Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Ezoterism Luni 28 Noiembrie 2022 - 14587
"SCHIMBAREA INTERIOARA - PRIMUL PAS PENTRU A SCHIMBA LUMEA".

Conferinte Publice in orasul Bistrita. VOPUS va invita la conferintele publice: "SCHIMBAREA INTERIOARA - PRIMUL PAS PENTRU A SCHIMBA LUMEA". Marti, 25 octombrie 2016, Ora 18:00 la Centrul Multicultural Sinagoga Bistrita - Str. General Grigore Balan, Nr. 10.

Fiecare dintre noi poate constata faptul ca traim intr-o lume din ce in ce mai degenerata, lipsita de principii etice, plina de suferinta si durere. Dar carui fapt se datoreaza toate acestea? Cauzele nenorocirilor exterioare trebuie sa le cautam in interiorul nostru.

Cu siguranta ca fiecare dintre noi ne dorim o schimbare in bine, atat in viata noastra personala cat si in cea sociala. Nu ne ramane alt remediu decat sa ne exploram in mod profund la nivel interior si sa facem o schimbare interioara.

Schimbarea propriei psihologii determina schimbarea vietii noastre exterioare. Exteriorul reflecta interiorul. Dar cum putem sa ne schimbam la nivel interior?

Va invitam sa aflam impreuna acest lucru si sa facem o incursiune inedita in lumea schimbarii veritabile.

0 comentarii1470 vizualizări17 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0