Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Luni 10 Mai 2021 - 14587
"Alaturi de veterani".

In perioada 27-29 aprilie, militarii din cadrul Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan" s-au alaturat campaniei nationale "Alaturi de veterani", derulata de Ministerul Apararii Nationale, in parteneriat cu Asociatia "Alaturi de eroi", mediul de afaceri si societatea civila.
        Astfel, alaturi de personalul Centrului Militar Judetean Bistrita-Nasaud, reprezentanti ai Asociatiei "Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati" Bistrita si autoritatile locale, militarii marii unitati le-au inmanat veteranilor de razboi cadourile pregatite cu ocazia sarbatorilor pascale si au dat citire scrisorii adresate acestora din partea Ministerului Apararii Nationale.
        Totodata le-au ascultat povestile si trairile de pe campurile de lupta si le-au admirat vitejia cu care au reusit sa supravietuiasca intamplarilor de pe front.
        Fotografiile pot fi descarcate de la link-ul https://we.tl/t-jVzdPSQXAw si folosite cu titlu gratuit pe canalele clasice de comunicare sau in mediul online cu mentiunea " Militarii Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" sunt alaturi de oamenii care au luptat cu mandrie si
curaj sub tricolor.!"

         Cinste si stima veteranilor de razboi!


        Cu respect,

     OFITER  CU INFORMAREA SI RELATIILE  PUBLICE AL BRIGAZII 81
MECANIZATA
                  "General GRIGORE BALAN"

             Sublocotenent
                           Raluca MURESAN


0 comentarii1022 vizualizări29 aprilie 2021
rss 2.0
rss 2.0