Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 11 Mai 2021 - 14587
Kings on Ice - un spectacol de exceptie la Cluj-Napoca.(70 de poze)

Vineri seara, 7432 de spectatori platitori au fost prezenti la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca la mega spectacolul oferit de Evgeni Plushenko si Edvin Marton. Alaturi de Evgeni Plushenko - multiplul campion mondial si olimpic precum si castigatorul premiului Emmy - Edvin Marton, au fost prezenti pe gheata din Cluj campioni europeni sau mondiali precum si cunoscuti patinatori din intreaga lume. Printre acestia s-au numarat Johnny Weir, Tomas Werner, Philippe Candeloro, Kiira Korpi si renumite perechi de dansatori din Cehia si Rusia. In deschiderea evenimentului anului de la Cluj-Napoca pe patinoar au evoluat tineri patinatori ardeleni. Spectacolul a debutat la capitolul muzica cu un recital de muzica usoara, clasica si colinde sustinut de Paula Seling si Marcel Pavel.

Organizatorul acestui eveniment de exceptie a fost Quantum Media in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca si Consiliul Judetean Cluj. La spectacolul Kings on Ice, ziarul online Bistritanews.ro a fost partener media fiind reprezentata de un redactor si un fotograf.

Despre acest eveniment unde Edvin Marton a incantat publicul cu prestatia sa la o vioara Stradivarius asigurata pentru 7 milioane de euro o sa venim si cu alte detalii intr-un material viitor.

 

Marius Chiuzan

 

Foto: Adrian S. Chiuzan.

0 comentarii2422 vizualizări19 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0