Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Dosare secrete: celebrul vaccin contra cancerului de col uterin.

     Vom vorbi despre multe vaccinuri…azi doar cateva cuvinte despre celebrul vaccin contra cancerului de col uterin. Desi nu o sa va vina sa credeti…pentru planul diabolic de depopulare prin …vaccinare, s-a acordat si un …Premiu Nobel!!!

      Firma Astra-Zeneca, o firma uriasa si celebra in domeniu, are un contract "secret" cu "Comisia pentru premiile Nobel". Aceasta firma este de fapt… sponsorul principal pentru premiile Nobel. Firma a castigat peste 200 de milioane de Euro doar in anul 2007 din afacerea cu vaccinul destinat infectiei cu HPV, este vorba de controversatul vaccin contra…cancerului de col uterin !!!Cum? Domnul Bo Angelin este la conducerea firmei Astra-Zeneca si este totodata membru al Comisiei Pentru Premiile Nobel, iar B. Friedholm - presedintele Comisiei care acorda Premiile Nobel - a inaintat 2 mari contracte catre Astra-Zeneca in 2006. Secretarul Comisiei Nobel, prof. Hans Jörwall-, a fost singurul care a recunoscut ca are… "dubii serioase" in ceea ce priveste "legalitatea" acestui premiu Nobel dat pentru descoperirea virusului HPV, afirmand ca poate fi vorba de un interes economic...


      Dintre cei care si-au dat seama de coruptia existenta, a fost si D-na Christa van der Knast - Procuror general la Departamentul de Stat Anticoruptie din Suedia, care a inaintat o plangere penala privind posibila coruptie legata de premiul Nobel dat prof. Harald zur Hausen.

 

     Un studiu din SUA efectuat de catre VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) in legatura cu efectele secundare ale vaccinului creat impotriva HPV arata ca in perioada iulie 2006 - aprilie 2009, pe un lot de 13.422 de copii vacccinati impotriva HPV, in 15% din cazuri au fost reactii secundare grave, respctiv: tulburari grave de vedere, paralizii si sindromul Guillain-Barré.

     De asemenea statisticile arata ca  bolile autoimune apar de 3 ori mai frecvente (in comparatie cu cei nevaccinati), iar din 42 de gravide vaccinate din greseala (!) au avortat 18!

 

Va urma...

 

 

Material primit pe e-mail.

2 commentarii2954 vizualizări30 martie 2011




rss 2.0
rss 2.0