Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 29 Martie 2024 - 14587
23 AUGUST SARBATOARE DE SUFLET. (20 DE POZE)

Ziua de 23 august a ramas in constiinta cititorilor ziarului Bistritanews.ro ca ziua nasterii acestui unic  cotidian independent din Bistrita-Nasaud, patronat de jurnalistul Marius Chiuzan. In 2015, la 23 august, ziarul bistritenilor onesti a implinit cinci ani de existenta. Acesti ani au insemnat pentru redactia ziarului Bistritanews.ro cinci ani de munca de documentare echidistanta,  pentru ca sutele  de mii de cititori din lumea intreaga care au accesat paginile ziarului, sa fie informati la zi despre evenimentele din judetul Bistrita Nasaud si nu numai...

         Pe langa munca jurnalistica a profesionistilor din redactie, ziarul a avut parte de un aport substantial venit tocmai din partea beneficiarilor, adica a cititorilor, care au sustinut cu informatii in timp real paginile cotidianului.

Acest moment aniversar de 23 august 2015  pentru redactia cotidianului a constituit si o sansa unica de a  multumi colaboratorilor voluntari pentru daruirea, promptitudinea si corectitudinea informatiilor trimise catre Bistritanews.ro. In acelasi timp, redactia isi exprima pozitia echidistanta si in continuare, asigurand cititorii de tot respectul si consideratiunea ei.

Cu prilejul aniversarii a cinci ani de existenta, Bistritanews.ro in colaborare cu Cercul Militar Bistrita a organizat pentru publicul larg o expozitie cuprinzand peste 15 colectii tematice, de la numismatica si filatelie, la o colectie rara de ceasuri, insemne militare, cartele telefonice, insigne, stilouri, etc.  Expozitia  gazduita de Cercul Militar Bistrita, din Parcul Codrisor, va ramane deschisa inclusiv marti, 25 august 2015, tocmai ca vizitatorii intarziati sa poata lua contact cu piesele unicat expuse.


Redactia Bistritanews.ro
.
Foto - S.P.
0 comentarii2989 vizualizări24 august 2015




rss 2.0
rss 2.0