Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Anunturi-Publicitate Joi 05 August 2021 - 14587
Real Bike - universul bicicletelor.

Pe strada 1 Decembrie din Bistrita, vis a vis de Scoala Generala Nr. 3 se afla cel mai mare si bine aprovizionat magazin destinat comercializarii bicicletelor din marca DHS dar si unor marci de prestigiu din Germania, Ungaria si SUA.

Magazinul Real Bike de pe strada 1 Decembrie din Bistria ofera pasionatilor de ciclism, biciclete atat tip cursiera, tracking, mountain-bike sau bmx, piese si accesorii de cea mai buna calitate.

Magazinul Real Bike vine in intampinarea bistritenilor si cu o serie de materiale sportive incepand cu role, skateborduri, patine, precum si materiale sportive specifice sporturilor de iarna.

Magazinul Real Bike din Bistrita are cele mai competitive preturi la vanzarea bicicletelor, materialelor sportive si accesorilor, acestea fiind vandute cu un adaos comerical minim.

Un alt atuu al magazinului Real Bike este garantia de 2 ani oferita tuturor bicicletelor vandute dar si service-ul asigurat in perioada de garantie si post-garantie prin personal calificat de inalta clasa.

Real Bike - universul bicicletelor, acum si in Bistria, strada 1 Decembrie,- telefon 0742.037315.

 

 

http://www.realbike.ro/

0 comentarii3031 vizualizări02 septembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0