Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 11 Mai 2021 - 14587
Atipic Beauty.

In acest an, Bistrita va fi pentru prima data gazda unui eveniment fashion deosebit, si anume, a celei de a opta editii a proiectului Atipic Beauty. Evenimentul este organizat de Asociatia Open Your Heart si Atelierul de Imagine Prompt Communication si va avea loc joi, 24 martie, ora 18.00, la Hotel Metropolis.
Fashion eventul Atipic Beauty a fost conceput din dorinta de a promova frumusetea, inteligenta, forta si puterea persoanelor a caror viata s-a schimbat brusc, pentru care normalitatea a capatat alte dimensiuni.

Atipic Beauty a fost creat cu scopul de a schimba, printr-un mijloc definit de rafinament si eleganta, mentalitatea societatii in ceea ce priveste atitudinea fata de persoanele cu dizabilitati. Proiectul are ca obiectiv central sprijinirea persoanelor cu dizabilitati, promovarea intereselor acestora,incluziunea lor sociala si pe piata muncii, incurajarea societatii de ai privi ca pe niste oameni normali, care detin aceleasi calitati ca noi toti, dar cu siguranta mai mult curaj.


Douasprezece femei minunate care vor purta creatii vestimentare ale unor designeri romani vor defila in scaun cu rotile, fiecare insotita de cate o personalitate publica din Bistrita. Defiland impreuna, vor demonstra ca nu exista limite si bariere atunci cand ne dorim ceva cu adevarat si ca solidaritatea umana manifestata prin cuvinte si fapte are capacitatea de a schimba vieti. Atipic Beauty nu este, asadar, doar
un simplu proiect legat de lumea modei, este o lectie de viata pentru toti cei care cred ca frumusetea este doar apanajul unui exterior perfect, in care continutul nu are nicio relevanta. Acest eveniment este prilejul nostru, al tuturor, de a demonstra ca impreuna putem depasi orice obstacol, de a constientiza ca soarele nu face diferente atunci cand rasare, ci ne zambeste la toti.


Pentru a cunoaste si mai in detaliu profilul acestui eveniment special, va prezentam o succinta descriere a domeniului de activitate si a obiectivelor fiecaruia dintre organizatori:
Asociatia Open Your Heart este o asociatie nonprofit socio-umanitara, care isi propune sa reprezinte interesele persoanelor cu dizabilitati promovand in mod constant imaginea acestora, inlaturand astfel ideile preconcepute cu referire la dizabilitate.
Asociatia militeaza pentru elaborarea unei legislatii specifice persoanelor cu dizabilitati, in conformitate cu legislatia internationala si are ca obiective principale urmatoarele:
imbunatatirea imaginii persoanelor cu dizabilitati prin organizarea de evenimente culturale ai caror principali actori vor fi persoanele cu dizabilitati, sprijinirea persoanelor cu dizabilitati din si cu familii sarace, sprijinirea activa a integrarii sociale si profesionale a persoanelor cu dizabilitati prin programe educationale, de informare, activitati sociorecreationale.


Prompt Communication este atelierul de imagine care, de 9 ani, ofera consultanta de imagine, branding, strategie, comunicare organizationala, sprijin inconstruirea si implementarea campaniilor de promovare si informare in diverse domenii, organizarea de evenimente, creatie si productie publicitara.


Atelierul nostru de imagine are rafturile incarcate cu idei neconventionale si solutiioriginale.
Avem in cont munti de energie si forta creatoare.
Suntem maestrii proiectelor ambitioase pe ritmul contemporan!
Maximizam puterea cuvantului, construim imagini expresive si creionam arhitectura evenimentelor de succes!
In perioada urmatoare vom reveni cu informatii privind invitatii, partenerii si sponsorii evenimentului, dar si personalitatile publice bistritene care se vor implica in desfasurarea evenimentului.

0 comentarii4816 vizualizări18 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0