Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Ezoterism Marti 11 Mai 2021 - 14587
CARTEA LUI ENOH SI BIBLIA REPTILIANA O interpretare real fantastica, o paralela posibila.

Cartea lui Enoh este mai veche decat Biblia. Dar este o carte apocrifa, necanonica, deoarece biserica sectara si religiile lumii au fost vizibil deranjate de faptul descris cu amanuntime despre casatoriile interzise din punct de vedere al Codului Galactic intre Fii lui Dumnezeu si Ficele Oamenilor. Aici e aici. Potrivirea genetica a Extraterestrilor-Ingeri Cazuti cu Pamantenii nu dadea bine cu manipularea oamenilor. Ori Religiile Lumii preamintii credibil si manipula in scopuri de ortodoxe Popoarele Terrei pentru interese de putere, financiare, ca niste paraziti ai societatii (Nietsche) au scos din circuitul oficial cea mai veche carte a Omenirii sau ma rog dintre cele mai vechi - Cartea lui Enoh. Si acum in sec XXI se practica un Rasism Crestin la distanta de ani lumina de Iubirea lui Christos. Cine nu este cu noi este impotriva noastra. Clericii sunt Stapanii vietilor noastre si frica de ei si de Dumnezeu promovata de ei, te scufunda in ziarele depresiei si ale descurajarii paranoice. De ce sa ne fie frica de Tatal Nostru ceresc, cand Dumnezeu chiar si Reptilian fiind, nu ne vrea nici bolnavi nici saraci, nici ignoranti, ca sa nu zic prosti, lenesi, puturosi. Dumnezeu Reptilianul ne vrea co-creatori, ca si Fii de Dumnezeu. Vezi Isus Christos ce ne spune: "purtati-va ca adevarati Fii de Dumnezeu ce sunteti!" . Insa popii ne baga frica in oase, transforma Omul intr-un Zeu al Fricii, si ni-l prezinta pe Dumnezeu, pe care ei nici nu il cunosc, ca pe o persoana celesta, straina, de temut, razbunatoare si cruda, noi "credinciosii" dependenti de propria frica acceptam minciunile milenare ale religiei, renuntam la Stiinta , cu multa indulgenta, fratie si fatarnicie crestina, ne rupem pantofii de pragurie bisericilor si imbogatim pe clerici de la nastere pana la moarte. Dar asta nu inseamna ca suntem mai sanatosi, mai bogati sau mai fericiti. Acceptam dependenta de un sistem mincinos, vechi de EV mediu, inchizitorial, pus foarte bine la punct din cauza fricii la care suntem supusi de catre semeni de ai nostrii isteti ce ne tin in catusele Fricii noastre. Ce nevoie avem noi de intermediar - clerici, intre noi si Dumnezeu? Dumnezeu este omniprezent, omnipotent, omniscient si asta o stiu si manualele teologice, deci EL stie tot.
Si atunci de ce as avea nevoie de Rugaciunea altuia pentru Mantuirea Mea? Caci Rugaciunea ca si orice alt serviciu bugetar se face pe bani!
De unde stiu EU, ca Clericiii sunt mai tari in Rugaciune ca mine, doar fiindca au facut Facultatea de Teologie? Ei se folosesc de Forta Noastra Energetica a Rugatorului dar o canalizeaza dupa interesele lor meschine, financiare, de putere nicidecum Divine.
Pentru a gasi solutii nenumaratelor contradictii din Cartile Sfinte trebuie sa ne inchipuim aproape o istorie real fantastica SF. Dar tot ce e azi S.F. , maine, in Viitor e Realitate. Deci, sa ne pornim motoarele memoriei noastre cosmice si sa calatorim in timp - in Trecut si in Viitor!
Intr-o expeditie Extraterestra de pe Nibiru, Sirius, Orion, Pleiade, Zeta-Reticuli, un grup de Astronauti Extraterestrii Reptilieni, refuza, se razvratesc, sa mai asculte de Ordinile Comandantului-Capitan Spatial al Expeditiei, al Flotilei de Nave Spatiale- "Carele de Foc ale Zeilor". Deci, Ingerii Cazuti nu mai asculta "de cel mai inalt", de "Maretia Sa". Aceste evenimente au loc cu sute de mii de ani in urma, spre exemplu in Sumerul Antic. Acesti Fii ai lui Dumnezeu "Veghetori ai Cerului" - Ingeri Cazuti", coboara pe Terra si intretin relatii nepermise (sexuale - nn.) cu fetele pamantene, unii intemeiind familii si procreand Fii si Fice. Din pacate, primele Generatii de Hibrizi, Reptiliano-Uman, Uriasii din Vechime, Nefilinii, erau mari ca si fizic, 3-4 m inaltime, inceti la minte si canibali.
Comandantul expeditiei Reptiliene, "Cel prea inalt", ii pedepseste pe Extraterestrii Rebeli dezlantuind Potopul Biblic, distrugand, mutantii genetici, hibrizi, lucru posibil, prin mijloace tehnologice cum ar fi: detonarea unei bombe cu hidrogen deasupra calotei Polare, caderea dirijata a unui Meteorit, ori evaporarea apei de pe Marte si dirijarea ei pe Terra, provocand caderea de ploi continue timp de luni de zile. Grupul de Rebeli Extraterestrii Reptilieni, sesizand pericolul se retrag in adaposturi subterane, construite in interiorul gol al Terrei, creind si un Soare artificial alcatuind ceea ce noi numim azi Intraterestrii. Ei Reptilienii intraterestrii sunt adevaratii conducatori ai Pamantului avand o viata medie de 500 de ani, ei fiind Stapanii Pamantului iar noi Oamenii, Chiriasii! Pe Terra incep Razboaiele Zeilor nucleare, de aici deserturile Terrei, intre Extraterestrii Rebeli Reptilieni si restul expeditiei Extraterestre fidele comandantului "Celui prea Inalt" . Supravietuitorii Rebelilor Extraterestrii, insa trebuiau sa aiba srevitori, slugi, robi. Astfel ca ei, fractiunea Extraterestra Reptiliana Rebela condusa de Lucifer i-au inrobit pe Oameni, transformandu-i in Sclavi Cosmici! Lucru ce este valabil si azi in Mileniul 3 de Civilizatie Cosmica, caci din 7 miliarde de Terrieni, doar un Miliard sunt fiinte Dumnezeiesti mergand pe drumul stiintei rationale, celalalte 6 Miliarde ramanand la stadiul de Animal Superior inrobit propriilor frici si instincte dobitocesti. Rebelii aveau nevoie de hrana (prin sacrificii animale omenesti), de minereuri. Toata munca de jos o faceau oamenii servitori ce in Nestiinta si Primitivismului Lor le spuneau Rebelilor Zei. Oamenii erau invatati cu ajutorul castelor preotesti sa stea cu capul plecat in conditia de sclavi si dependenti de propriile frici si nestiinte, caci Biblia le spunea, scrisa de Oameni onerosi, formalisti si afaceristi ai credintei, " sa nu ai alt Dumnezeu inafara de mine"! Aceasta speculare a naivitatii si ignorantei si sinceritatii omenesti se vede in Biserica si in religii si in secte pana in ziua de azi, din pacate. Cu toate ca religiile vor disparea in urmatorii 50 - 100 ani!
Pana atunci insa in Republica Terra se practica pe scara Planetara imbecilizarea mistica, idolatrie, minciuna, a popoarelor, franandu-se dezvoltarea mentala, spirituala, morala si fizica a omenirii.
Lupta intre Fractiunea Pasnica Reptiliana - Dumnezeu, Isus, ce ne considera Fii Lor, si Fractiunea Ostila Oamenilor -Rebelii condusi de Lucifer se da pentru suprematia asupra Terrei si Terrienilor, se duce pana azi, in zilele noastre parca la un Tribunal Galactic. Omul are Liberul Arbitru de a alege intre conditia de Sclav al Urii si a Intunericului Dogmelor si Nestintei al instinctelor bestiale animalice - adept al lui Lucifer ori dimpotriva sa se elibereze din sclavia Animalitatii devenind, mantuindu-se in lumina stiintelor cosmice si al Iubirii lui Isus Christos. Ce v-am scris priviti in VOI e Realitatea Vietii Vesnice!
Iata o posibila paralela intre Cartea lui Enoh si Biblia Reptiliana recent aparuta ce transmite mesajul prin Timp din Tablitele Cuneiforme ale stramosilor nostrii din Summerul Antic!

 

Alexandru Cristian Milos.

 

 

6 commentarii13972 vizualizări13 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0