Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diverse Vineri 24 Martie 2023 - 14587
Cine este celebrul autor american care vrea sa readuca dragostea si pasiunea in Romania?

Neintelegerile in relatiile de cuplu au devenit o problema destul de serioasa in Uniunea Europeana, in anul 2012 - anul ultimei raportari - se inregistrau doua milioane de casatorii si un milion de divorturi. Acelasi raport al Eurostat, arata ca nici Romania nu sta foarte bine la acest capitol. In acest context delicat, autorul american Dr. John Gray, celebru pentru bestseller-ul "Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus", va sustine pentru prima data, in Romania, doua conferinte, in data de 17 noiembrie (Bucuresti) si 19 noiembrie (Cluj-Napoca) a.c., in care va dezvalui audientei secretele unei relatii trainice, care l-au facut celebru peste tot in lume.

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa duca relatia la un nivel superior de comunicare, iubire sau pasiune si care sunt intr-o permanenta dorinta de autodepasire. De asemenea, speaker-ul ii va ajuta sa interactioneze mai bine cu cei din jur, sa comunice mai eficient la locul de munca si chiar sa negocieze mai bine cu seful, colegii sau clientii. Intreaga prelegere se va concentra pe mesajul de baza al cartii "Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus", conform caruia exista deosebiri intre barbati si femei in toate domeniile vietii - cele doua sexe comunica, gandesc, simt, percep, reactioneaza, raspund si chiar iubesc in mod diferit. Intelegerea acestor diferente esentiale, spune expertul, ajuta la eliminarea multor frustrari intampinate in relatiile cu sexul opus.

 

            Cine este John Gray?

John Gray s-a nascut pe 28 decembrie 1951, in Houston, Texas, Statele Unite ale Americii. Este licentiat si master in Meditatie Transcedentala, in 1992 a primit titlul de doctor de la Columbia Pacific University si, in 2002 un doctorat onorific la Governors State University din Illinois. In 1969, a inceput sa tina prelegeri despre Meditatia Transcedentala, iar putin mai tarziu a devenit asistentul personal al lui Maharishi Mahesh Yogi, timp de noua ani. In continuare, John Gray a inceput sa scrie carti despre relatii si dezvoltare personala, ajungand la un numar de 17 publicatii. Dintre acestea, cea mai cunoscuta este "Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus", fiind vanduta in peste 7 milioane de exemplare si devenind cea mai vanduta carte din zona non-fictiune din toate timpurile. La ora actuala, John Gray este lector universitar si cel mai bun expert in relatii din lume, cartile sale despre relatii si sanatate fiind vandute in peste 50 de miloane de exemplare si au fost traduse in 50 de limbi.

            Cei interesati se pot inscrierile la conferinta pe website-ul http://www.traininguri.ro/iubire

 

Extreme Training este o companie de top fondata in 2005, care si-a asumat misiunea de a-si sprijini clientii pentru a obtine rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atat clientilor corporate cat si persoanelor private) o gama larga de servicii de formare profesionala sau consultanta: de la leadership si management, pana la negociere, vanzari, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management.

Extreme Training, totodata, aduce pe piata din Romania o serie de speakeri internationali pe teme cheie cum ar fi conferinta Leadership: The Power of Emotional Intelligence avandu-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit parintele inteligentei emotionale. In 2014 l-a avut ca invitat pe Jordan Belfort, Lupul de pe Wall Street dupa povestea caruia s-a inspirat Martin Scorsese in filmul cu acelasi nume iar seria speakerilor continua cu John Gray in acest an.

 

Persoana de contact organizator

Claudia Banica

Coordonator Marketing si PR

0730 360 034

claudia@traininguri.ro

Transmite, pt Bistritanews.ro

Dr. Tanase Tasente

Director General

Plus Communication

0 comentarii2744 vizualizări08 iulie 2015
rss 2.0
rss 2.0