Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 11 Mai 2021 - 14587
LA MULTI ANI. Mesaje de Anul Nou.

LA MULTI ANI. Mesaje de Anul Nou.  BISTRITANEWS.RO  si  CHIUZAN MARIUS VASILE  VA UREAZA LA MULTI ANI.

.

Stimati locuitori ai judetului Bistrita-Nasaud,

  In prag de An Nou, cand obisnuim cu totii sa ne adunam in jurul mesei de bilant si sa ne decuplam de la agitatia cotidiana pentru a ne pune gandurile in ordine, devenim oarecum mai increzatori.

 Imi doresc mult, ca in noul an, sa reusiti sa va pastrati increderea, cutezanta de a lupta pentru visele dumneavoastra si rabdarea de a construi lucruri trainice.

 Daca fiecare dintre noi vom actiona cu responsabilitate, daca vom avea capacitatea de a discerne calmi lucrurile cu adevarat relevante si vom actiona in consecinta, soarta comunitatii noastre va fi pe un fagas promitator.

           Odata cu trecerea in noul an, toate nereusitele devin posibile realizari, motiv pentru care va doresc sa le duceti la indeplinire in modul cel mai frumos cu putinta.

           Cu speranta ca fiecare ne vom indeplini cat mai bine menirea, va transmit cele mai alese ganduri.

 LA MULTI ANI!

 Prefect Ioan TINTEAN

 

.

 

 

 

Prieteni buni din mass- media, Cu respectul cuvenit, va doresc ca anul 2016 sa fie o incununare a muncii si eforturilor pe care le-ati depus pentru comunitate.

Va multumesc pentru buna colaborare din anul 2015. ‘’La multi ani!’’ din tot sufletul.

                                  Prim-vicepresedinte PNL Bistrita- Nasaud

                                                     Monica Sasarman

 

.

 

 

Familia Regala va ureaza "La multi ani!"

 Majestatile Lor Regele Mihai I si Regina Ana, impreuna cu toata Familia Regala, va ureza un An Nou plin de bucurii, noroc, sanatate si impliniri! Sarbatori fericite! La multi ani!

 

1 comentariu3857 vizualizări31 decembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0