Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 11 Mai 2021 - 14587
Sute de bistriteni au sarbatorit de 1 Decembrie "Ziua Nationala" la Bistrita. (100 de poze)

La manifestarile de la statuia lui Andrei Muresanu din centrul municipiului au venit bistriteni, tineri si adulti, pentru a participa la ceremonialul religios si militar organizat de Brigada 81 Mecanizata, Primaria Bistrita si Prefectura judetului. Dupa ceremoniile religioase au urmat alocutiunile autoritatilor, ceremonialul de depunere a coroanelor de flori si poate cel mai gustat moment, defilarea militarilor, jandarmilor si pompieri. Dupa acest program public, la Primaria Bistrita a urmat un moment de socializare intre reprezentantii institutilor descentralizate, politicieni si presa, la o cupa de sampanie si un piscot. Dupa o jumatate de ora, aceiasi actiune de socializare a avut loc si in sala mare de sedinta a Prefecturii BN.

De mentionat ca cel putin de ziua nationala, politicienii din toate partidele si-au dat mana si au schimbat cuvinte protocolare intre ei. Singurul inconvenient pe care l-am sesizat ca de altfel la fiecare manifestare publica a fost mentinerea cordonului de securitate intre reprezentantii statului-politicieni si cetateni, lucru criticat de multi bistriteni aflati in zona, ce s-au considerat tratati cu inferioritate.

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii1967 vizualizări02 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0