Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Diverse Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Cine poate, sa contrazica cele de mai jos !?

Dr. Paulo Ubiratan - Porto Alegre, Rio Grande do Sul, intr-un interviu acordat la un post TV local, a fost intrebat despre mai multe sfaturi pe care intotdeauna le-a dat ...

Intrebare: exercitii cardiovasculare prelungesc viata ?

Raspuns: inima ta a fost facuta pentru a bate un numar de ori ... Nu-ti irosi bataile cu exercitii. Totul in cele din urma se uzeaza. Accelerarea inimii nu va va face sa traiti mai mult. Asta e ca si cum ai spune ca se poate extinde durata vietii masinii , daca o faceti sa mearga mai repede. Vrei sa traiesti mai mult? Ia un pui de somn!

I: Ar trebui sa ma opresc cu consumul de carne rosie si sa mananc mai multe fructe si legume?
R: Tu trebuie sa intelegi logistica eficientei ... . Vaca ce mananca? Iarba si porumb. Ce sunt alea? Plante. Deci, o friptura nu este nimic mai mult, este un mecanism eficient de a pune legume in sistemul dumneavoastra . Vrei sa mananci boabe? Mananca pui.

I: Ar trebui sa reduc consumul de alcool?
R: Categoric nu. Vinul se face pe baza de fructe. Brandy este distilat din vin, ceea ce inseamna ca acestea trage apa din fructe, astfel incat sa profite din plin din ea. Berea este, de asemenea, din cereale. Le puteti lua!

I: Care sunt avantajele unui program regulat de exercitii fizice?
R: Filosofia mea este: Daca nu aveti nicio durere ... sunteti bine!

I: Fripturile sunt daunatoare?
A: Nu m-ai ascultat! ... Astazi alimentele sunt prajite in ulei vegetal. Adevarul este ca acestea raman impregnate cu ulei vegetal. Cum ar putea uleiul de plante sa fie daunator pentru tine? 

I: Flexiunile ajuta la reducerea grasimii?
R: Categoric nu! Exercitarea unui muschi doar il face sa creasca in dimensiune. 

I: Ciocolata face rau?
R: Esti nebun? ! E cacao! O alta legume! Este o mancare buna pentru a fi fericit!


Si tine minte: viata, nu ar trebui sa fie o calatorie pana la mormant, cu intentia de a ajunge sanatos acolo , cu un corp atractiv si un organism bine conservat. Mai bine ia  celalalt drum - bere intr-o mana - chips de cartofi in cealalta - mult sex si un organism complet uzat, pe deplin folosit, strigand ca ..... A MERITAT SA FACI CALATORIA! ! !!!!

Daca a umbla inseamna a  fi sanatos, postasul ar fi nemuritor .....!
Balena inoata toata ziua, mananca doar peste si bea apa si totusi e TARE GRASA.....!

REMEMBER:
Un iepure alearga, sare toata viata si traieste15 ani, broasca testoasa nu alearga NICIODATA si traieste 450 de ani.

0 comentarii3052 vizualizări03 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0