Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Festivalul Elementum, peste 20 de hectare de activitati pentru intreaga familie, la Cluj, In iunie.

Cele 4 elemente clasice ale naturii, AER, APA, PAMANT si FOC, plus unul "bonus", SUFLET, se reunesc, intre 21 si 23 iunie 2019, in judetul Cluj, la Complex Lac Luncani, sub forma ELEMENTUM, un festival "in ritmul familiei". Timp de trei zile, cadrul natural feeric desfasurat pe 20 de hectare va fi gazda celui mai amplu eveniment dedicat intregii familii, indiferent de varsta membrilor sai, din Romania.

Se vor organiza concerte cu artisti renumiti la scena principala, spectacole de magie, piese de teatru si alte surprize antrenante la scena pentru copii; adultii vor avea si ei activitati individuale si de echipa- "linistite" sau pline de adrenalina (salturi cu parasuta, zboruri de agrement, competitii pe lac, etc.), jocuri si ateliere pentru toata familia; vor fi zone de food&drinks, chill&relax, mother&care, precum si o zona mare de camping cu toate facilitatile necesare (binenteles ca si un punct farmaceutic si de asistenta medicala, altfel nu ne-am mai numi parinti :).

 

ELEMENTUM e un festival in aer liber si nu numai (vor exista si mai multe zone acoperite, pentru a nu ne baza exclusiv pe cizme de cauciuc sau pe palarii de soare :)), organizat de un grup de parinti iubitori de natura si care au gandit totul pe "gustul, inima si nevoile" unor parinti. Elementum este dedicat tuturor familiilor din Romania care vor sa isi petreaca trei zile de vacanta in aer curat, intr-o lume gandita, in fiecare detaliu, pentru cel mai mic pana la cel mai mare membru al familiei, departe de agitatia orasului, dar cu toate conditiile "de acasa".

 

Participantii vor avea la dispozitie un loc numit "Cuibul Mama&Copilul", spatiu in care mamele pot avea grija de puii lor si de ritualurile lor zilnice, fara sa fie nevoie sa se deplaseze acasa, cu: mese pentru infasat, facilitati pentru pregatirea biberoanelor, chicineta pentru prepararea pireurilor pentru bebelusi, etc.

"Casa lui Mos Ene" va fi locul unde parintii sa-si poata pune micutii la somn, in conditii de liniste, lumina redusa, bean-bags, paturi si pufuri, dar vor fi si locuri special amenajate in care copiii de pana in 3 ani sa se poata juca, supravegheati de personal de specialitate.

Chiar si asa, fiindca stim ca un parinte nu poate pleca de acasa fara tooooot ce (crede ca) are nevoie, am inventat "Linia de vacanta", un sistem simpatic de carat bagajele si o zona ingenioasa de "drop-off", astfel incat sa ne putem bucura cu totii (chiar si tatii-carausi) de peisaj si sa putem explora zona de cum ajungem.

 

 

Cu capul in nori si sufletul in al noualea cer

"Credem in puterea naturii si a aventurii de a ne aduce impreuna. Aer, apa, pamant si foc sunt elementele primordiale care fac viata posibila, iar anima, energia fiecaruia dintre noi, e cea care le va face sa vibreze". Acesta este "crezul" organizatorilor festivalului. Respectandu-l, am decis ca fiecare element al naturii cuprins in Elementum sa fie anuntat individual, cu atentia, dragostea si importanta cuvenite, cate unul pe luna. Astfel, am decretat februarie luna AERULUI!

 

Asadar, lume, lume, atentie, atentiune, intre 21 si 23 iunie 2019 o sa ne jucam in/cu AER! Cu ajutorul partenerilor nostri, Skydive Transilvania si Asociatia Aeroclub Lac Luncani, doritorii vor putea zbura la propriu: cu avionul sau prin sarituri cu parasuta!

Se vor putea face salturi cu parasuta in tandem de la 3.000 m altitudine, zboruri de agrement cu avioane ULM (ultra-usoare) sau cu cele de 4 locuri de tip Cessna- in orice varianta, aproximativ jumatate de ora veti avea garantata, pe langa adrenalina, o vedere panoramica unica asupra festivalului! Toate pachetele includ instructaj si asistenta pe toata durata aventurii la altitudine. Optional, binenteles, va puteti inregistra foto-video intreaga experienta, ca sa aveti dovada pentru nepoti :).

Iar pentru cei carora adrenalina nu le face cu ochiul, sau pentru cei (mai) mici dintre festivalieri, exista si alte variante de "calatorii prin nori", respectiv ateliere de construit si inaltat zmeie, ateliere de pictura pe figurine de lemn (avion, parasuta, nor, etc), vizite in hangar si la bordul avioanelor alaturi de piloti. Si da, dragi parinti, va fi si o zona de (air)chill&relax, care sa va faca sa va simtiti in al noualea cer!

 

 

 

UNDE?

Casa noastra va fi Complex Lac Luncani, situat la o distanta aproximativ egala (cca. 50 km) de trei centre importante ale Transilvaniei: Cluj-Napoca, Alba Iulia si Targu Mures.

 

CUM?

Abonamente pentru festival pot fi cumparate de pe site-ul nostru. Copiii sub 2 ani au intrare GRATUITA. Pentru activitatile din cadrul categoriei "AER", biletele/pachetele vor putea fi achizitionate incepand din 15 februarie 2019.

 

 

CINE?

 

Presa

Anca Dinu

0722 870 000

comunicare@elementumfest.ro

 

Parteneriate si sponsori
Anamaria Crainic
0740 526 715
sponsori@elementumfest.ro
0 comentarii3087 vizualizări06 februarie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0