Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 11 Mai 2021 - 14587
Zece ani Bistrita Folk, 10 pentru Florin Sasarman.(40 de poze)

Vineri seara cu incepere de la orele 18.00 a avut loc Gala aniversara Bistrita Folk Zece, unde au fost invitati sa cante reprezentanti de seama ai folkului bistritean si romanesc. Printre acestia s-au numarat Vasile Bancea, Gheorghe Ani, grupul Arta, Patrik O,Mahoney, No Remorse si interpreti consacrati pe plan national ca si Florin Sasarman, Alex Filip, Angela Mariesiu, Adrian Ivanitchi, Nica Zaharia, Magda Puscas, Vali Serban, Maria Gheorghiu, Mihai Nenita, Ducu Berti, Ioan Gyuri Pascu si grupul Pasarea Colibri avandu-i in prim plan pe Mircea Baniciu si Mircea Vintila.

Gala Bistrita Folk a fost una de exceptie, fapt confirmat si de prezenta in numar foarte mare (peste 2 mii) a bistritenilor la Sala Polivalenta, noul loc de desfasurare al spectacolelor de folk. O alta confirmare a valorii acestei gale de folk a fost faptul ca desi a durat aproape 7 ore, toti spectatorii au ramas sa vada interpretii si trupele din recital. In aceste conditii, cantautorul Florin Sasarman, organizatorul acestor gale, merita cu prisosinta nota 10 atat pentru interpretare, organizare cat si pentru amploarea spectacolului si a presatiei invitatilor de la Bistrita Folk 2011.

 

 Marius Chiuzan.

2 commentarii2891 vizualizări19 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0