Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
COLIBITA FOLK FEST .

COLIBITA  FOLK  FEST , este un festival de muzica folk, asa cum reiese si din denumire, iar anul acesta a  ajuns la cea de-a VIII-a editie.Data de desfasurare va fi  16 si 17 august,la Complexul Turistic FISHERMAN"S,  gazda noastra din ultimii cinci ani !  La fel ca in anii precedenti, ziua de vineri, 16 august, va debuta cu Open Stage de la orele 18.00. Cei doritori se pot inscrie la nr. de telefon 0742 529 271 pana in data de 10 august.

  Speram sa fie suficiente inscrieri, chiar daca nu avem  concurs cu premii in acest an!

   De la orele 20.00 trecem la recitaluri; pentru cea dintai seara, vor fi alaturi de dumneavoastra, publicul frumos de la Colibita,urmatorii: DAN  VANA, ANGELA  MARIASIU, FLORIN  SASARMAN & VALI  SERBAN, VICTOR  SOCACIU si pentru prima data la acest festival: MIRCEA  RUSU  BAND ( Mircea Rusu, TEO BOAR si VLADY  CNEJEVICI).

    Seara de sambata 17 august, va avea pentru-nceput, de la orele18.00, Open Stage ca si-n prima seara.

    Incepand cu orele 20.00, vraja se va asterne peste toti cei prezenti, iar cei ce vor face seara desavarsita se numesc RAUL  CARSTEA, EMERIC IMRE & JIMI EL LACO, MIRCEA  BODOLAN,  MARIA  GHEORGHIU, MIRCEA  BANICIU

  Invitatul special al acestei editii este  DAN  CHEBAC, o legenda a muzicii folk din Romania si totodata un pionier al genului.

 

 Pe tot parcursul manifestarii, pe langa meniul de restaurant, nenumarate ceaune sau gratare, vor intretine voia buna a participantilor.

 

 Evenimentul este sustinut la fel ca in anii precedenti, de Consiliul Judetean prin Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, Primaria Bistrita-Bargaului, Primaria Prundu-Bargaului, Primaria Tiha-Bargaului si cativa oameni inimosi pe care o sa vi-i amintesc la fata locului, adica pe scena!

 

                Toni Vlad 

presedintele As. Aripi Folktime

 

 

0 comentarii1253 vizualizări04 iulie 2019
rss 2.0
rss 2.0