Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Vineri 24 Martie 2023 - 14587
Lumea nu trebuie sa se intrebe 'daca' se va intampla, ci 'cand' va fi lovita planeta de o furtuna solara puternica"

Va trimit acest mail, in speranta ca va veti pregati pentru ceea ce urmeaza sa se intample. De asemenea am rugamintea sa trimiteti mai departe acest mail tuturor prietenilor, cunostintelor si familiei voastre. Pentru inceput, va rog  sa vizionati primul filmulet pe care il gasiti pe urmatoarea pagina de net si care este preluat de pe site-ul official NASA:  http://blog.imva info/world-affairs/bad-news-nasa-. (http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=C%2F2010%20X1;orb=1;cov=0;log=0;cad=1#orb - site official NASA)

In acest filmulet se face referire la alinirerea planetelor, respectiv a pamantului, soarelui, a planetei Nibiru sau Planeta X, pe care unii o mai numesc si cometa Elenin  si a tuturor celorlalte planete din sistemul nostru solar.

Putem observa urmatoarele date critice:

  • 24-27 septembrie 2011 - aliniere soare-Nibiru-pamant…. este un moment foarte periculos, si are o influenta gravitationala foarte mare.Este prima aliniere directa. Diferenta fata de alinierea care a vut loc pe 11 martie 2011 si a produs cutremurul din Japonia este faptul ca planeta Nibiru este cu 80% mai apropiata de pamant decat a fost in momentul producerii cutremurului din Japonia, si cand a fost deasemenea aliniata cu pamantul, insa cu Soarele intre Pamant si Nibiru.
  • 17 octombrie 2011 - se pare ca asta e criza…pamantul  intersecteaza orbita acestei planete.
  • 5-6 noiembrie - pamantul traverseaza coada acestei planete cu luna cu tot

Daca pana cum aceasta planeta a afectat pamantul fara sa intre in sistemul nostru solar (vezi cutremurele din Chile, Noua Zeelanda, Japonia)…si are calitatea de a fi instabila…..Ce se va intampla cu pamantul?

NASA a declarat  ca se asteapta ca in 2012 si 2013, sa creasca intensitatea furtunilor solare. Din acest motiv, unele tari ar trebui sa se pregateasca de pe acum pentru "potentiale efecte devastatoare". Furtunile solare elibereaza in atmosfera particule care temporar paralizeaza sau chiar distrug circuitele fragile ale computerelor…."lumea nu trebuie se se intrebe 'daca' se va intampla, ci 'cand' va fi lovita planeta de o furtuna solara puternica" - http://www.thenewstribune.com/2011/05/17/1668275/us-official-growing-threat-from.html

Asta ar trebui sa ne preocupe, precum si faptul ca nu va mai exista curent electric. V-ati intrebat ce veti face daca apa nu va mai fi pompata la robinetele voastre, la fel si gazul, petrolul nu va mai putea fi extras, deci nu va veti mai putea plimba cu masina, bancomatele nu vor mai functiona, magazinele nu vor mai putea fi aprovizionate, …etc, ptr ca totul functioneaza pe baza de curent electric?

Stiu ca unii dintre voi iau in deradere aceste informatii, si ca daca vad ca soarele continua sa staluceasca sus pe cer, este foarte probabil sa nu se intample nimic. NU FITI NAIVI!!!!! Pamantul este in schimbare, iar daca NASA face publice aceste informatii atunci ar trebui sa va puneti un mare semn de intrebare.

Asadar, FITI  INTELEPTI ! Puneti in aplicare urmatoarele sfaturi, care in SUA apar déjà pe canalele de stiri si sunt postate pe diferite pagini de net si faceti-va rezerve de:

-          Apa - 3-4 l pe zi de persoana

-          Mancare - stocati mancare neperisabila, cu termene de valabilitate mai mari…. ceea ce consumati in mod obisnuit

-          Medicamente - medicamente prescrise sau neprescrise

-          Unelte - cutite, baterii,….

-          Igiena - prosoape, sapun , hartie igienica…

-          Imbracaminte - cateva randuri de haine ptr fiecare membru al familiei si paturi

-          Documente importante - CI, pasapoarte, carnet conducere, certificate de nastere…

…..Si aceasta lista mai poate continua in functie de ce crede fiecare ca va avea nevoie…

Cateva link-uri care s-ar putea sa va intereseze:

Ø  http://www.missilebases.com/properties

Ø  http://www.silohome.com/id22.htm

Ø  http://survivalcondo.com/

Intentia mea nu este sa creez panica cu acest mail, ci vreau doar sa fiti informati, si sa va luati masurile necesare, astfel incat sa trecem cu totii cu bine de aceste evenimente iminente.

Mai bine sa fiti in siguranta decat sa va para rau!!!!   Succes!

 

 

Material primit pe e-mail.

2 commentarii2716 vizualizări04 august 2011
rss 2.0
rss 2.0