Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 11 Mai 2021 - 14587
Moisil Roxana Maria este Miss UTCN Bistrita 2011.

Ea are 19 ani , este studenta la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, filiala Bistrita si se considera o persoana speciala pentru ca are alaturi de ea o familie frumoasa si multi prieteni care o apreciaza pentru ceea ce este.

Moisil Roxana Maria ne-a declarata ca:  "am participat pentru prima data la un concurs de Miss, desi am avut mai multe ocazii in liceu, insa acum am decis sa particip pentru a experimenta lucruri noi si se pare ca totul a fost un adevarat succes. Am fost surprinsa cand am aflat decizia juriului deoarece am participat alaturi de alte 3 colege frumoase, insa cred ca impreuna cu partenerul meu am format  echipa potrivita pentru acea seara.

 Sunt foarte mandra ca am fost desemnata Miss UTCN Bistrita 2011 si vreau sa incurajez toti tinerii sa participe la astfel de concursuri pentru ca este o experienta foarte frumoasa care te ajuta sa iti faci prieteni noi si care iti deschide calea catre multe alte oportunitati".

Desprea ea, Moisil Roxana Maria ne-a mai spus ca: "sunt o persoana careia ii place sa se implice in diferite activitati, mai ales cele care au legatura cu sportul. Sunt nascuta in zodia capricornului, sunt o fire sociabila, plina de viata si dornica de a invata lucruri noi. Timpul liber imi place sa il petrec alaturi de familie, prieteni sau persoana iubita. Majoritatea vacantelor mi le petrec la tara deoarece imi iubesc bunicii si imi place sa ii ajut in gospodarie sau la munca de camp".

Moisil Roxana Maria isi doreste pe viitor sa mai aiba ocazia de a participa la astfel de concursuri deoarece este o fire competitiva si orice incercare pentru ea este un pas inainte.

 

Marius Chiuzan .

5 commentarii2674 vizualizări30 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0