Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Joi 24 Iunie 2021 - 14587
Balul Bobocilor la Universitatea Tehnica Cluj-filiala Bistrita.(40 de poze)

Viitorii ingineri bistriteni, actuali studenti in anul I la Universitatea Tehnica Bistrita s-au reunit la sfarsit de saptamana la restaurantul Codrisor pentru a organiza Balul Bobocilor. Zeci de tineri studenti alaturi de patru din profesorii lor au petrecut o seara de exceptie in mod distractiv, amuzant si placut dar decent asa cum le sta bine unor tineri maturi care se pregatesc sa ajunga ingineri. Atractia Balului Bobocilor a constituit-o concursul de Miss si Mister unde s-au inscris 4 perechi. Cei 8 studenti au concurat in cadru a 6 probe: pantonima, dans cu marul, limbo, sceneta, aptitudini de dans, karaoke. In urma desfasurarii probelor, juriul a decis ca titlul de Miss ii revine tinerei Roxana Moisil iar titlul de Mister lui Florin Pavel.Acestia au fost premiati de catre sponsorul balului, Avon Bistrita.

Organizatorul acestui bal foarte reusit a fost tanarul student din anul I - Lucian Lazar alaturi de colega sa Roxana Moisil. La buna desfasurare a Balului Bobocilor de la Universitatea Tehnica au mai contribuit si profesorii de specialitate care i-au ajutat dupa posibilitati pe viitorii ingineri. De mentionat calitatea preparatelor culinare si ambianta selecta a restaurantului Codrisor situat langa raul Bistrita dar si prestanta Dj-ului care a reusit sa incante audienta cu piese din anii 80-90 si pana in prezent.

 

 

Marius Chiuzan.

3 commentarii3927 vizualizări27 noiembrie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Roxana Moisil
29 Noiembrie 2011 - 16:28

Vreau si eu sa ii multumesc in mod special colegului nostru Lucian si nu in ultimul rand colegului Togorean Silviu care a contribuit la organizarea balului mai mult decat mine .

deeutza
29 Noiembrie 2011 - 12:20

felicitari pt organizare luci!!!esti cel mai tare;)

Lazar Lucian
28 Noiembrie 2011 - 09:04

Vreau sa multumesc si colegului nostru Togorean Silviu care ne-a fost alaturi si ne-a ajutat la organizarea balului.

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0