Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Eveniment Vineri 24 Mai 2024 - 14587
IONEL CIMUCA a predat comanda Jandarmeriei B-N lui FLORIN FURNEA.(50 de poze)

O zi deosebita, cu puternice emotii, o zi cu reverberatie in viata unui om si colonel, de o inalta tinuta morala si militara, cand vine fireasca si neocolita pensionare, respectiv, trecerea in rezerva a d-lui col. IONEL CIMUCA, fostul comandant al I.J.J. B-N timp de 10 ani, un om la care onoarea, parolismul, respectul si datoria fata de semeni au fost puncte de reper in profesia militara, familie si relatiile cu prietenii si cunostintele.

Dl. colonel Ionel Cimuca a trecut in rezerva, iar la conferinta de presa din 31.05.2013, a multumit tuturor, inclusiv mass-mediei pentru colaborare si spera ca lt. col. Florin Furnea - prim adj. al IJJ B-N sa conduca la fel de bine si doreste sa ajunga comandantul unitatii, in urma concursului, pentru ca merita din plin acest post.
Lt. col. Florin FURNEA a multumit fostului comandant pentru faptul ca a fost un model, a creat un colectiv deosebit si au fost onorati sa fie sub comanda unui profesionist.
Conferinta de presa a fost urmata de un emotionant ceremonial militar, la care au participat generali, comandanti de unitati, reprezentanti CJ, Prefecturii, Primariei, membrii familiei, invitati mass-media etc.
Dupa predarea "Drapelului" si a comenzii unitatii de catre col. Ionel Cimuca la lt. col. Florin  Furnea, a urmat evocarea calitatilor si muncii depuse de catre fostul comandant, aducandu-se cuvenitele de multumire pentru intreaga activitate depusa si recunoscandu-i-se valoarea, fiindu-i acordate diplome si plachete cu urarile de viata lunga, pensie lunga si ca va ramane un om care este asteptat oricand in Bistrita.
Pentru merite si intreaga activitate depusa a fost felicitat de catre cei care au luat cuvantul - dl. gen. de brigada Radu Stroie, acordandu-i-se "Diploma de aleasa cinstire" din partea comandamentului de la Cluj, o "Diploma de excelenta" si mascota Bistritei i-au fost oferite de primarul Bistritei- O.T. Cretu, o frumoasa placheta i-a fost acordata de catre dl. Radu Moldovan - presedintele CJ B-N, subprefectul - dl. Ovidiu Frent - oferind o placheta, gen. de brigada dr. Dan Grecu - cdt. Brigazii 81 Mecanizate Bistrita i-a oferit o "Placheta", cat si alti invitati care au reprezentat diferite institutii.
Ceremonialul s-a incheiat cu defilarea trupei, salutul Muzicii Militare, urmate de poze, imbratisari, felicitari si urari.
Sa traiti si pensie lunga d-le col. Ionel Cimuca!

 Ion Lazar - Marius Chiuzan.

.

Foto - Marius Chiuzan.

.

0 comentarii3759 vizualizări01 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0