Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Extraordinar. Iesiti din casa si priviti luna !

Fenomen straniu pe bolta cereasca, astrul noptii este inconjurat de un cerc mare luminos care pare sa se tot largeasca dand impresia unei gauri in atmosfera terestra care vrea sa inghita tot pamantul! Cainii latra, pestii in acvariu se agita, toate acestea ducand cu gandul la un fenomen bizar, ciudat, chiar apocaliptic. Cu siguranta este doar o manifestare ciudata pe cerul instelat dar merita sa iesitit din casa si sa fotografiati aceasta imagine pe care eu cel putin pana acum nu am mai vazut-o !

 

Marius Chiuzan.

 

 

 

update - Se pare ca este vorba de un Halou.

Haloul este un inel luminos, multicolor, care poate aparea pe bolta cereasca in jurul Soarelui sau al Lunii in conditii atmosferice propice. Apare din cauza reflexiei sau refractiei luminii in cristale de gheata care sunt prezente la nori de mare altitudine.

Ultima poza e foarte interesanta, e facuta dupa o jumatate de ora de la primele, pe la ora 21:40  iar luna apare ca o inima, ce are coltul de jos indreptat spre blocul din penumbra din dreapta, jos, a pozei.

1 comentariu3136 vizualizări06 decembrie 2011




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Cruela
06 Decembrie 2011 - 21:50

en.wikipedia.org(optical_phenomenon)

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0