Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 11 Mai 2021 - 14587
Mesaje si urari de Craciun - 2015.

Stimati conjudeteni,  Dati-mi voie, ca alaturi de dumneavoastra, sa impartasesc din farmecul si bucuria acestor zile de sarbatoare. Haideti sa intampinam si in acest an, alaturi de cei dragi, Nasterea Domnului si sosirea Noului An, cu ganduri senine si suflete deschise. 

Va doresc, tuturor, sa sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima, multa sanatate si putere de munca.  Craciun fericit si un calduros "La multi ani"!

 Mesajul prefectului judetului Bistrita-Nasaud, Ioan Tintean, transmis cu ocazia Sfintelor Sarbatori ale Craciunului si Anului Nou.

 

.

 

Stimati cetateni ai judetului Bistrita-Nasaud,

Imi face o deosebita placere ca, in pragul Sarbatorilor de Iarna, sa va adresez din partea Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, alaturi de traditionalul La Multi Ani!, urari de sanatate, succese in activitate, dar si de impliniri in plan personal!

 Craciun fericit! An Nou fericit!

SEFUL INSPECTORATULUI DE POLITIE JUDETEAN BISTRITA NASAUD,

Chestor de politie dr. Linul Marius

.

 

Stimati parteneri si prieteni, Va multumim pentru minunata si fructuoasa colaborare pe care am avut-o in decursul acestui an si abia asteptam sa dezvoltam noi proiecte impreuna, in 2016!

Plus Communication va ureaza un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si un An Nou mai bun! 

La multi ani!

 

Dr. Tanase Tasente
Director General Plus Communication
Doctor in Stiintele Comunicarii - Universitatea Bucuresti.

1 comentariu3619 vizualizări22 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0