Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 11 Mai 2021 - 14587
Spectacol de patinaj artistic "Kings on Ice" - vineri 18 decembrie 2015.

Trei categorii de bilete au fost deja epuizate pentru evenimentul de pe 18 decembrie de la Sala Polivalenta din Cluj. Organizatorii anunta ca, din motive personale, Brian Joubert nu va participa la eveniment, el fiind inlocuit cu binecunoscutul campion francez Philippe Candeloro.

Cluj-Napoca, 8 decembrie 2015: Spectacolul de patinaj artistic, "Kings on Ice" va avea loc vineri, 18 decembrie 2015, pe patinoarul amenajat in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, incepand cu ora 20:00. In deschiderea evenimentului  Kings on Ice va avea loc un concert de colinde sustinut de Marcel Pavel si Paula Seling.

Oganizatorii le pregatesc clujenilor o amenajare interioara de neuitat, care sa introduca publicul in atmosfera sarbatorilor de iarna; patinatorii avand la dispozitie un patinoar de aproximativ 900 de metri patrati pentru a-si prezenta spectacolul.

Quantum Media a creat deja o traditie prin componenta sociala pe care o dezvolta cu fiecare eveniment organizat. Astfel, pentru evenimentul din 18 decembrie, au dezvoltat un parteneriat cu Asociatia Little People Romania, oferind sansa unor tineri bolnavi de cancer sa participe gratuit la show-ul de patinaj.

Kings on Ice este o combinatie unica de divertisment si sport, in care acrobatiile spectaculoase si demonstratiile impecabile de talent si tehnica ale unor celebri patinatori sunt acompaniate de sunetele unei viori Stradivarius.

Show-ul de clasa mondiala il va aduce la Cluj pe multiplul campion mondial Evgeni Plushenko care, dupa luni intense de antrenament, va prezenta un program special, o compozitie originala si o compilatie best-of a celor mai bune si indragite momente din programele care l-au consacrat. Alaturi de celebrul patinatorul rus, Evgeni Plushenko pe lista invitatilor speciali alaturi de Johnny Weir (bronz la Campionatul Mondial din 2007 si multiplu campion american) si Tomas Verner (campion european in 2008 si de 10 ori campion national in Cehia) il vom putea admira si pe Philippe Candeloro (dublu campion olimpic, de doua ori medaliat la Campionatele Mondiale, dublu campion european si de patru ori campion national al Frantei).

Alaturi de acesti grandiosi patinatori de la gala  Kings on Ice  nu va lipsi laureatul premiului  Emmy, Edvin Marton. Sub corzile celebrului sau Stradivarius, "printul viorii" va oferi publicului prezent in Sala Polivalenta din Cluj un show de neuitat.

Biletele pentru "Kings On Ice" se gasesc la standul de bilete din Iulius Mall, in reteaua Eventim: magazinele Orange, magazinele Vodafone, reteaua OMV, librariile Carturesti si Humanitas, sau online pe eventim.ro.

Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj.

 

 

———————————————

Persoana de contact:

Adrian Gog, PR Reprezentative

adrian.gog@prandmore.ro

0757 355 675

0 comentarii2709 vizualizări08 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0