Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Joi 24 Iunie 2021 - 14587
Gala "Mos Nicolae pentru copii cu dizabilitati".

Fundatia Inocenti in parteneriat cu Clubul Rotary Bistrita Nosa, organizeaza in 8 Decembrie 2011, cea de a cincea editie a Galei «Mos Nicolae pentru copii cu dizabilitati».

Evenimentul va avea loc ca de obicei, la Restaurantul "Coroana de Aur" din Bistrita, incepind cu ora 19:30 si va include program artistic, tombola, o licitatie de obiecte si multe alte surprize.

 Obiectivul principal al evenimentului il reprezinta strangerea de fonduri pentru sustinerea a doua programe specializate, derulate de catre Fundatia Inocenti, programe ce ofera servicii unor copii cu dizabilitati din judetul Bistrita Nasaud. De mentionat ca de la ultima editie a galei, din decembrie 2010 si pana in prezent, cei 84 de copii cu dizabilitati care au beneficiat de servicii in cadrul acestor programe au beneficiat de un numar de 4.517 sesiuni de terapie recuperatorie si interventii educationale.

Ne propunem, de asemenea sa folosim aceasta ocazie, pentru a sensibiliza comunitatea noastra cu privire la problematica persoanelor cu dizabilitati si sa informam participantii cu privire la activitatile si preocuparile Fundatiei Inocenti, in speranta atragerii de parteneri, pentru proiectele existente si cele viitoare.

 De mentionat ca evenimentul va fi precedat de un concert sustinut de trio-ul "Trio Strad", condus de renumitul violonist roman Alexandru Tomescu, care concerteaza pe singura vioara Stradivarius din Romania, parte a patrimoniului national, acompaniat de Razvan Suma violoncel si Toma Popovici pian. Concertul va incepe la ora 18 si va fi sustinut la Sinagoga.

Cei care doresc sa participe sau sa faca donatii ii rugam sa ne contacteze la numerele de telefon: 0363/102406 sau 0740 154929, persoana de contact: Alexandra Samartean sau 0744 866806, Marin MIC.

 Contul in care se pot face donatii in lei este: RO03BTRL00601205241883XX    Orice contributie este binevenita!

Cu consideratie, Marin MIC

Director executiv Fundatia Inocenti Bistrita

3 commentarii1988 vizualizări08 decembrie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0