Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Eveniment dedicat martirilor neamului romanesc - 8 iunie 2019.

In data de 8 iunie 2019,ora 18.00, la initiativa Protopopiatului Ortodox Bistrita si a violonistului Florin Vlad, va avea loc la Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, un eveniment dedicat martirilor neamului romanesc din inchisorile comuniste (n.r.- staliniste).

  Peste 3 milioane de romani au trecut prin lagarele de munca si inchisorile comuniste iar dintre ei sute de mii au murit ca martiri. Calugari, preoti ortodocsi si greco-catolici, tarani , muncitori, intelectuali, ofiteri, studenti, elevi, au suferit chinuri de neimaginat, gandite si aplicate de un regim ateu si criminal care dupa ce l-au dat afara pe Dumnezeu, s-au erijat in zei atotputernici.

  Propunerea nostra vine pentru ca ne ingrijoreaza ceea ce constatam acum: faptul ca se instaleaza tot mai mult uitarea peste aceste tragedii, ca tinerii nu stiu aproape nimic despre aceste fapte si ca tot mai multi oameni vorbesc cu nostalgie despre comunism.

 

       Va asteptam .

 

0 comentarii3472 vizualizări30 mai 2019
rss 2.0
rss 2.0