Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 11 Mai 2021 - 14587
Atipic Beauty Bistrita.

A opta editie a proiectului de talie nationala Atipic Beauty, realizat incepand din anul 2013 in orase precum Bucuresti, Cluj-Napoca, Sibiu, va avea loc in data de 24 martie, ora 18.00, la Hotel Metropolis Bistrita, organizat de Asociatia Open Your Heart si Atelierul de Imagine Prompt Communication. Atipic Beauty este un eveniment fashion deosebit care incorporeaza si transmite intr-un mod inedit un mesaj cu un impact puternic asupra comunitatii. Douasprezece femei minunate, care vor purta tinute semnate de designeri romani, vor defila in scaun cu rotile insotite de persoane publice din Bistrita. Obiectivul central al acestei defilari simbolice este de a transmite faptul ca persoanele cu dizabilitati sunt persoane normale care au aceleasi calitati ca noi toti, ca este timpul ca si in Romania sa le fie respectate drepturile si sa fie integrate mai usor din punct de vedere social si profesional.
Creatiile vestimentare ale modelelor care vor defila in scaun cu rotile vor fi furnizate de mai multi  designeri romani care au acceptat cu drag sa isi ofere sprijinul pentru realizarea acestui eveniment.

Printre acestia se numara si creatoarea de moda Tina Olari, care revine acasa pentru a participa cu entuziasm si daruire pentru prima data la un astfel de eveniment. Aceasta va insoti pe podium una dintre femeile in scaun rulant si, mai mult decat atat, va furniza tinutele pentru 5 dintre cele douasprezece femei minunate. Prin sprijinul acordat de Tina Olari, rochii minunate care au stralucit pe podiumurile Miss World vor pune in valoare frumusetea modelelor de la Atipic Beauty, demonstrand astfel inca o data ca nu exista diferente intre noi si persoanele cu dizabilitati. Tina Olari va fi invitatul de onoare al evenimentului in calitate de designer care a reusit sa cucereasca lumea modei in Spania, ea fiind designerul oficial al celei mai frumoase femei din lume, Miss World 2015.
Am lucrat intotdeuana inconjurata de frumusete...interiorul si exteriorul imbinandu-se si completandu-se cu creatiile mele. Acest fapt mi-a adus titluri, recunoasteri si premii de-a lungul nenumaratilor ani pe care i-am dedicat acestei lumi... acum am oportunitatea de a participa la un alt tip de lume a frumusetii, definita de minunatii de chipuri perfecte, dar cu trupuri afectate de un moment brusc, tragic al vietii
care le-a adus intr-un scaun cu rotile...o prezentare de moda diferita, care mi-a atins sufletul inca din momentul in care am acceptat invitatia de onoare la acest eveniment in orasul meu natal. Voi fi alaturi de modele, care in ciuda faptului ca destinul le-a obligat sa traisca o situatie pe care nu si-ar fi imaginat-o vreodata, traiesc in fiecare zi cu mult curaj, acceptare, ambitie, isi traiesc viata intr-o alta dimensiune, se lupta cu ea din scaunul cu rotile, dar o fac cu atitudine, pozitivism si multa frumusete, a scris Tina Olari
pe site-ul sau - tinaolari.com.

Agentia Prompt Communication.

0 comentarii3780 vizualizări29 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0