Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Marti 11 Mai 2021 - 14587
Elita Rotary din Romania s-a reunit la Bistrita.

Gala Mos Craciun pentru copiii cu dizabilitati organizata de fundatia Inocenti si clubul Rotary Nosa a reunit la Hotelul Coroana de Aur personalitati marcante ale acestui club elitist cu cateva milioane de membrii in intreaga lume. La evenimentul organizat de Marin Mic - presedintele executiv al Fundatiei Inocenti si Viorel Inta - presedintele Rotary Nosa au raspuns prezent rotarieni din intreaga tara chiar si din strainatate dar personalitatea numarul 1 a fost chiar presedintele districtului Rotary Romania-Moldova, doamna Martha Mocanu. Prin prezenta lor, rotarienii au marcat cel mai important moment caritabil organizat in fiecare an la Bistrita, Fundatia Inocenti fiind deja considerata una dintre cele mai puternice si serioase organizatii non-guvernamentale de la nivelul judetului nostru.

 Marius Chiuzan.

 

 

P.S.- la eveniment au participat si multi reprezentanti ai Clubului Lyons Bistrita dar putini de la Rotary International Bistrita.

 

 

 

2 commentarii3521 vizualizări09 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0