acum la o Alergare din aceasta speciala, are ocazie ca data viitoare sa participe cu drag.  Detaliile legate de aceasta Alergare simbolica pot fi urmarite pe pagina de facebook, unde este creat un eveniment public si pot fi invitati foarte multe cunostinte. 

Momentan avem un proiect nou prin care dorim sa mobilizam cit mai multi oameni, caci doar cu ajutorul fiecaruia dintre voi putem sa facem o tara mai frumoasa, mai buna!  Dorim sa adunam 1,000,000 ( un milion) de monede pentru Spitalul Copiilor pana in data de 21 mai. Nu conteaza ce fel de moneda este, ceea ce conteaza este sa incepem chiar de acum sa strangem aceste monede,  monede care ne incurca cateodata portofelul, chiar si buzunarul hainei. Aceste monede din toata tara, adunate la un loc pot schimba viata copilasilor bolnavi de cancer. Copilasi care nu doresc mai mult decat sa fie sanatosi, sa isi traiasca copilaria nu in spitale ci in spatiile de joaca alaturi de ceilalti copii. Prin adunarea tuturor monedelor existente din jurul nostru putem face o diferenta, putem aduce zambetul pe chipul acestor copilasi. Sunt convinsa ca impreuna vom reusi sa finalizam acest proiect ambitios!

In foarte multe orase ale tarii se aduna monede pentru Spitalul Copiilor, ceea ce inseamna ca oamenilor chiar le pasa de acesti copilasi bolnavi de cancer!

In Bistrita alergam din anul trecut, din luna noiembrie si acum dorim sa strangem cat mai multe monede pana in data de 14 mai pentru ca sa ajunga pana in data de 21 mai la Bucuresti.

Daca am omis vreun detaliu mai important, puteti accesa siteul www.1leu.org sau pagina de facebook al Asociatiei 1 leu : https://www.facebook.com/1leu.org/?fref=ts .

 Va multumesc pentru ajutorul acordat!

 

 

Cu stima,

Király Adina, voluntar al Asociatiei 1 leu .

0 comentarii8057 vizualizări02 mai 2016
rss 2.0
rss 2.0