Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Gasca Zurli la Bistrita.

Gasca Zurli pleaca in cel mai mare turneu din istoria trupei! O super productie, un spectacol unic in care sunetul si luminile sunt la nivelul show-urilor internationale. Cu spectacolul ZECE ZURLI, Gasca Zurli marcheaza implinirea celor 10 ani de Zurli in Romania. In acest show apar toate personajele atat de iubite de copii iar productia vine cu cantece si personaje noi. In tara, spectacolele sunt organizate in sali polivalente si sali de sport, acolo unde s-au putut obtine intelegeri cu administratorii acestor spatii. Incercam sa acoperim toata tara si sa ne intalnim cu cat mai multi prieteni.

Harta turneului acopera toate zonele geografice. Pretul biletelor este de la 30 de lei la 150 de lei, biletele din aceasta categorie includ si intalniri speciale cu Gasca Zurli.

10 personaje, 10 cele mai iubite cantece, 10 motive sa ajungi la acest spectacol eveniment care este produs o singura data: primavara lui 2017.

Orasele in care ajungem sunt: Timisoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Cluj Napoca, Baia Mare, Bistrita, Targu Mures, Brasov, Bacau, Galati, Iasi, Chisinau, Botosani, Craiova, Ramnicu Valcea, Pitesti, Constanta, Ploiesti si Bucuresti. Vom strabate peste 15.000 de kilometri intr-o echipa de 30 de oameni. Ne vom intalnim cu peste 50.000 de spectatori.

In fiecare oras vom organiza concursuri speciale si vom acorda unor fani sansa de a urca pe scena alaturi de cele mai iubite personaje din Romania. Fetita Zurli, Zdranganel, Clopotel, Zana Buna, Vrajimaturica, Truli, Yuppi, Tashu, Tasha si Baietelul Zurli si-au facut bagajele. Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan, creatoarea acestui mega concept a pregatit pentru ei multe surprize pe parcursul intregului turneu care dureaza o luna si jumatate.

Biletele se gasesc online pe www.eventim.ro si la magazinele partenere Eventim din orasul dumneavoastra.

CATEGORIA III - 30 LEI / bilet

CATEGORIA II - 60 LEI / bilet

CATEGORIA I - 100 LEI / bilet

CATEGORIA VIP - 150 LEI / bilet

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii (adulti si copii) la spectacol trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta, inclusiv copiii sub 2 ani platesc bilet.

Accesul se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului. Persoanele care ajung dupa incepererea spectacolului au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, doar in limita scaunelor ramase libere.

Va rugam nu intarziati! Atentie se filmeaza!

 

Site-ul www.eventim.ro de unde bistritenii pot achizitiona bilete de acces in sala. Totodata, gasiti si planul Salii Polivalente, pentru ca doritorii sa isi aleaga locul dorit. 

http://www.eventim.ro/ro/artist/-gasca-zurli-1045/profile.html

http://www.eventim.ro/ro/bilete/gasca-zurli-turneu-national-10-sala-polivalenta-bistrita-938843/performance.html

http://www.eventim.ro/ro/bilete/gasca-zurli-turneu-national-10-sala-polivalenta-bistrita-938843/performance.html

13 Martie 2017 Bistrita  - Sala Polivalenta - ora 17:00

 

Biletele se pot cumpara online de pe www.eventim.ro (click aici) si de la magazinele partenere Eventim din Bistrita:

Germanos Bistrita - Str.Gh. Sincai Nr.10

Germanos Bistrita 2 - Str. Liviu Rebreanu Nr. 12

OMV BISTRITA - Calea Moldovei Nr.5

Orange shop - P-ta Principala Nr.8

Vodafone Store - Str. Liviu Rebreanu Nr.27

Pentru asistenta tehnica si rezervare bilete - Telefon: 1951 
Tarif din reteaua Romtelecom: 0,37 euro/apel + 0,37 euro/minut(TVA inclus) 
Tarifele din alte retele sunt stabilite de catre operatorii respectivi de telefonie.

 

0 comentarii3136 vizualizări26 februarie 2017




rss 2.0
rss 2.0