Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 11 Mai 2021 - 14587
A fost inaugurata noua locatie a Symphony Aerobic Fitness Club.

Astazi a fost inaugurata noua locatie a Symphony Aerobic Fitness Club. La sala clubului de pe strada Crinilor nr.1 din Bistrita au fost prezenti tineri si adulti, inclusiv copii, iubitori ai sportului, ai miscarii si ai dansului, reprezentanti ai presei si ai autoritatilor, inclusiv prefectul BN - Cristian Florian. Despre Symphony Aerobic Club, managerul si antrenorul de fitness - Lucia Cotul, ne-a spus: 

"SYMPHONY AEROBIC FITNESS CLUB  este locul unde te simti bine si unde ajungi sa arati nemaipomenit, lasand in urma stresul si problemele cotidiene, ducand o viata buna si simtindu-te minunat in pielea ta. Intr-un ambient placut, va stam la dispozitie cu o sala de aerobic de aproximativ 100 mp, bine aerisita si prietenoasa.

Instructorii nostrii sunt pregatiti pentru a va asigura un program cat mai variat, plin de dinamism si voie buna. Chiar daca aveti 15 ani sau 50 ani, cu siguranta veti gasi un program potrivit categoriei de varsta la care va incadrati, asa ca nu lasati ca varsta sa fie cea care va retine in a face sport cu noi. Avem clientela de toate varstele. Veniti, vedeti, incercati si va convingeti singuri.

Cu o experienta de peste 13 ani, clubul iti ofera programe de antrenament ca: aerobic (cu Luci, Nico, Alina, Dorina); tae-bo (cu Cami) si zumba (cu Nico si Cora), care se adreseaza publicului de toate varstele.

Aerobicul este una din metodele eficiente de combatere a stresului, de prelungire a vietii si de dobandire a unei sanatati perfecte. Gimnastica aerobica reprezinta un complex de exercitii si miscari care dezvolta toate grupele musculare. Activitate regulata la sala de aerobic va ajuta sa va relaxati muschii incordati, va imbunatateste activititatea mentala, regleaza metabolismul, da o stare de bine determinand corpul sa mareasca productia de endorfine (hormonul fericirii), care au rol in crearea bunei dispozitii.

Tae-bo este o combinatie de arte martiale, box, exercitii de aerobic, streching. Un amestec de lovituri cu piciorul si cu pumnii, sarituri executate intr-un ritm alert si in forta, care solicita intregul corp, ducand la arderea mai rapida a grasimilor. Acesta imbunatateste echilibrul, coordonarea, mobilitatea, intareste musculatura si chiar sistemul osos.

Zumba este un fel de aerobic combinat cu dans, ce se desfasoara pe ritmuri latino. Un fitness party pe muzica ritmata si stiluri precum salsa, samba, merengue, rock’n roll, country. Se experimenteaza toate tipurile de dans, timp in care distractia este nelipsita. Miscarile nu sunt foarte stricte, nu exista riscuri mari in ceea ce privesc greselile. Ca orice antrenament de tip cardio, Zumba ajuta la arderea caloriilor, la crearea unei musculaturi frumoase si tonifiate,  sporeste densitatea oaselor, eliminarea stratului de grasime si micsorarea tensiunii.

Pretul abonamentului este unic...doar 68 lei/luna si poti sa vii la sala de cate ori vrei.

Oferim un program foarte flexibil, deoarece se fac 3 ore de antrenament in fiecare zi de la orele 17-20 si mai avem cate o ora dimineata, in zilele de luni, miercuri si vineri. Daca ti se prelungeste programul, nu este nici o problema, ajungi la ora urmatoare; daca o zi nu poti, ajungi in urmatoarea - asta inseamna flexibilitate maxima...si suntem singurii care ti-o ofera.  Doar la noi puteti gasi combinatia perfecta intre miscare, relaxare si socializare".

 

Marius Chiuzan.

2 commentarii4004 vizualizări03 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0