Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Teorii Vineri 21 Iunie 2024 - 14587
Despre extraterestri.

Un schelet umanoid extraterestru a fost descoperit in America de Sud, iar ADN-ul sau este analizat de catre o echipa de reputati oameni de stiinta. Un alt schelet extrem de asemanator fusese subiectul unor documentare TV in Rusia. Statuete reprezentand aceste fiinte umanoide au fost descoperite in Muzeul Vaticanului. Dezvaluirea este extrem de aproape! David Wilcock ne anunta ca asteptatul documentar al Dr. Greer in legatura cu dovezile incontestabile despre existenta extraterestrilor primeste confirmari suplimentare...

Dr. Steven Greer, promotorul Proiectului Disclosure in anul 2001, a realizat un documentar despre extraterestri, in regia laureatului premiilor Emmy, Amardeep Kalika. In acest documentar, care se afla in faza avansata de productie, si care va fi foarte curand lansat pentru vizionare publica (primavara anului 2013), Dr. Steven Greer aduce dovezi incontestatbile despre existenta extraterestrilor. Este vorba despre un schelet extraterestru care masoara aprox. 20 cm, si care a fost gasit in America de Sud, in desertul Atacama. Localnicii declara ca stiu de existenta acestor fiinte deja de mult timp, si ca le-au vazut de multe ori coborand din navele lor de forma ovoidala.

Dr. Greer a reusit sa obtina colaborarea unui reputat institut de cercetari medicale, care deja a realizat mai multe tipuri de analize preliminare: radiografii, scanari computerizate (Computer Tomograf), precum si unele analize ADN, toate demonstrand ca este vorba de scheletul unei fiinte extraterestre mature. Pe baza multiplelor analize, s-a reusit reconstruirea pe calculator a aspectului organelor interne si a fiintei extraterestre, asa cum era ea in viata.

 Dr. Greer mentioneaza ca, desi extraterestrul este umanoid (are cap, doua maini si doua picioare), nu face parte din specia umana de pe Terra.

 Datorita importantei uriase a acestor uluitoare confirmari stiintifice, Dr. Greer nu poate inca sa deconspire identitatea institutului care face toate aceste cercetari, pentru a nu pune in pericol echipa de cercetatori. Desi costul multiplelor analize specifice care au fost realizate este exorbitant, totul s-a facut doar prin numeroasele donatii private ale oamenilor simpli de pe intreg mapamondul, fara nici-un fel de ajutor financiar de la statul american.

 

S-a petercut un lucru bizar de indata ce Dr. Greer a anuntat public (pe blog) ca se vor face analize medicale detaliate ale acestui schelet extraterestru: tatal regizorului (Amardeep Kalika) a fost ucis in ceea ce se crede ca a fost o inscenare de atac terorist asupra unui templu indian din SUA. Toate acestea demonstreaza ca filmul "Sirius" al Dr. Greer este de o importanta majora pentru umanitate, iar Cabala este pur si simplu disperata - si de aceea recurge la masuri disperate... In asteptarea documentarului, sa vedem ce alte informatii conexe gasim in legatura cu acest tip de extraterestri minusculi... Desi ar putea parea deja uluitor, un schelet aproape identic a fost deja subiectul unor documentare transmise in Rusia in anii 1990 si 2004, la doua televiziuni diferite. De data aceasta este vorba de un extraterestru care chiar era viu atunci cand a luat contact cu locuitorii unei zone din Rusia, si care a trait timp de trei saptamani inainte sa moara (probabil ca urmare a ne-adaptarii sale la conditiile de pe Pamant).

O femeie batrana din zona muntilor Urali de Sud a gasit acest extraterestru dupa ce l-a vazut coborand dintr-o nava de forma ovoidala. Nici acum nu se stie de ce el a fost lasat la sol pe Pamant, dar se aminteste faptul ca localitatea Khishtim din Urali (din zona unde a fost gasit extraterestrul) era un important centru de prelucrare a plutoniului in fosta URSS. Acest fapt nu este deloc de neglijat daca ne amintim ca numeroase aparitii OZN au fost semnalate mai ales langa astfel de centre de productie sau testare a materialelor nucleare.

Conform documentarelor rusesti, cel putin alte trei persoane au fost martore la aceasta aparitie aproape incredibila, si au declarat ca fiinta extraterestra era complet pasnica si binevoitoare. Dupa unii cercetatori, acest extraterestru s-a sacrificat pentru ca oamenii sa afle de existenta vietii inteligente in Univers.

 

 De ce oare toate aceste dovezi nu sunt deloc popularizate? Cine oare doreste sa NU aflam de existenta acestor fiinte extraterestre? Un posibil raspuns este acela ca odata cu dezvaluirea existentei extraterestrilor, ar trebui sa se dezvaluie si tehnologia folosita de navele acestora pentru a se deplasa rapid si eficient pe distante uriase, prin cosmos... ceea ce este evident ca nu convine celor care se afla in pozitiile de putere la ora actuala pe Pamant, pentru ca ar pierde privilegiile pe care le au de sute de ani. Reevenind la acesti extraterestri minusculi, se pune intrebarea daca ei au venit aici pe Pamant acum pentru prima data, sau poate ne viziteaza de foarte mult timp? Iata ca putem raspunde si la aceasta intrebare, gratie unei sincronicitati uluitoare: un cititor care vizitase site-ul lui David Wilcock a ramarcat faptul ca scheletul extraterestrului seamana izbitor cu celebrele statui minuscule ale bastinasilor din Insula Pastelui, statui pe care acestia le purtau la gat ca obiecte de ceremonie. Aceste mici statuete sunt expuse in Muzeul Vaticanului si se numesc statuetele Kavakava Moai, dupa locul in care ele au fost prima data descoperite.

 

O atenta analiza vizuala confirma faptul ca stauetele Kavakava reprezinta aproape fidel pe acesti extraterestri minusculi care, se pare, au jucat un rol important, civilizator, in viata comunitatilor din acele locuri. Conform miturilor locale, statuetele reprezinta fiintele ancestrale Kavakava care sunt pastratorii cunoasterii, daruitori de intelepciune si de tehnologie (conform explicatiilor de la Muzeul Vaticanului)!

 

Iata deci ca dezvaluirea existentei extraterestrilor este extrem de aproape, si odata cu ea va trebui sa vina si dezvaluirea tehnologiilor de energie libera si gratuita pe care acestia le folosesc pentru propulsarea navelor lor prin cosmos. Dar, mai ales, si intelepciunea acestor adevarati frati cosmici care au ales sa ajute omenirea din vremuri imemoriale, si care iata, chiar s-au sacrificat daruindu-ne propriile lor trupuri, pentru ca noi, acum, sa ne convingem de existenta lor. Dezvaluirea este extrem de aproape! 

 

 Material primit la redactie.

0 comentarii3493 vizualizări23 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0