Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 11 Mai 2021 - 14587
Balul Bobocilor la Universitatea Tehnica Cluj-filiala Bistrita.(40 de poze)

Viitorii ingineri bistriteni, actuali studenti in anul I la Universitatea Tehnica Bistrita s-au reunit la sfarsit de saptamana la restaurantul Codrisor pentru a organiza Balul Bobocilor. Zeci de tineri studenti alaturi de patru din profesorii lor au petrecut o seara de exceptie in mod distractiv, amuzant si placut dar decent asa cum le sta bine unor tineri maturi care se pregatesc sa ajunga ingineri. Atractia Balului Bobocilor a constituit-o concursul de Miss si Mister unde s-au inscris 4 perechi. Cei 8 studenti au concurat in cadru a 6 probe: pantonima, dans cu marul, limbo, sceneta, aptitudini de dans, karaoke. In urma desfasurarii probelor, juriul a decis ca titlul de Miss ii revine tinerei Roxana Moisil iar titlul de Mister lui Florin Pavel.Acestia au fost premiati de catre sponsorul balului, Avon Bistrita.

Organizatorul acestui bal foarte reusit a fost tanarul student din anul I - Lucian Lazar alaturi de colega sa Roxana Moisil. La buna desfasurare a Balului Bobocilor de la Universitatea Tehnica au mai contribuit si profesorii de specialitate care i-au ajutat dupa posibilitati pe viitorii ingineri. De mentionat calitatea preparatelor culinare si ambianta selecta a restaurantului Codrisor situat langa raul Bistrita dar si prestanta Dj-ului care a reusit sa incante audienta cu piese din anii 80-90 si pana in prezent.

 

 

Marius Chiuzan.

3 commentarii3864 vizualizări27 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0