Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
ARMAMENT PLUVIAL-cine va CONTROLA VREMEA, va controla LUMEA.

In ultimii ani diferitele parti ale globului au fost expuse din punct de vedere climatic la modificari drastice. Ploi torentiale, vanturi puternice, caderi masive de zapada, seceta, uragane au afectat major viata locuitorilor din zonele respective. Un grup de specialisti englezi care au realizat recent un "Atlas complet al lumii" vorbesc chiar de modificari ale conturului unor continente, vizibile din satelit. Explicatiile meteorologilor sau ale diferitilor reporteri prezenti in zonele calamitate au insa mereu drept leit-motiv incalzirea globala a planetei! O explicatie neutra, care face ca nimeni sa nu poata fi considerat responsabil pentru aceste dezastre. Iata in continuare ce spun unii specialistii - ale caror studii sunt mai putin mediatizate, incercand sa faca putina lumina in acest domeniu atat de cetos al vremii, cu tot ceea ce inseamna ea.

In iunie 1988, dr. James Hansen de la Institutul Goddard de Studii Spatiale din New York a informat Senatul American ca a gasit o metoda pentru a calcula temperatura medie la suprafata pamantului prin luarea in considerare a mii de date de la statiile meteo de pe glob. Metoda implica o divizare a suprafetei Terrei in patrate de 5 grade latitudine pe 5 grade longitudine, calculand pentru fiecare patrat temperatura medie pentru fiecare luna, din fiecare an. S-a descoperit astfel ca pe ansamblu, pe parcursul a 140 de ani, cresterea globala a temperaturii a fost de doar  0,6?C ± 0,2?C. Temperatura medie nu a crescut continuu: pe perioade scurte de timp s-au putut observa fluctuatii - scaderi sau cresteri cuprinse intre 0,15? si 0,5?C. Prin realizarea de masuratori comparative in apropierea zonelor locuite si in afara lor, s-a observat cresterea temperaturii globale doar in zonele locuite, dar nu cu valori care sa genereze o psihoza colectiva.

Si atunci de ce o crestere de doar 0,6?C, care nu poate afecta sistemele biologice, a fost considerata totusi ingrijoratoare? La acea vreme autoritatile au vorbit in mass media despre studiile dr. Hansen ca despre un indicator al unui viitor dezastru, insa au omis sa precizeze care este valoarea cresterii globale a temperaturii. S-au facut si in continuare masuratori ale temperaturii atmosferice cu ajutorul baloanelor meteo si acestea au aratat ca pe ansamblu, nu exista nici o modificare a temperaturii intre anii 1956 si 2000. Compararea masuratorilor realizate de sateliti, baloanele meteo si la suprafata terestra, au aratat doar foarte mici diferente intre diferitele sisteme. Toate masuratorile indica aceleasi modificari atmosferice si temperaturi asemanatoare. Si atunci de ce se vorbeste despre incalzirea globala a planetei? Ce rost are acest refren obsedant care ni se repeta de cativa ani prin intermediul presei, televiziunii si radioului? Are el rolul de a deturna atentia de la adevaratele cauze ale catastrofelor climatice care au inceput sa se petreaca tot mai des? Ce stiau cei care anticipau o incalzire a climei in 1988 - pe baza unor studii care dovedeau contrariul?

 

Producerea  de inundatii masive cu ajutorul unor arme climatice.

Ideea modificarii la vointa a vremii este veche. De mii de ani inteleptii vechilor civilizatii cunosteau aceasta arta spirituala si mai ales cum sa realizeze aceasta fara a perturba echilibrul general al planetei. Ei cunosteau faptul ca o modificare a unei parti duce la modificarea intregului. Nu la fel procedeaza astazi cei care, prin intermediul producerii unor vibratii de joasa frecventa in atmosfera au creat adevarate arme climatice. Oamenii de stiinta au dezvoltat in prezent doua modalitati de manipulare a climei: HAARP si GWEN.

HAARP. Acest acronim provine de la High-frequency Active Aurol Research Project - Proiectul de cercetare a Aurorei activata cu frecvente inalte. HAARP este "un secret pastrat la fel de bine ca si cel al Proiectului Manhattan, care ne-a adus bomba atomica", dupa cum afirmau in revista Nexus dr. Nick Begich si Jeanne Manning atunci cand au scris articolul "Ingerii nu se joaca cu HAARP". Acest proiect, afirma dr. Rosalie Bertell, presedinta Institutului International de Interes in domeniul Sanatatii Publice (IICPH), va fi prezentat publicului ca fiind un scut spatial fata de diferite arme sau, pentru cei mai creduli, ca fiind un aparat care repara stratul de ozon.

In realitate, tehnologia HAARP consta dintr-un ansamblu de turnuri care iradiaza atmosfera cu cantitati enorme de unde radio de frecventa joasa (EFJ). Turnurile HAARP arata ca niste antene normale, dar sunt specializate in emisia de unde radio. Acest tip de turnuri sunt localizate in mai multe parti ale globului. America a construit cea mai mare arie de turnuri HAARP in Gakona , Alaska , pe o suprafata de 40 de acri. Turnurile HAARP de pe teritoriul SUA sunt actionate de Directoratul vehiculelor spatiale ale Laboratorului de cercetare al fortelor aeriene americane (Air Force Research Laboratory’s Space Vehicles Directorate).

HAARP are capacitatea de a plasa cantitati enorme de unde de joasa frecventa (EFJ) in atmosfera terestra, deasupra unor zone strategice si de a mentine constanta energia, in cazul in care ar exista variatii, intr-o maniera mai precisa si mult mai bine controlata decat un detonator nuclear. Dr. Nicholas Benich, om de stiinta implicat activ in campania anti-HAARP, arata ca aceasta tehnologie produce un fascicul foarte puternic de unde radio care incalzeste si astfel ridica zone intregi din ionosfera (stratul incarcat electric care se afla deasupra atmosferei); apoi undele electromagnetice se intorc spre pamant si patrund peste tot, atat in structurile vii cat si in cele neanimate. Astfel, pe langa alterarea climei si crearea de furtuni, HAARP modifica modul in care mintea umana opereaza si chiar scade rezistenta biologica la boli. HAARP difera de alte sisteme de incalzire a ionosferei, care arunca difuz in atmosfera unde de joasa frecventa, prin focalizarea semnalului de la majoritatea, daca nu de la toate turnurile de pe cei 40 de acri, intr-un singur fascicul. Oamenii de stiinta sunt ingrijorati ca armata poate crea, datorita acestui instrument, o gaura uriasa in atmosfera superioara, distrugand astfel protectia planetei fata de radiatiile solare. Dr. Bertell spune despre HAARP ca este "un resou urias care poate determina ruperi majore ale ionosferei, creand nu numai gauri, dar si incizii lungi in stratul protector de deasupra Pamantului".

Tehnica HAARP este in intregime functionala din 1993. Cam cata energie de frecventa joasa arunca HAARP in atmosfera? In Alaska , aceste turnuri sunt construite sa radieze 1,7 gigawat in ionosfera.  HAARP poate afecta astfel si campul electro-magnetic al pamantului. Din punct de vedere militar, HAARP este o arma de distrugere in masa, dupa cum afirma Michel Chossudovsky, profesor de Stiinte  Economice la Universitatea Ottawa. El reprezinta un instrument de cucerire, capabil sa destabilizeze selectiv agricultura si sistemele  ecologice pe regiuni intinse.

GWEN. Acest acronim provine de la Ground Wave Emergency Network  (Reteaua de urgenta a undelor terestre). Acestea sunt turnuri enorme  care au fiecare cate 100 de cabluri de cupru infipte in forma de  evantai sub baza turnului. Departamentul de aparare a construit  aceste turnuri sub motivul ca vor fi utile in comunicatii in timpul  sau dupa o catastrofa nucleara. Aceasta poveste cu comunicatiile nu  va sta in picioare in momentul in care vom intelege ca suflul nuclear distruge orice echipament de telecomunicatie, facand imposibila transmisia radio pentru mai multe ore. Tehnologia EFJ  poate crea cutremure si eruptii vulcanice. Turnurile GWEN sunt localizate in California chiar de-a lungul faliei tectonice si in  zonele vulcanice din nord-vestul Pacificului. Vedem deci cum ceea ce  nu poate realiza HAARP prin intermediul atmosferei, GWEN realizeaza prin intermediul solului. GWEN conlucreaza deci din plin cu HAARP. Marea Inundatie din Midwest (1993) a fost creata utilizand arme  climatice Reginald E. Newell de la M.I.T - Massachusets Institute of Technology  scria in "Geophysical Research Letters Journal" ca in atmosfera  joasa plutesc uriase rauri de apa. Aceste "rauri" nu sunt apa  condensata, ci vapori care curg efectiv. Cu alte cuvinte, omul nu le  poate vedea si nici nu realizeaza cand le traverseaza cu avionul.  Dar aceste rauri de vapori sunt enorme. Ele au dimensiunea a 600-700  de km latime si pana la 7500 de km lungime. Aceste "rauri" sunt situate la 3 km deasupra pamantului, si au un debit de aproximativ  165 milioane de litri de apa pe secunda. Oamenii de stiinta au  descoperit ca exista 5 rauri atmosferice in emisfera nordica si 5 in emisfera sudica.

Acum, stiind ca exista aceste "rauri" in atmosfera, cum e cel mai  usor de creat o inundatie? Cel mai simplu ar fi sa se puna un dig in  calea unui astfel de rau si apa respectiva sa fie redirectionata  spre pamant. S-a observat ca energia de frecventa joasa (EFJ)  creeaza un dig electronic in atmosfera. Aceste diguri electronice  pot bloca raurile de vapori, determinand caderea unor cantitati uriase de apa pe pamant. Un astfel de dig atmosferic artificial a fost creat in 1993 prin  actiunea combinata a turnurilor HAARP din Alaska si GWEN din  Midwest. Oamenii de stiinta au lasat deschisa emisia EFJ timp de 40  de zile si 40 de nopti.  Rezultatul? A plouat pe tot acest interval.  Turnurile GWEN sunt plasate exact pe linia nord-sud, la nord de  raurile Missouri si Mississippi . Bineinteles ca aceste doua rauri  au fost incriminate pentru producerea inundatiilor. Pe langa morti,  raniti si distrugerea de locuinte, aceasta furtuna a produs pierderi  agricole in valoare de 12-15 miliarde USD.

Care a fost starea vremii in Europa in vara aceasta? In centrul si  vestul Europei erau inundatii masive, iar in Romania parjol. Frontul  de instabilitate atmosferica din Europa, despre care stim ca in general inainteaza zilnic de la vest catre est, se intepenise parca  undeva deasupra Austriei. Timp de o luna a stat acolo ca si cum ceva il tinea pe loc. Acel ceva a fost exact un astfel de dig atmosferic  de netrecut, care a facut ca apele sa ramana in centrul si vestul Europei, iar seceta la rasarit. Cu ce scop se creeaza astfel de calamitati? Nu mult dupa inundatia din Midwest, din 1993, au aparut tot felul de stiri despre lipsa de discernamant sau de inspiratie a celor care si-au construit sau reconstruit case, in zone predispuse la  inundatii. Aceste stiri sfatuiau oamenii sa nu mai construiasca case  in astfel de zone. Un plan ingenios pentru a muta populatia in zonele dorite.

HAARP, dupa cum afirma Michel Chossudovsky, face parte din arsenalul  de arme al Noii Ordini Mondiale, din cadrul Initiativei de Aparare  Strategica. Prin comanda militara, economii nationale intregi pot fi destabilizate prin manipulare climatica. Iar acestea pot fi facute fara ca victimele sa stie, cu costuri minime si fara implicarea  personalului militar. In 1977, Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite a adoptat  o rezolutie privind utilizarea ostila a tehnicilor de modificare a  conditiilor de mediu. Conventia care a rezultat - Convention on the  Prohibition of Military and Any Other Hostile Use of Environmental  Modification Technique (ENMOD), a impus semnatarilor, printre care si USA, sa se abtina de la utilizarea oricarei tehnici de modificare  a vremii, care ar putea duce la efecte severe, pe termen lung sau pe  arii foarte intinse care sa afecteze economia si societatea. Douazeci si trei de ani mai tarziu, in noiembrie 2000, la Haga, a  avut loc Conferinta despre modificarea climei. Nici delegatiile  oficiale, nici grupurile de actiune in ceea ce priveste mediul  inconjurator care au participat la aceasta conferinta, nu au ridicat  deloc problema razboiului climatic sau a tehnicilor de modificare a  climei (ENMOD). La modul oficial, peste acest subiect s-a  asternut o tacere suspecta.  Totusi numerosi oameni de stiinta au continuat sa traga semnale de alarma. Dr. Rosalie Bertell scria in 2000 intr-un articol publicat de London  Times ca "oamenii de stiinta din serviciul armatei SUA lucreaza la sisteme de modificare a vremii, ca potentiala arma. Aceste metode  includ cresterea furtunilor si deturnarea raurilor de vapori din atmosfera terestra pentru a produce secete sau inundatii tintite".

Marc Filterman, fost ofiter in armata franceza, amintea despre diferite tipuri de arme neconventionale care utilizau frecvente radio. In conformitate cu un raport din 1999 publicat in Intelligence Newsletter, el se referea direct la razboiul climatic, indicand faptul ca atat SUA cat si Rusia aveau deja din 1980 tehnicile necesare pentru dezlantuirea unor modificari climatice instantanee. Pana la urma si Napoleon a fost invins in 1812, tot datorita conditiilor climatice.

 

Bibliografie:

1. Site-ul Institutului Goddard de Studii Spatiale din New York :  http: //www.giss.nasa.gov

 2. Michel Chossudovsky - New weapon could trigger climate change

3. Vincent R. Gray - Regional temperature change, 2003 4. The Times, London , 23 noiembrie, 2000

5. Intelligence Newsletter, 16 decembrie, 1999.

 6. Nicholas Begich and Jeane Manning - The military’s pandora’s box, Earthpulse press, Alaska , 1995.

7. Rosalie Bertell -  Background of the HAARP Program, 5 noiembrie,  1996.

0 comentarii2912 vizualizări02 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0