Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Crosul Tineretului. Targ de joburi. Ziua Europei.

Directia Judeteana pentru  Sport si Tineret Bistrita-Nasaud in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita- Nasaud, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca BN,  Colegiul Tehnic"INFOEL" Bistrita,  Camera de Comert si Industrie BN , Liceul de arte plastice " Cornelu Baba" Bistrita si Primaria Bistrita organizeaza in perioada 08-09.05.2013  urmatoarele:

  1. In  8 Mai pentru iubitorii de sport are loc evenimentul " Crosul Tineretului" de la ora 13.00 in Parcul Municipal. Tot in acesta zi vor avea loc concursurile sportive cu probe clasice si neclasice pe stadionul municipal :  viteza, rezistenta,  stafeta, aruncare minge oina si saritura in lungime fara elan.
  2. Pentru tinerii aflati in cautarea unui loc de munca si nu numai DJST BN va organiza  un "Targ de joburi ". Acesta va avea loc in data de 8 mai intre orele 10.00-12.00 la cantina  Colegiului  Tehnic"INFOEL" Bistrita.
  3. In  9 Mai  pentru a marca " Ziua Europei" incepand cu ora 12.00 pe Pietonalul "Liviu Rebreanu" se va organiza un  punct de informare al Directiei  Judetene  pentru  Sport si Tineret Bistrita-Nasaud  pentru promovarea ofertei turistice si de tineret si un moment artistic de dans si majorete.. De asemenea DJST BN va participa  in calitate de partener la toate evenimentele organizate de catre Camera de Comert si Industrie BN in data de 9 mai si anume: parada Statelor Membre, standurile Statelor Membre adresate elevilor de liceu, concurs de desene pe placi de rigips.

 Va asteptam cu drag la toate evenimentele!

 

Director Executiv,

         Prof. Florian Constantin.

0 comentarii2961 vizualizări07 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0