Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 11 Mai 2021 - 14587
Pavel Florin - Mister Universitatea Tehnica Bistrita 2011.

Pavel Florin este student in anul 1 la Universitatea Tehnica din Bistrita, la profilul robotica, iar in urma balului din aceste zile a fost apreciat pentru a prelua "postul" de Mister Universitatea Tehnica 2011.

Despre el, Pavel Florin ne-a spus: "sunt o fire sensibila si imi place tot ce este frumos. Imi place sa-mi traesc viata la maxim si nu imi place… matematica. Planurile mele de viitor includ terminarea facultatii cu brio, un post de munca in strainatate, cand o sa vina vremea-o familie si eventual, de ce nu, sa castig la loto. Si da, viata mea este in mainile lui Dumnezeu, pana la urma doar El stie unde o sa ajung si cum, eu doar sper sa fiu sanatos si sa imi gasesc fericirea in aceasta lume oriunde ar fie ea".

Pavel Florin a mai multumit colegilor mei de la robotica pentru-ca au avut incredere in el pana la capat si l-au sustinut in aceasta frumoasa aventura, in a deveni Mister Universitatea Tehnica 2011.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii2695 vizualizări01 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0