Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Stafeta Ciclista SM 2019.

 

Societatea de Scleroza Multipla din Romania si Asociatia de Scleroza Multipla Bistrita are deosebita placere de a va invita joi, 23 mai 2015, incepand cu ora 17, in Parcul Municipal, la turul ciclist simbolic organizat in cadrul campaniei Stafeta Ciclista SM 2019 cu ocazia Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple. Scopul campaniei este de a sustine persoanele cu SM prin infiintarea unei retele nationale de grupuri de suport.

Stafeta Ciclista SM 2019 se va derula in perioada 21-230 mai 2019, perioada in care 3 voluntari biciclisti vor lega 7 localitati din Romania (Iasi, Piatra Neamt, Bistrita, Oradea, Timisoara, Craiova, Alba Iulia). Turul  porneste din Iasi in 21 mai 2019 si va dedica fiecarei localitati cate o zi pana la punctul terminus, Cetatea Alba Iulia. Suporterii biciclisti si simpatizantii acestei initiative sustin demersul acestei campanii prin participarea efectiva la actiune.

 

Mesaj pentru comunitate: Aduceti-ne mai aproape!

Obiective: Realizarea unui eveniment recreativ itinerant, de tip stafeta ciclista, organizat in 8 localitati din Romania si Bucuresti, cu participarea voluntarilor, copii, tineri, a persoanelor afectate de SM si familia acestora, cu prilejul zilei mondiale SM, 30 mai, intr-un demers comunitar de sustinere a cauzei persoanelor afectate de scleroza multipla pentru solidarizarea si incurajarea persoanelor afectate de aceasta maladie.

 

Scurta descriere:  3 voluntari biciclisti pornesc intr-o stafeta ciclista dedicata cauzei SM, legand 16 localitati din Romania (Oradea, Bistrita, Neamt, Harghita, Alba Iulia, Timisoara, Craiova si Bucuresti), in care comunitatea, copii, tineri si membrii ai familiei, utilizand propriile biciclete, se alatura, ca suporteri biciclisti, intr-un tur ciclist simbolic si recreativ, organizat intr-un parc central din localitate, pentru a motiva echipa stafetei si a le inmana postit-uri cu mesaje de incurajare adresate celor afectati de aceasta maladie. Dupa efectuarea turului simbolic, in sunetul clopoteilor de bicicleta, echipa stafetei va pleca spre prima destinatie din traseul national, purtand ca stafeta, mesajele si fotografiile de incurajare ale comunitatii, pe care le va culege de pe tot traseul, pana la punctul terminus. Suporterii biciclisti, care se

 

alatura acestei initiative vor fi rasplatiti cu mici surprize pregatite de organizatori. Fiecare eveniment local mai include: testere bicicletei diagnosticate cu SM si o serie de trei ateliere pentru pacientii afectati (kinetoterapie, psihoterapie de grup si asistenta sociala).

 

 

            Cum se pot implica bistritenii?

  • Venind la eveniment cu bicicleta impreuna cu prietenii, familia, colegii sau, chiar singuri.
  • Sa insoteasca ciclistii stafetei prin oras, incepand de la intrare in Bistrita (parcarea Kaufland) la ora 17:00 in data de 21 mai;
  • Scriind un mesaj de incurajare pe un post-it oferit de organizatorii de la locul evenimentului. Incurajarea voastra ne intareste in lupta noastra impotriva sclerozei multiple.
  • Adresand mesaje de incurajare, like-uri si fotografii de incurajare pe pagina oficiala de facebook a evenimentului Stafeta ciclista SM. O fotografie nu vindeca, dar poate mangaia, iar atentia voastra incalzeste inimi care au nevoie.

 

Va asteptam cu drag,

 

Pr. Lazar Laurentiu

Director ex.

Societatea de Scleroza

Romania

 

Bungardean Cristina

Presedinte

Asociatia de Scleroza Multipla din

Bistrita  - Tel: 0722 163 382

 

Persoana de contact                     

Pintia Florin - 0734816945

 

 

0 comentarii3430 vizualizări16 mai 2019
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0