Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Joi 24 Iunie 2021 - 14587
Serbare pentru copiii plasati la asistentii maternali.

Astazi 19.12.2011 intre orele 10.00-13.00 la Centrul municipal de Cultura Bistrita a avut loc "Serbarea pentru copii plasati la asistentii maternali" din judetul nostru. Activitatile realizate cu acest prilej au constat in urari de bun venit tuturor participantilor, prezentarea evolutiei sistemului de AMP din judet, momente artistice ale celor mai talentati copii aflati in plasament la asistentii maternali din judet, cat si recompensarea cu diplome a celor mai merituosi AMP.

Copii au performat in muzica usoara si poulara, colinde, dans modern, sportiv si popular, recitarea de poezii, demonstratii de judo, scenete pe tema Craciunului cat si prezentarea obiceiurilor de Craciun - capra….

La final toti copii au primit cadouri oferite de COMEFF SA (prin Fundatia Inocenti) si DGASPC BN, de catre MOS CRACIUN.

La serbare au fost prezenti reprezentanti ai Consiliului Judetean BN, AJPS si alte institutii din judet, cat si reprezentanti ai presei locale si nationale.

Copii s-au simtit excelent iar persoanele prezente au savurat momentele artistice ale copiilor bucurandu-se de minunata interpretare.

 

Cu multumiri pentru realizatori, colaboratori, interpreti si invitati.

0 comentarii1988 vizualizări19 decembrie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0