Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Adevaratele motive pentru care Papa renunta la conducerea Vaticanului. Catolicii si Mafia.

Demisia controversata pe care Papa Benedict XVI o va pune pe masa in 28 februarie 2013 a nascut foarte multe controverse in randul opiniei publice. Motivul principal invocat de Joseph Ratzinger - fost tanar razboinic nazist este epuizarea fizica, cauza pentru care trebuie sa se retraga din functia detinuta. Aceasta este doar o acoperire sau pur si simplu o explicatie menita sa distraga atentia opiniei publice de la adevaratele motive care l-au obligat pe Ratzinger sa paraseasca un fotoliu care ii era destinat pana la ultima sa suflare.

Presa italiana a elaborat diverse articole prin care incerca sa explice adevaratul substrat al actului de curaj pe care Ratzinger il va face la o data ulterioara. Se vehiculeaza ca un scandal imens s-a nascut la Vatican cu privire la gestionarea unor sume fabuloase de bani din cadrul Bancii Vaticanului, cunoscuta si sub numele de "The Institute of Religious Works".

300 milioane de euro nu se pot justifica

Bruxelles-ul emite de foarte multa vreme semnale cu privire la o mai mare transparenta a modului de administrare a banilor de care dispune Vaticanul. Toate aceste apeluri au fost facute pentru ca de zeci de ani se cunoaste legatura puternica intre anumiti reprezentanti ai Vaticanului si Mafia. Sume imense de bani au fost spalate de mafia italiana prin intermediul Bancii Vaticanului. Toate aceste actiuni murdare s-au petrecut cu acordul papilor care au inchis ochii din diferite motive.

 • Conspiratia din spatele asasinatului Papei Ioan Paul I

Cel care a incercat sa rupa coruptia, dar si procesul de spalare de bani a fost Papa Ioan Paul I, care din motive lesne de inteles a fost gasit otravit la doar cateva luni dupa ce a fost numit papa. De atunci, spalarea de bani, coruptia, cat si colaborarea cu Mafia au fost tolerate de cei mai inalti reprezentanti ai Vaticanului. Chiar Papa Benedict XVI este acuzat de deturnare de fonduri si spalare de bani, peste 300 milioane de euro, care conform anumitor surse nedezvaluite de presa italiana, nu se pot justifica in visteria Bancii Vaticanului.

 Anumite voci din Partidul Radical Italian sustin ca "nimeni nu poate sa fie facut papa fara un trecut sordid pentru ca altfel nu ar mai putea fi controlat." Structura Vaticanului este asemanatoare ca in orice alta companie si cei din umbra ii conduc pe cei din lumina reflectoarelor, care nu sunt decat niste marionete. Ratzinger a facut foarte multe gafe atunci cand a fost Cardinal si din aceasta cauza a fost ales in functia suprema. Acum, daca a ales sa paraseasca corabia condusa de Mafie, va fi scos tap ispasitor pentru toate problemele murdare care exista in Vatican.

 

Biserica are nevoie de o noua reforma

Principalul maestru papusar care trage toate itele la Vatican este Cardinalul Tarcisio Bertone. Acest "demon" imbracat in straie bisericesti este cel care face parte din Mafia italiana si face toate jocurile spalarii banilor. De asemenea, numeroase acuze de viol si pedofilie sunt aduse celor mai multi dintre inaltii Vaticanului. Decadenta a pus stapanire pe una dintre cele mai sfinte institutii ale lumii si daca o reforma generala, care sa curete tot raul existent, nu se va produce, atunci colapsul va fi cuvantul cheie.

 

"Trebuie sa intelegeti ca in tara mea Mafia, Guvernul si Vaticanul sunt reprezentate de aceeasi oameni si au o singura preocupare: protejarea faptelor de coruptie", sustine o persoana din mass media din Italia.

Bineinteles ca problemele Vaticanului nu vor disparea odata cu numirea urmatorului Papa ci trebuie destabilizata intreaga structura mafiota si facute publice toate actele de coruptie, sexualitate si spalare de bani care au devenit o practica permanenta la Vatican.

 

Sfantul Malachia: Cel de-al 112-lea Papa va fi negru si va aduce Apocalipsa!

In varsta de 85 de ani, Papa Benedict XVI si-a anuntat demisia. Dupa cum se stie din Biserica Catolica nimeni nu iasa decat cu picioarele inainte. Sistemul catolic e astfel facut incat nimeni nu se poate retrage, nimeni nu poate demisiona de la varful Bisericii. Iata totusi ca Papa Benedict XVI a facut-o, si-a dat demisia, lasand libere jocurile de putere de la Vatican. Riguros, bine organizat, Benedict si-a anuntat demisia, programata la o zi si o ora anumita (28 februarie 2013, ora 00.00). Nimic nu e lasat la voia intamplarii.

 • Papa Benedict al XVI-lea cere imperativ introducerea Noii Ordini Mondiale

 Se vehiculeaza ideea ca pana de Paste un nou Papa sa ocupe fotoliul principal de la Vatican. Aceasta graba probabil ca are anumite influente economice, politice, dar nu si in ultimul rand profetice.

 

Profetia Sfantului Malachia

Daca ne intoarcem putin in timp, acum cateva luni publicam un articol despre profetia Sfantului Malachia. Acesta, intre anii 1139 si 1140, a scris o profetie incredibila despre cei 112 papi de la Vatican si viitorul omenirii. Trebuie sa subliniem ca Papa Benedict XVI a fost cel de-al unsprezecelea pontif, iar conform profetiei Sfantului Malachia, cel de-al 112-lea va fi si ultimul.

Conform acestui text, ultimul Papa cunoscut de oameni se va numi Petrus Romanus" (Petru Romanul) si va fi negru. In timpul acestui Papa, omenirea va trece prin numeroase incercari traumatizate (razboaie, foamete), pentru ca la un moment dat Apocalipsa sa puna stapanire pe intreaga planeta. Nu putem preciza daca Apocalipsa va insemna sfarsitul vietii pe Terra, dar cu siguranta ca foarte multe drame se vor napusti asupra oamenilor.

Iata ceea ce scria Sfantul Malachia despre cel de-al 112-lea Papa:

 • #112: "Petrus Romanus" (Petru Romanul). Care va fi ultimul Papa, pentru ca in timpul domniei sale va veni sfarsitul.

In timpul persecutiei finale a Sfintei Biserici Romane va domni Petrus Romanus (Petru Romanul), care-si  va hrani credinciosii  in mijlocul multor suferinte. Dupa aceea, cetatea celor sapte coline va fi distrusa si temutul judecator va judeca poporul sau. Sfarsitul.

 • Profetiile Sfantului Malachia sustin ca Apocalipsa este mai aproape ca niciodata

Urmatorul Papa va fi negru

 Cardinalul Peter Turkson este unul dintre numele vehiculate care ar putea sa il inlocuiasca pe Papa Benedict al XVI-lea la sefia Bisericii Catolice sustine publicatia The Guardian. Cardinalul de Ghana, Peter Turkson, este presedintele Consiliului Pontific pentru Justitie si Pace. "El este considerat papabil de cand a fost numit in acest post, in 2009, de Benedict al XVI-lea. Au existat mai multe speculatii ca noul Papa va veni din Africa, ca incercare a Bisericii Catolice de modernizare.

Cardinalul de Ghana este favorit la casele de pariuri, alaturi de Angelo Scola, arhiepiscopul de Milano.

Astfel, profetia Sfantului Malachia este pe cale sa se produca si atunci trebuie sa ne asteptam ca Apocalipsa sa se propage pe intreaga planeta. Conform celor scrise de sfantul calugar, a venit vremea ca viata sa ia o noua forma. Daca vom fi si noi inclusi in aceasta noua forma, ramane de vazut.

Profetiile Sfantului Malachia sustin ca Apocalipsa este mai aproape ca niciodata

Sfantul Malachia, unul dintre cei mai mari profeti ai omenirii, s-a nascut Armagh, Irlanda, in anul 1094. A fost botezat cu numele Maelmhaedhoc (latinizat ca si Malachia). Inclinatiile sale spre religie au fost certe inca de mic copil, cauza pentru care a fost educat de Imhar O’Hagan si apoi de Abbad Armagh. In anul 1119 a fost hirotonisit ca preot de Sfantul Cellach.

Sfantul Malachia a avut o viata simpla, bazata in special pe cuvantul religiei, iar studiul ocupa un loc foarte important in viata sa austera. Preotului Malachia i se atribuie foarte multe miracole pe care le-a desavarsit de-a lungul vietii sale, dar este cunoscut in zilele noastre pentru profetiile pe care le-a facut asupra viitorului omenirii. Intre acestea, cea mai renumita profetie a sa se refera la Papi. Pentru fiecare dintre Papi, Sfantul Malachia a scris un motto caracterizant, incepand cu Celestino al II- lea, ales in 1143, pana la sfarsitul lumii.

Sfantul Malachia a scris profetia la Roma, intre anii 1139 si 1140, cand era in vizita la Papa Inocentiu al II- lea pentru a-i raporta problemele episcopiei sale. Atunci, a inmanat acest manuscris Papei pentru a-l consola in fr?mant?rile sale. Papa pastra manuscrisul in arhivele romane, unde a r?mas uitat pana la descoperirea lui, in 1590 (Cucherat, "Profetia succesiunii papilor", ch. xv).

 

Iata ultima parte din profetia Papilor:

 • #101: "Crux de Cruce" (Cruce a Crucii). Pius al IX- lea (1846-1878)
 • #102: "Lumen in caelo" (Lumina in cer). Leon al XIII- lea (1878-1903).
 • #103: "Ignis ardens" (Foc arzator). Pius al X-lea (1903-1914)
 • #104: "Religio Depopulata" (Religie devastata). Benedict al XV- lea (1914-1922).
 • #105: "Fides intrepida" (Credinta temerar?). Pius al XI- lea (1922 -1939).
 • #106: "Pastor angelicus" (Pastor angelic). Pius al XII- lea (1939-1958). Recunoscut ca un mare intelectual si aparator al pacii.
 • #107: "Pastor y nauta" (Pastor si navigator). Ioan al XXIII- lea (1958-1963). Ioan al XXIII-lea a fost Cardinalul Venetiei, oras de navigatori. A condus Biserica la Conciliul Vatican II.
 • #108: "Flos florum" (Floarea florilor). Paul al VI- lea (1963-1978). Pe scutul sau aparea floarea de crin (Floarea florilor).
 • #109: "De medietate Lunae" (A semilunii). Ioan Paul I (1978-1978). Numele sau era "Albino Luciani" (lumina alba). S-a nascut in Episcopia Belluno (din latinescul bella luna). A fost ales in 26 august 1978. In noaptea dintre 25 si 26, luna era in ultimul p?trar( jumatate de lun?). A murit in data de 28 Septembrie 1978, dupa o eclipsa de luna. De asemenea, nasterea sa, hirotonisirea sa sacerdotala si episcopala au avut loc in nopti cu jumatate de luna.
 • #110: "De labore solis" (Munca soarelui). Ioan Paul al II- lea (1978-2005). A facut o munca extraordinara si vasta. In ziua sa de nastere si in ziua mortii sale au fost eclipse solare.
 • #111: "Gloria Olivae" (Gloria maslinului). Benedict al XVI- lea (2005). Acesta ia numele de la Sfantul Benedict si Benedict al XV- lea. Benedictinii au avut o grupare denumita "Olivetanii". Benedict al XV- lea s-a evidentiat prin eforturile sale de pace in timpul Primului Razboi Mondial.

Papa cu numarul 112 si ultimul Papa de pe lista Sgatului Malachia este Petru Romanul.

 • #112: "Petrus Romanus" (Petru Romanul). Care va fi ultimul Papa, pentru ca in timpul domniei sale va veni sfarsitul.

In timpul persecutiei finale a Sfintei Biserici Romane va domni Petrus Romanus (Petru Romanul), care-si  va hrani credinciosii  in mijlocul multor suferinte. Dupa aceea, cetatea celor sapte coline va fi distrusa si temutul judecator va judeca poporul sau. Sfarsitul.

 

Papa Benedict al XVI-lea cere imperativ introducerea Noii Ordini Mondiale

Intr-un discurs sustinut la Consiliul Pontifical pentru Justitie si Pace, luni, 03 decembrie 2012, liderul Bisericii Catolice, Papa Benedict al XVI-lea, a cerut crearea unui guvern global care sa conduca o Noua Ordine Mondiala. Ca un mijloc de aparare globala, dar si pentru siguranta familiei, cat si a societatii actuale, Papa a cerut imperativ formarea si introducerea unui guvern unic la nivel mondial.

In viziunea lui Benedict al XVI-lea, acest guvern nu trebuie sa fie neaparat o superputere ci un organism pasnic prin care omenirea poate sa fie mai bine ghidata spre normele morale si etice impuse de religie. O moralitate stabilita de cine?

"Organismul propus(Guvernul Mondial) nu este o superputere concentrata in mana a catorva oameni, care ar conduce omenirea si i-ar suprima pe cei mai slabi, ci o forta morala. Autoritatea morala i-ar influenta pe toti membri societatii in conformitate cu o anumita ratiune si ar putea fi limitata prin lege.", a sustinut Papa Benedict al XVI-lea.

 Aceasta doleanta a sefului suprem al Bisericii Catolice nu este o surpriza daca tinem cont ca in 2010 reprezentantii Vaticanului au cerut infiintarea unei Banci Centrale Mondiale care sa coordoneze toti banii din lume. De asemenea, aceasta banca ar fi responsabila cu reglementarea industriei financiare mondiale si a ofertei internationale.

Vaticanul este in cautarea unui organism global si implementarea unei Noi Ordini Mondiale pentru a mentine cat mai bine controlul asupra oamenilor din toata lumea. Este impresionant si faptul ca o institutie care trebuia sa se ocupe cu spiritualitatea devine brusc interesata de aspectele economice, politice si nu in ultimul rand sociale ale omenirii. Nu putem sa ne intrebam decat daca Papa Benedict al XVI-lea nu este un reprezentant al Illuminati daca doreste cu ardoare implementarea Noului Guvern Mondial?"Cine nu stie ca nu stie, e prost -ocoleste-l !
 Cine nu stie ca stie ,e adormit -trezeste-l !
 Cine stie ca nu stie ,e nepregatit -pregateste-l !
 Cine  stie  ca  stie, e intelept -urmeaza-l !

.


 

Material primit la redactie.

0 comentarii3311 vizualizări27 februarie 2013
rss 2.0
rss 2.0