Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Directia 5 - revine la Bistrita in cadrul turneului "Povestea noastra - 30 de ani", in data de 14 mai!

Bistrita: Concert Directia 5 - Povestea Noastra. Palatul Culturii Bistrita, Bistrita, str. Albert Berger, nr. 10, joi, 14 mai, ora 19:30. Directia 5 - revine la Bistrita in cadrul turneului "Povestea noastra - 30 de ani", in data de 14 mai!

Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cantecelor care au intrat in casele dumneavoastra si in viata voastra, povestea celor 30 de ani de satisfactii artistice si a celor 30 de ani norocosi, ca muzica noastra v-a placut. 

Va multumim pentru tot si numele turneului nostru se leaga perfect cu titlul cantecului nostru: "POVESTEA NOASTRA". 
In acest turneu aducem pe scena cantece care v-au bucurat in toti acesti ani plus unele noi-noute, pe care, daca avem noroc, le veti iubi.

Semneaza: Directia 5.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro  si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay.

 Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

0 comentarii2016 vizualizări14 februarie 2020
rss 2.0
rss 2.0