Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Ezoterism Joi 24 Iunie 2021 - 14587
2012 - Anul Selectiei Spirituale.

Alexei Dimitrov, un cercetator rus, a constatat ca... Luna isi fabrica atmosfera proprie, una alcatuita din compusi ai sodiului, care acum se intinde ape o suprafata de 6000 kmp.Atmosfera lui Marte creste rapid si se crede ca ar fi dus la defectarea lui Mars Observer, in 1997 (?). Atmosfera Terrei este si ea in schimbare, in straturile superioare formandu-se un nou gaz, care nu exista pana acum iar activitatea vulcanica crescand de 5 ori din 1875 incoace.

     Venus sufera o crestere vizibila a intensitatii luminoase.

     Campul magnetic al lui Jupiter s-a dublat iar intre planeta si unul dintre sateliti s-a format un tub de radiatie ionizata.

     Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli, isi maresc campul magnetic si devin tot mai stralucitoare.

     Campul magnetic al Soarelui a crescut si el cu 230% din 1901 incoace.

     Academia Nationala de Stiinte din Siberia anunta ca aceste multiple schimbari din sistemul solar se datoreaza intrarii acestuia in Centura Fotonica, o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Aceasta energie este preluata de Soare si apoi raspandita in intreg sistemul solar.

     Centura Fotonica este formata din mai multe benzi fotonice care emana din centrul Galaxiei si sunt asociate cu spiralele Caii Lactee (vezi spirala la daci!)

     Centrul Galaxiei se afla in Constelatia Pleiadelor, fiind marcat de steaua Alciona, Soarele central al Pleiadelor, aflat la 400 de ani lumina de noi. Centura Fotonica incercuieste Constelatia Pleiadelor.

       Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori in 25.920 ani, perioada considerate Anul Galactic (numit de antici Anul Mare), iar trecerea Centurii dureaza 2000 de ani.

     Se crede ca Soarele nostru a intrat deja in Centura, inca din 1998, si se estimeaza ca Terra va intra in 2012.

     Intalnirea cu Centura Fotonica pare sa duca la transformarea omului profetita de Biblie, la o teribila experienta spirituala.

     Se presupune ca oamenii cu un comportament egoist si, deci, cu vibratii scazute in aura energetica nu vor supravietui radiatiei de inalta frecventa existenta in Centura Fotonica. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie natural ape baza spirituala amintita de Avesta si Biblie si in legatura cu care am fost avertizati de extraterestrii din comandoul Ashtar.

 

2012        -  Calendarul dacilor  -  model pentru NASA!

 

Maya ramane in continuare o civilizatie misterioasa, aparuta din neant si cu o origine inca nedeslusita, la fel ca in cazul Sumerului, Indului sau Egiptului Antic.

 

     O civilizatie cu un calendar inexplicabil de asemanator cu cel al dacilor, cu date cosmice calculate pana la milioane de ani in trecut, deci avand cunostiinte astronomice extraordinar de avansate.

     O dovada in acest sens este si calendarul, de o exactitate demna de secolul XX. Anul mayas avea  365,242129 zile, in conditiile in care actualele calcule dimensioneaza anul la 356,242198 zile. Pentru comparative, sa retinem un amanunt: calendarul Gregorian indica 365, 2425 zile.

     Civilizatia maya este acreditata cu cel mai exact calendar din istorie pana la cel din zilele noastre, calculate de NASA. Ca de obicei dacii sunt ignorati din nou, cu o mare rea-credinta! Calendarul dacic este, in realitate, mult mai exact decat cel mayas si incredibil de apropiat de cel actual: 365,242197 zile ! Adica o eroare de 12 secunde (1234/100) pe zi!

     Asemanarea cu dacii o gasim si in denumirea CArtii sfinte a mayasilor, numita Popol Vuh  (tradusa in sec. al XVI-lea), din care aflam informatii absolute extraordinare, de la trecutul anterior Potopului pana la viitorul care ne asteapta.

     Desi extraordinar de exact, calendarul mayas se opreste in 22 decembrie 2012!

     Aceasta data obsedeaza omenirea de cateva secole si i s-au cautat diverse explicatii, majoritatea de esenta religioasa, mai ales ca unele pasaje ofera argumente in acest sens.

 

 

2012  -  Un nou inceput. Pentru cine?

Mayasii aveau o credinta solara, zeul Lunii fiind un aprig dusman al lor. Acum, diversi autori de origine iudaica incearca sa demonstreze ca mayasii erau semiti (de exemplu Maurice Chatelain), desi evreii credeau in zeii Lunii Sin si fiul sau Seth

     Alfabetul ebraic vechi, fara vocale, avea 22 de litere-numere, numarul devenind simbolul poporului lui Israel. In comsecinta numarul 23 reprezinta un nou inceput pentru acesta. Care asteapta, de 2000 de ani, venirea lui Mesia, care sa-l aduca stapan peste popoare (vezi Talmud etc.).

     Conform programarii din 15 august 1871 (Planul Albert Pike), in 2012 este stabilita instalarea Guvernului Mondial la Ierusalim, un guvern al unui Rege Universal din spita lui David. 2012 este rezultanta unei serii numerologice, Optiunea numerological nu era insa singura luata in vedere in programarea evenimetelor din perioada 1871-2012. Borna era data de 22.12.2012!

     Cine nu crede ca au existat doua tabere de zei, una de esenta solara (Enki, Marduk/Ra(m)/Zalmoxe), alta de esenta lunara (Enlil/Zeus/Jupiter/Iahve, Sin, Seth), cu sediile in actualele tari Romania si respective Israel, are acum noi motive de meditatie: intre 22.12.89 si 22.12.2012, sunt exact 23 de ani, simbolul renasterii poporului lui Israel, cand Mesia ar trebui sa vina si sa ii asigure puterea absoluta asupra omenirii.

     De ce o borna de la Bucuresti? Pentru ca romanii sunt adevaratul Popor Ales, au ridicat biblica si profetia Casa Popoarelor iar insusi Iisus a afirmat ca a ales un alt popor pentru a-I continua misia pe Pamant.

     German, deci crestin, Jan van Helsing stie si el ca Iisus Christos va reveni pe Pamant in 2012 iar extraterestrii ar fi confirmat profetia.

 

 

2012      -  Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii

Traditia Kalachakra (Roata Timpului) ne transmite ca, dupa 960 de ani de la revelarea invataturii in Tibet (1027), va veni o perioada de 25 ani ce va culmina cu Sfarsitul Timpului. Iar anul ce rezulta din calcul (1027+960+25) este (tot) 2012!

          Vom vedea, insa, ca Sfarsitul Timpului nu este si Sfarsitul Lumii, cum gresit s-a inteles si transmis prin Biblie (copiata prost).

          Schimbarile care se asteapta in 2012 vor modifica total viata pe Terra si Omenirea insasi.

          Ele sunt cunoscute de peste 2.500 ani (a se vedea Avesta persana si scrierile vedice) sin u este o surpriza sa constatam ca, inca din 1957, dr. Gerstein (de origine iudaica) avertizeaza ca viata va deveni imposibila pe Pamant incepand cu mileniul III.

          In aceste conditii, deloc surprinzatoare apare si dorinta elitei de a-si cauta salvarea in subsolul Terrei, al Selenei sau al Planetei Rosii. Naivitatea disperatului, dupa cum ne vom convinge, pentru ca exact elita egoista este sortita pieirii! Venusienii si membrii comadoului Ashtar spun ca, de milenii, Ei au transmis avertismente in serie dar au fost ignorate cu buna stiinta.

          Primele semne ale Marii Treceri au fost observate, oficial, in 1961, cand satelitii au oferit ocazia descoperirii in Spatiu, a unui nor cosmic imens, alcatuit din gaz sau praf cosmic. O nebuloasa denumita mai intai Nebuloasa Aurie, apoi Centura Fotonica.

          Ulterior, s-a constat ca locatia nebuloasei coincidea cu proiectia orbitei sistemului nostru solar, care urma sa o intersecteze.

          Conform obiceiului, in SUA s-a inceput o pregatire la fel de nebuloasa a populatiei. De genul: "Noi v-am spus, chiar daca nu mare lucru..." Astfel ca, la inceputul anilor '80, s-a transmis la radio o stire la care multi au dat din umeri nepasatori, informatia fiind voit ambigua: "Sistemul nostru solar se va intersecta, nu peste multi ani, cu un nor electromagnetic"...

 

2012  -  Creatorul - din alt Univers!

          Orice fiinta este alcatuita in primul rand din energie. Iar energia este informatie, si invers. Corpul material este doar invelisul altor corpuei energetice.

          Omul se incadreaza si el, fireste, in organizarea universala. "Animal cu (oaresce) ratiune", fiinta umana a fost inzestrata cu capacitatea de a avea o paleta larga de trairi, sentimente si ganduri.

          Dovada ca acestea sunt energii in stare pura ne este oferita de constatarile de-a lungul timpului si cercetarile stiintifice din ultimile doua secole. Trairile si sentimentele negative creeaze energia negativa, nefasta, iar gandurile se pot chiar si materializa, dupa cum s-a reusit in proiectul Montauk.

          Ca orice energie, sentimentele, trairile si gandurile umane au o anumita vibratie. O energie negativa nu poate avea, evident, decat o vibratie joasa, pe principiul universal al evolutiei. Universul nostru nu este unic in Mega-Cosmos. Exista Universuri "negative" (ca polaritate electrica, nu altceva) dar si universuri paralele (anticii scriau despre al 7-lea, al 9-lea si chiar al 12-lea cer).

          Dezvoltarea Universului nostru dupa Big Bang demonstreaza ca atomul primordial era unul atat de inteligent incat ingloba in el intregul program de dezvoltare ulterioara a vietii! Deci, Creatorul Universului nostru apartine unui alt Univers! Cum a aparut, insa, Universul de origine al Mega-Cosmosului intrebati-l pe Creator :)

 

 

 

2012  - Periodic, Haos si Renastere

          In Univers, nimic nu este intamplator iar totul este subordonat unui singur scop: perpetuarea si evolutia vietii. Materia insasi este inzestrata cu o inexplicabila capacitate de a crea viata!

          Exista legi universale chimice, fizice, astronomice si chiar juridice. Ele nu sunt insa stricte, pentru ca Universul nu este Armata Poporului iar cuvantul de ordine este diversitatea. Viata trebuie sa evolueze prin forte proprii, fara dirijari cazone, sa se confrunte cu cele mai dificile situatii. Cine invinge merita sa mearga mai departe. Chiar si razboaiele au rolul lor in programul universal. Nu sunt de dorit, in general, dar determina unitatea unei natii, planete sau chiar unei galaxii (?) si evolutia stiintifica, aducand o presiune si o urgentare sporita in acest sens. Tot ele, aduc un examen energetic major, o separare intre "baiatii buni si baietii rai" - dupa gandirea simplista americana.

          Fiindca totul este energie, nici Universul nu face exceptie de la regula. Asa cum el a fost creat prin explozia colosala a unui....atom, tot asa exista surse de energie pozitiva ce alimenteaza galaxiile iar de la acestea, prin sori, sistemele solare. Aceste energii sunt de frecventa foarte inalta, pentru a putea strabate distanele imense, pana la sorii captatori.

          Pe de alta parte, planetele, sistemele solare si galaxiile se afla intr-o continua miscare, parca pentru a beneficia toate de aceste izvoare de energie a evolutiei.

          Miscarea are insa si un reflux: catastrofismul...periodic. Nu intamplator, galatenii Ioan Farcas si Ilie Ghetu au devenit subiect pentru "Discovery" TV, teoria lor fiind cu adevarat revolutionara. Conform acestora, la 180-200 milioane ani, Galaxia noastra sufera, permanent, transformari radicale iar sistemul solar de trei ori in acest interval.

          O data la 60-70 milioane de ani, modificarile de pe Terra sunt atat de radicale incat, spun cei doi, "pana si istoria nu poate fi considerata o observatie continua.

          Toate aceste modificari sunt ciclice si... obligatorii si se datoreaza permanentei miscari a galaxiei si sistemului solar. Doar izvoarele de energie pozitiva par a avea o anumita stabilitate.

 

2012 -  Timpul terestru nu va mai exista

          Am tot mentionat ca trecerea prin Centura Fotonica duce la o schimbare radicala a vietii pe Terra.

          Ce inseamna insa aceasta, concret? Centurile de siguranta va rog!

          Centura Fotonica atat de imensa, incat trebuie strabatuta timp de 2000 ani, emite o intensa radiatie electromagnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel invizibil, de inalta frecventa (inclusiv raze X).

          Fotonii Centurii vor exercita o multipla si socanta influenta asupra materiei terestre.

          In primul rand, se va constata fluorescenta tuturor corpurilor iar ca rezultat...nu va mai exista noapte timp de 2000 de ani!!!

          Corpurile vor emite o lumina fara temperatura si nu vor avea umbra.

          Intregul sistem solar isi va schimba structurile moleculare ale materiei iar energia fotonica nu va mai da dureri de cap la NASA, va deveni sursa majora de energie libera si nepoluanta (gandita de Tesla).

          Planeta va suferi o scadere progresiva a densitatii si isi va schimba "bataia inimii". Dupa ce a avut o valoare constanta timp de milenii, "rezonanta Schumann" a Terrei a inceput sa creasca, din 1980, de la 7,8Hz, apoi sa se accelereze, ajungand la 12 Hz, nivelul de astazi.

          Aceasta inseamna ca, data fiind cresterea frecventei vibratorii a Pamantului, cele 24 de ore de viata ale unei zile sunt ...doar 16 ore realae!

          Deocamdata este inca bine si acceptabil, desi explica de ce nu mai avem suficient timp, suntem tot mai grabiti si mai obositi.

 

          Ce se va intampla in momentul intrarii in Centura Fotonica, in 2012 sau in alt an, este pur si simplu de neinchipuit: intreaga planeta, inclusiv Omenirea, va trece intr-o alta dimensiune! Inca neclar? Mai concret: 24 de ore vor fi... 0 ore efective, deci timpul terestru nu va mai exista!!! Iar pentru ca o nenorocire nu vine niciodata singura, dupa cum au constatat romanii :))), in acel "Punct Zero" se vor inversa si Polii Magnetici ai Pamantului...

          Veste buna este, repet, ca Sfarsitul Timpului nu inseamna Sfarsitul Lumii

2012  -  Atentie, creste ADN-ul!

          Semn ca momentul este relativ aproape, intensitatea plasmei stralucitoare de la marginea sistemului solar a crescut recent de 10 ori. Prin intermediul Soarelui, planetele au primit si ele o energie sporita.

          Mayasii ne retransmit si ei informatiile primite de la zei despre schimbarile ce vor urma:

          - intregul sistem solar se va sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, cu efecte benefice;

          - vom depasii tehnologia actuala si ce cunoastem despre Timp si Spatiu;

          - banii vor disparea ca necesitate;

          - vom intra in Dimensiunea 5;

          - ADN-ul uman va fi reprogramat, ajungand la 12 spirale, de la 2 in prezent;

          In ce priveste fiinta umana, schimbarile vor fi deci, colosale in sens pozitiv. Insotite totusi de simptome neplacute:

          - migrene, dureri de cap, oboseala, ameteala sau palpitatii;

          - simptome specifice racelii (febra, transpiratie, dureri osoase etc.) ce nu pot fi tratate prin tratamente clasice;

          - slabiciune musculara, respiratie greoaie, oboseala nejustificata;

          - modificari in sistemul limfatic si imunitar, neliniste, depresii, stres si fascinatia trecutului.

          Inca o veste buna: este semnul ca organismul se purifica.

 

2012  -  "Ridicarea la Cer" - numai premianti!

          In momentul intrarii in Centura Fotonica se va produce un amplu proces de rearmonizare, de recalibrare a frecventelor propriului corp uman cu cele de referinta din Univers, ducand la o crestere a celor umane. Este asa-numita "ascensiune", "ridicare la Cer", de care vorbesc si vechile scrieri.

          "Ascensiunea" fiind brusca si puternica, cei cu vibratii joase, negative (rautate, egoism etc.) nu vor rezista transformarii. Frecventele genomului uman si ale ADN-ului sunt foarte inalte, vibratiile foarte fine. Sunt in fapt lumina, ceea ce explica vizibilitatea aurei la zei si sfinti.

          Dr. Berrende Fox a constatat ca, de 20 de ani, oamenii au inceput sa se schimbe la nivel celular iar unii chiar si-au dezvoltat noi lanturi in structura ADN-ului, fapt observat prin teste de sange.

          Bine, bine, vor intreba Viorel Catarama, Dinu Patriciu sau George Copos, si eu ce castig de aici?! Sa vedem daca le place:

          - intuitia si capacitatile paranormale se dezvolta mai repede;

          - folosirea unei parti mai mari din creier, peste 10-15% cat in prezent;

          - toate bolile incurabile vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;

          - se vor inmulti bioterapeutii si telepatii;

          - corpul fizic va incepe sa se schimbe si probabil vom vedea (cei care scapa!) o aura de lumina ca sfintii de pe peretii bisericilor...

          Ideea este ca 2012 este foarte aproape de noi si majoritatea vor ajunge cu siguranta sa vada daca aceasta profetie este reala sau falsa.

 

Continuam ce am inceput in mesajul anterior.... Ne referim la mecanismele cosmice ale acestor sfarsituri de cicluri cosmice/planetare ce se suprapun in urmatorii ani...

Oamenii de stiinta au calculat lungimea unui Ciclu Galactic ( o rotatie completa a galaxiei in jurul centrului sau) la aproximativ 227 milioane de ani (in termeni pamantesti). Aceasta ar fi intervalul de timp necesar sistemului nostru solar sa efectueze o rotatie completa in jurul Soarelui Central. Din perspectiva Sferelor de Lumina, aceasta perioada ar fi de fapt 216 milioane de ani, deoarece intervin distorsiuni in continuumul spatio temporal precum si diferente de viteza intre bratele galactice.

Exista impulsuri energetice emanate din Universul Paralel (vezi mesajul precedent) radiand omnidirectional din zona gaurii negre din Centrul Galactic. Aceste impulsuri sunt concentrate in doua directii intre care exista un unghi de aproximativ 180 grade ( altfel spus, in doua directii opuse), fapt ce nu este dependent de rotatia stelelor din vecinatate. Cu alte cuvinte, stelele ce se invart in jurul Centrului Galactic trec prin aceste emanatii de doua ori in timpul unui ciclu galactic (vezi figura atasata, banda portocalie). Bratul de galaxie unde se afla Pamantul si sistemul solar trece prin aceste benzi energetice la fiecare aproximativ 108 milioane de ani.

In comparatie cu alinierea precesionala, dureaza mai mult de 3 zile pentru sistemul nostru solar ca sa treaca prin banda de energie aferenta Saltului Galactic. Aceasta banda (emanatie) de energie electromagnetica relativ ne-polarizata a fost numita in multe feluri, cum ar fi Centura Fotonica sau Zona Electromagnetica Nula.

 

 

 Desi campul de energie electromagnetica mentionat mai sus a fost descris ca durand 3 zile (cele 3 zile de intuneric....), aceasta este incorect. Numai alinierea precesiilor va dura 3 zile si, in timpul celor 3 zile ( 20-22 Decembrie 2012), efectele emanatiilor non-polarizate din Centrul Galactic vor fi extrem de pronuntate, mult mai mult decat intreaga perioada ramasa din ciclu. Cu toate acestea, impulsurile emanate de quasarii din apropierea Centrului Galactic (implicate in alinierea precesionala) nu sunt acelasi lucru cu energia emanata de Centrul Galactic (implicata in Saltul Galactic)... Dar, ideea este ca aceste doua surse de energie se vor suprapune in mare masura in perioada celor 3 zile mentionate din Decembrie 2012.

Efectul suprapus al celor 2 procese/cicluri, Alinierea Precesionala si Saltul Galactic va determina schimbari masive pe Pamant...

Deoarece limbajul este limitat in descrierea fenomenului de mai sus fara a folosi o terminologie stiintifica mai complexa, sa incercam sa reformulam cele de mai sus si cu alte cuvinte :

La fiecare 25.920 ani, axa polilor Pamantului se aliniaza cu un grup de stele din Constelatia Sagittarius care emit impulsuri de energie electromagnetica scalara, care este o energie relativ nepolarizata (vezi figura atasata, benzile albastre). Aceasta energie este distribuita pe liniile de camp energetice ale planetei, cu alte cuvinte, linii de forta electromagnetica egala ce inconjoara si impregneaza planeta. Energia din liniile de camp descrise mai sus se imprastie apoi in zonele geografice invecinate, acoperind intregul Pamant cu energie scalara. Intregul proces este cunoscut ca si Alinierea Precesionala.

 
De fiecare data cand Pamantul trece prin procesul Alinierii Precesionale, pozitia sa relativa la Centrul Galactic este diferita. Exista aproximativ 9000 de pozitii diferite ale planetei relativ la Centrul Galactic in situatia de mai sus ( Practic, impartim 227 milioane de ani - rotatie Galactica completa, la 25920 ani- ciclul Alinierii Precesionale). Si mai simplu spus, exista aproximativ 9000 de Alinieri Precesionale in timpul unui Ciclu Galactic. In realitate, numarul este ceva mai mic de 9000 deoarece, datorita unor distorsiuni spatiu-timp, ciclul Galactic are 208 milioane de ani si nu 227 milioane (asa cum a calculat stiinta) (numar exact: 7896... dar nu asta este foarte important ). Numerele au fost rotunjite pentru a se semnala ordinul de marime si nu zecimale.... Cele de mai sus se traduc in diagrama atasata ca aproximativ 8000 de benzi albastre radiand dinspre quasarii aflati in vecinatatea centrului Galactic (eu am desenat numai cateva )

In pictograma atasata, cu portocaliu am semnalat emanatiile aferente Ciclului Galactic (108 mil. ani) si cu albastru cateva din pozitiile sistemului solar aferente Alinierii Precesionale (25.920 ani). In Decembrie 2012, cele doua emanatii se suprapun (vezi banda albastra suprapusa cu cea portocalie). Cu galben este semnalat soarele nostru ( Sistemul Solar).

 

 

 

CENTURA FOTONICA - CONSIDERATII STIINTIFICE


Inca din anul 1961, astronomii au descoperit, prin informatiile oferite de sateliti, o zona cosmica care parea a fi o nebuloasa neobisnuita. Prin fenomenul de nebuloasa se intelege un foarte mare nor cosmic de gaz sau praf. Aceasta nebuloasa avea proprietati neobisnuite si a fost denumita Nebuloasa Aurie.Totusi, atentia publica nu a fost atunci mult timp retinuta de acesta descoperire, ci mult mai tirziu, cand s-a vazut ca locatia nebuloasei coincide cu proiectata orbita a Sistemului nostru solar.

La inceputul anilor '80, in S.U.A. a fost facut la radio un anunt, cum ca Sistemul nostru solar se va "ciocni" cu un nor electromagnetic "nu peste multi ani".Aceasta nebuloasa a fost mai apoi denumita Centura Fotonica.

Intregul Univers este tinut la un loc de vortexuri, printre care si vortexurile de energie centripeta, cu campurile electromagnetice asociate lor. Aceste spirale de energie dau nastere la orbite naturale in Spatiu si Timp: sateliti in jurul planetelor, planete in jurul stelelor, sisteme solare in jurul centrelor altor vortexuri majore si tot asa - la infinit.

 
Terra orbiteaza in jurul Soarelui in decurs de un an, dar Sistemul nostru solar este el insusi un "intreg", care orbiteaza in jurul Centrului Galactic in aproximativ 24.000-26.000 de ani. Acest Centru Galactic se afla in constelatia Pleiadelor, la 400 de ani-lumina de noi, si reprezinta Soarele Central al Pleiadelor, steaua Alcyone.


Centura Fotonica incercuieste Sistemul Pleiadelor

Ea consta din multe benzi fotonice, emanand din centrul Galaxiei si asociate cu spiralele Caii Lactee.Incercati sa va imaginati cateva sisteme solare in revolutie pe o mare orbita in jurul stelei Alcyone, dar infasurati acesta imagine cu niste imaginare spire de toroid. Aceasta este Centura Fotonica.

Sistemului nostru solar ii ia cam 25.000 ani pentru a ajunge in rotatia lui in acelasi punct de pe orbita. Inseamna ca Sistemul nostru solar trece prin aceasta Centura de doua ori la fiecare 25.000 ani. Cea mai ingusta parte a Centurii ii ia Sistemului solar cam 2.000 de ani sa treaca prin ea. Si trec cam 10.500 ani intre doua intalniri cu Centura.
Daca socotim, 2 x 10.500 + 2 x 2.000 = 25.000 ani.
Cand se va intampla "ciocnirea"?

Multi spun ca e destul de dificil de prezis, avand in vedere ca Centura are oscilatii neregulate.
Surse care au aflat prin channeling spun ca extraterestrii din Pleiade afirma ca Sistemul solar a intrat in Centura pentru o saptamana in 1987, putin mai mult timp in anul urmator, dar ca, din 1998, Soarele a intrat deja in plin. Se afirma ca Terra nu va intra decat in 2012.

In ce consta Centura Fotonica? Care vor fi efectele ei asupra vietii pe Terra? De fapt, care este scopul intrarii in ea, daca exista vreunul?

Radioul afima ca este un fenomen electromagnetic, acelasi cu fotonul, care este o particula de lumina a unei radiatii electromagnetice.
Centura Fotonica este o imensa regiune din spatiu, care radiaza o intensa radiatie electromegnetica, atat in spectrul vizibil, cat si in cel al luminii invizibile de inalta frecventa, chiar incluzand spectrul razelor X.

Mass-media deja a atras atentia ca, in anumite regiuni ale planetei, se va inregistra o crestere a intensitatii radiatiei periculoase care intra prin gaurile din stratul de ozon. O data cu intrarea Sistemului solar in Centura sunt de asteptat efecte temporare spectaculoase. Terra inconjoara Soarele pe orbita sa, deci este sau in fata, sau in spatele Soarelui, daca ne gandim la intrarea lineara in Centura. In consecinta, ori Soarele, ori Terra va intra prima data.

 

 Este imposibil de prezis exact care, din moment ce Centura se dilata si se contracta pe rand.
Daca Soarele va intalni primul Centura, a fost comunicat prin channeling ca vor urma trei-cinci zile de intuneric total si vor cadea toate sursele de curent electric.

Daca Terra va intra prima, nu va fi intuneric.

Din surse extraterestre ni se comunica faptul ca, o data cu intrarea planetei in Centura, vom experimenta un imediat soc electric, cam o zecime de secunda, dar nu periculos. Alte surse spun ca in jurul Terrei va exista o intensa activitate fotonica, apoi o comprimare si o expansiune brusca a atmosferei. Daca se va adeveri, atunci multa vreme cerul va deveni plin de lumina intensa, care ii poate duce la orbire pe cei neprotejati. Acesta lumina este asteptata sa apara in ultimele trei zile.

O alta caracteristica spectaculoasa va fi efectul activitatii intense a fotonilor asupra materiei. Va exista o inalta excatatie a atomilor, cauzand fluorescenta tuturor corpurilor.
Ca rezultat major, nu va mai exista noapte timp de 2.000 de ani.

 

 
Norul fotonic are o mare densitate de electroni si pozitroni (antielectroni) .
In fizica, atunci cand o particula si antiparticula sa intra in coliziune, sunt amandoua anihilate, cu o imensa degajare de energie radianta - fotonii.

Prezenta acestor pozitroni liberi va interfera cu electricatatea terestra formata din electroni, ceea ce va duce la soc electric. Oricum, energia fotonica, ca rezultanta a coliziunii dintre electroni si pozitroni, va deveni o majora sursa de energie libera si nepoluanta.
Intalnirea cu Centura Fotonica este intentionata a fi o mare experienta pozitiva, dar numai Omul, cu suficienta disciplina pusa in slujba ameliorarii si elevarii propriei constiinte, isi va da seama ca anticipata Epoca de Aur se manifesta deja.

Centura poate fi impartita in trei zone:
1. Intrarea in Zona Nula, in care vom sta 5-6 zile si care va include 72 de ore de intuneric total.
2. Intrarea in Partea principala, cu lumina 24 de ore pe zi, incontinuu, timp de 2.000 de ani.
3. Iesirea din Centura, prin Zona Nula, inca 5-6 zile.


   
Constelatia Pleiadelor este compusa din variate sisteme solare. Soarele Central al Constelatiei este numit Alcyone si sistemele sale solare sunt: Merope, Atlas, Maya, Electra, Coele, Taggeta si al nostru, numit Ors. Sistemul nostru este cel mai indepartat si se roteste in jurul lui Alcyone in 25.920 de ani.

Conform profetiilor Maya, in 22 decembrie 2012 noi vom intra definitiv in campul radiant al Centurii. In urmatorii 10 ani, planeta Terra si vecinii sai isi vor ajusta structurile moleculare. Astfel, toate moleculele si atomii tuturor corpurilor cunoscute vor fi excatate - lucru care va crea un tip de lumina constant si nou: o lumina non-calda, o lumina fara temperatura, care nu va produce umbre.

In caz ca Terra va intra prima, se va produce un fenomen similar unui foc planetar: intreaga materie va deveni luminoasa, dar fara ardere propriu-zisa.

Prin intrarea in Centura, Terra isi va reduce rotatia, ca urmare a reducerii rotatiei solare, temperatura va scadea si campuri de gheata se vor intinde pana la 40 de grade latitudine in ambele emisfere.Vor fi locuibile numai zonele din jurul Ecuatorului, chiar daca el nu va mai fi cel din ziua de azi, datorita schimbarii Axei Polilor. Dar gheata nu va rezista mult din cauza lipsei de ploaie si curand va incepe radiatia constanta care, bombardand Terra, va topi gheata.

 Apele vor creste cu 900 de metri. Cand se vor retrage, vom avea un "Cer nou si un Pamant nou". Iminentul cataclism va marca inceputul unui nou ciclu, un ciclu al Luminii, al Pacii, al Justitiei.

 CONSIDERATII METAFIZICE SI SPIRITUALE

Nu se poate pune la indoiala faptul ca, pentru Omenire, intalnirea cu Centura Fotonica va fi, in esenta, o experienta spirituala. Dar acest lucru depinde totusi de fiecare. Daca la acea vreme vom fi destul de evoluati, mari pasi inainte vom face prin ridicarea nivelului constiintei, prin absorbirea razelor de lumina de inalta frecventa.

Daca comportamentul nostru ramane negativ, avem multe vibratii scazute ca rezultat al actiunilor egoiste, nu ne putem astepta sa supravietuim radiatiei de inalta frecventa. Cu alte cuvinte, va avea loc o mare selectie naturala pe baza spirituala.

Universul fiind Spirit in manifestare, nu ne putem indoi ca orice fenomen cosmic fizic pe care il putem studia prin stiinte si intrumente are la baza Spiritul si Vointa Divina. Nimic nu este intamplator in Univers, totul este perfect coordonat de Dumnezeu Mintea Cosmica si se face in scopul evolutiei.

 


Intotdeauna in spatele oricarui femonen care se manifesta fizic in Univers trebuie cautat intelesul si insemnatatea lui Spirituala si Divina.

In channeling, interactiunea cu Centura Fotonica este numita Christ.

Fenomenul este considerat a fi adevarata natura a "Ridicarii in Slava", a "Inaltarii", termeni bine cunoscuti si propovaduiti de Biserica Crestina.

Intalnirea cu Centura Fotonica va juca un rol primordial in biblica "Transformare a omului". Termenul de "Christ" aparent exprima A Doua Venire a lui Christos. Dar, in realitate, acest "Christ" este o stare a Constiintei, a Fiintei in ansamblu, care a fost atinsa de Iisus, si nu un nume propriu. Este vorba despre o Renastere a planetei Terra. Se spune ca planeta va fi divizata intr-o planeta cu trei dimensiuni, asa cum exista si la ora actuala, si o alta Terra, care va trece intr-un Univers paralel cu patru dimensiuni. Aceste lucruri nu vor fi percepute fizic, intrucat esenta lor este spirituala.

Este de notat ca serioase lucrari de fizica abordeaza teoria universurilor paralele. Prin channeling s-a primit informatia ca noi de multe ori intram in planuri ale unui univers paralel si apoi ne intoarcem inapoi aici. Exista si un alt exemplu al unei foarte avansate civilizatii in centrul Terrei, asa numita Shabhalla, care exista intr-un plan paralel si la care se poate ajunge prin tuneluri electromagnetice care se deschid la Poli si in alte zone de pe Glob.
Posibil ca singura consecinta trista a intrarii in Centura va fi ca unele familii vor fi impartite de acesta selectie naturala de esenta spirituala. Unii vor merge pe Pamantul mult mai evoluat din a patra dimensiune/densitat e, iar altii vor ramane pe Terra cea cu trei dimensiuni. Acest lucru poate duce la o permanenta separare a evolutiei, pentru cateva mii de ani. Insa unele persoane, rare, care sunt pe calea mai evoluata, vor dori sa isi suspende progresul personal ca sa ii astepte pe altii din urma.

Actualmente, ciclul Centurii Fotonice este sincronizat cu sfarsitul unui mare numar de alte cicluri, De exemplu: 225 milioane de ani pentru Ciclul reptilian, 26.000 de ani pentru Precesia echinoctiilor, 104.000 de ani - un varf al evolutiei in patru cicluri de 26.000 de ani, culminand cu o Convergenta Armonica la timpul cand se prevede intrarea - anul 2012.

Convergenta este sfarsitul unui ciclu stelar de activitate. Activitatea stelara a inceput deja si va continua pana in 2012-2017. Activitatea stelara se produce cand Sistemul notru solar se aliniaza inaltelor bande de frecventa din Pleiade (steaua Alcyone), Sirius, Arcturus, Orion si Andromeda. Acest lucru este cunoscut si ca punctul in Timp care coincide cu atingerea punctului maxim de expansiune a Universului. Sincronizarea unor asemenea noduri se astepta sa deschida straturi dimensionale pentru influxul a noi energii si schimbari.
 


Din punct de vedere psihologic, efectul caracteristic al intrarii va fi ca unele neplaceri si nereguli in matricea fizica si psihologica a oamenilor vor iesi la suprafata, adica in mintea constienta. Se va da astfel prilejul la noi vindecari, echilibrari, dar, in cazul unor persoane prea "dereglate", se vor produce si boli, depresii si moarte. Centura Fotonica este o parte a unui grup de energii din a saptea dimensiune, care are benzi energetice peste tot in jurul Soarelui Galactic. Una dintre aceste benzi curge din Constelatia Leului pana in cea a Varsatorului si sparge Anul Platonic in doua nopti galactice si doua zile galactice.

Ingerii pot utiliza aceasta energie din dimensiunea a saptea ca sa activeze, in timpul somnului, chakrele discipolilor Luminii si pe ale celor care cer acest lucru si sunt pregatiti sa il primeasca. Aceste energii produc schimbari la nivel subatomic in toata Creatia. Astfel se va face trecerea in dimensiunea a patra, apoi intr-a cincea. Cei care refuza evolutia pot suferi o implozie si se vor manifesta in continuare in alte sisteme de dimensiunea a treia, unde vor fi liberi sa isi continue conflictele, polarizarile, fricile si razboaiele, pana vor fi capabili sa isi curete singuri corpurile energetice de aceste programe negative. 

 
Epoca de Aur

In aceasta Epoca de Aur in care intram, fiinta umana va fi capabila sa fie pe deplin realizata, oamenii isi vor intelege istoria, fizicul si toate abilitatile psihice. Acesta Inaltare spre Lumina va fi cunoscuta de catre toti cei ale caror vibratii interioare fizice si spirituale se vor acorda undelor mesianice ale Centurii Fotonice.

In prezent, cercetatorii cred ca exista trei tipuri de corpuri in Univers.
Primul tip este pur corporal, cu o structura si o masa solida, tip pe care noi il folosim in prezent.
Un al doilea tip este mai putin corporal si cu o structura de masa diferita, ceea ce permite, de exemplu, trecerea usoara prin ziduri si obiecte solide.
Al treilea tip este pur eteric, fara masa. E vorba de o fiinta spirituala.

Prin intrarea in Zona Nula, corpurile noastre si materia din jur se vor transforma in al doilea tip de corpuri. Vom fi capabili de telepatie si telekinezie. Dupa trecerea celor cateva zile de intuneric, va veni timpul descris in Biblie cand, intr-o clipita, vom deveni nemuritori. Posibil sa nu mai avem nevoie de somn si hrana solida. Vom putea utiliza, ca energie, energia fotonica din jur, iar calatoriile interdimensionale si in Timp ne vor fi accesibile.

Mari beneficii vom avea prin folosirea directa a energiei fotonilor si abandonarea actualelor surse de energie fosila. Acest lucru va vindeca suprafata planetei de mine si foraje. In scurt timp, civilizatia va trece la folosirea unor tehnologii nepoluante.

Aceasta enegie fotonica va sta la baza sistemelor de propulsie spre calatorii stelare foarte rapide. In curand, a calatori spre Sirius sau Cappella va fi la fel de usor cu a calatori la Paris. Vom putea gasi locuitori ai vechilor civilizatii de pe Terra: atlanti, lemurieni, mayasi. Vom obtine tehnologii avansate si personal ultracalificat, care vor ajuta civilizatia terestra sa se transforme si sa se adapteze rapid.

Motivul pentru care experimentam cu cinci sesimi mai mult Intuneric decat Lumina in revolutia in jurul Soarelui Central este ca Puterile Divine au dorit sa creeze si o lume a negativitatii, a polaritatii, a iluziei, plina de frici, judecati, control, ura, moarte etc.. Acest lucru se datoreaza dualitatii Planului Fizic.

Cum putem sti ce e Rece, daca nu am experimentat Cald? Cum putem sti ce e Lumina, daca nu am trait Intunericul? Nu exista Mare fara Mic, Frumos fara Urat, Cald fara Rece, Iubire fara Ura. Conform uneia dintre Legile Universale Hermetice: "Totul are doi Poli". Deci trebuie sa trecem prin Intuneric ca sa putem aprecia ce este Lumina.

 


Acest lucru ii da Creatorului posibilitatea, prin noi, sa inteleaga mai bine adevarata natura a negativitatii. Noi suntem unealta prin care Creatorul se poate experimenta pe Sine Insusi si, prin activitatile noastre individuale si colective, poate stapani si dirija pericolele Intunericului.
Terra, ca planeta, a fost aleasa sa colecteze, sa asimileze si sa transforme intreaga negativitate pentru intreg Sistemul solar. Aceasta este o Misiune Divina. Ea consta in a experimenta, prin noi, negativitatea pentru Sine si proces, a invata sa o neutralizeze usor si permanent, punand in loc o Lume a Pacii si a Luminii.

Deci, noi si planeta noastra suntem unici si speciali in Marele Plan al Creatorului.

Din acest punct de vedere, se poate considera ca Centura si radiatia ei manasica sunt in si prin ele insele mijloace de transformare si de transmutatie. Ele sunt barierele de paza si mijlocul prin care nici o particica de negativitate nu va scapa de pe Terra, ca sa contamineze nivelurile mai inalte de constiinta. Cel care conduce acest proces este Christ si astfel putem vedea cum Centura si radiatia manasica sunt emise de Christ si Energia Christica. Pana ce nu ne punem de acord cu frecventa acestei energii, nu putem spera sa fim o parte din ea si sa scapam de negativa influienta actuala a planetei. Cei care nu vor reusi acest lucru se vor intoarce din nou in a treia dimensiune si vor suferi iar si iar incercarile.

Noi toti, inainte de incarnare, am fost avertizati cu privire la pericolele incarnarii pe Terra in acest moment. Ni s-a spus ca nu vom putea scapa de negativitate decat daca o vom putea stapani si dirija, ceea ce a si fost o intentie a Divinului pe care a dorit sa o experimenteze prin noi. Din pacate, unii invata mai greu decat altii si au nevoie de mai multe Revolutii in jurul Soarelui Central pana isi invata lectia. De obicei, abia o treime din populatia planetei obtine succesul in 10.000 de ani.

Ar trebui sa reflectam de ce ne-am ales si ni s-a aprobat reincarnarea Acum si Aici. Noi am ales sa stapanim negativitatea. Pentru cei ce vor reusi acest lucru, rasplata trecerii in alte dimensiuni este uriasa. Si, pentru cei dintre noi care am absolvit aceasta scoala divina, vom putea sa ridicam constiinta contemporanilor nostri.

Christ si energiile lui sunt mentionate in mod repetat in vechile texte, indicand ca, pana nu vom deveni Una cu aceste Energii Christice, nu putem spera sa supravietuim calamitatilor ce vor veni. Profetiile mayase semnaleaza clar acest lucru cand spun: "Guvernarea, stiinta si religia vor cadea, pana ce vor fi pregatite sa accepte si sa faciliteze Constiinta Christica care vine". Inclusiv noi putem colapsa, pana nu vom accepta si trai aceste adevaruri sacre.

 
Chiar Iisus a spus: "Eu, prin Christ, voi desparti graul de neghina si oile de capre". Acest lucru arata o viitoare impartire a Umanitatii in doua grupuri distincte: unul care accepta si Traieste Constiinta Christica (graul si oile), altul care nu vrea sau nu poate acest lucru (neghina si caprele). Pe masura ce ne apropiem de Centura, aceste lucruri vor deveni tot mai clare. Polaritatea, acum, a devenit extrema - mastile cad tot mai mult. Cei buni au devenit mai buni si cei rai, mai rai.

Suntem in al 12-lea ceas. Asa cum spunea si Iisus: "Cel ce are urechi de auzit, sa auda". Sper ca am reusit sa conving ca aceasta Centura Fotonica este ceva cu mult mai mult si mai maret decat niste simple postulate stiintifice si astronomice despre cum experimentam noi cei 20.000 de ani de Intuneric si 4.000 de ani de Lumina.

Daca intram mai mult in adancul metafizic al lucrurilor, Centura Fotonica nu este nimic nou de fapt. In istoria veche sunt multe referiri, mai ales la greci si romani, despre o Era de Aur in care nu exista altceva decat Lumina, Iubire, Pace si Liniste, un loc fara boli, moarte, razboaie, saracie. In mod sigur, acesti filozofi antici se refereau la cei 2.000 de ani de Lumina din Centura Fotonica. Inca o data, acum suntem pe punctul de a intra in aceasta fenomenala perioada - Era de Aur a trecutului si viitorului. Iesim din asupritorul cocon al Intunericului si, ca un fluture, putem zbura spre ceva extrem de frumos: corpurile noastre de Lumina si marea Comuniune cu Christ.

Acest cocon de Intuneric, dincolo de asuprirea si negativitatea sa, a constituit mijlocul nostru de invatare, pentru a ne califica inca o data pentru saltul spre alte dimensiuni. Ni se ofera inca o data posibilitatea sa spargem suprafata acestei lumi a iluziei, sa intoarcem oglinda si in locul ei sa percepem adevarata Realitate.

Misiunea speciala incredintata Terrei, de a experimenta si de a stapani negativitatea si iluzia, va fi indeplinita si numai astfel vom putea merge Acolo de unde apartinem de fapt ca Spirite libere. In cele din urma, decizia ne apartine si tine de vointa noastra.

Procesul acesta de reintoarcere Acasa nu este insa asa de simplu cum pare la prima vedere. Trebuie mai intai sa trecem printr-un proces traumatizant de transformare, care ne va face apti sa eliminam negativitatea din noi si sa ne luam inapoi corpurile de Lumina. In schimb, vom fi catapultati spre a patra si, apoi, spre a cincea dimensiune. Acest pas cuantic in viitor nu este ceva obisnuit, dar este secvential. Oricum, din cauza unui inexplicabil "nu vreau", dat Evolutiei si Maturizarii, in contrast cu alte planete, acum suntem nevoiti sa ne jucam de-a v-ati ascunselea cu noi insine pentru a atinge nivelul altor planete cu scopul ca Sistemul Solar sa ramana in legatura cu Intentiile Divine. In final, trebuie sa fim "adusi la zi", in vederea asigurarii trecerii sigure a intregului cortegiu de planete prin Centura Fotonica.

Interesant este faptul ca, in cartile pierdute ale Bibliei si alte documente apocrife, este specificat faptul ca "A Doua Venire a lui Christ va avea loc in 2005". Ne vom lasa corpurile noastre dense si ne vom lua corpuri de Lumina, asa cum a spus Iisus.

Fiecare celula, fiecare molecula, fiecare atom vor fi rearanjati in asa fel incat densitatea corpurilor noastre actuale sa poata fi transpusa in Lumina capabila de a facilita asimilarea Constiintei Christice care vine si Nemurirea.

Se spune, de asemenea, ca, in procesul de tranformare, sistemul ADN va fi rearanjat pentru a avea 12-13 spirale, si nu numai doua, cat are in prezent.

De asemenea, chakrele corpurilor vor fi rearanjate si vor creste la 13, in loc de sapte.
Chiar planeta va fi complet reinnoita. Schimbarea sa a inceput deja prin crapaturi in scoarta, cutremure de Pamant, vulcani in eruptie si schimbari de vreme brusce si devastatoare. Nimic nu va ramane neatins de schimbari.

Degeaba unele guverne si oameni bogati s-au gandit sa se ascunda in buncare subpamantene sau sa zboare pe Luna sau pe Marte. Chiar si Luna sau Marte, cu toate planetele, se vor transforma. Nu vor scapa decat cei care au trecut de partea Iubirii, Binelui, Luminii, Vietii, Echilibrului si Iertarii. Ei isi vor crea corpurile de Lumina care sa reziste la ultimele zvacniri ale legilor fizice vechi, care acum se reinnoiesc. Noile corpuri nu vor fi de natura fizica, deci nu vor putea fi ranite, nici fragmentate.

Cateva lucruri care s-ar putea intampla o data cu intrarea in Centura ar putea fi astfel sintetizate:
1. Centura Fotonica si radiatia manasica sunt modalitati de transformare. Radiatia este emanatie Christica. Prin aceste unelte spirituale ni se da posibilitatea sa rupem barierele negativitatii si sa mergem spre Taramul de pe care suntem originari ca Spirite. Oricum, alegerea ne apartine.
2. Eclipsa din 1999 a inceput sa transforme constiinta spre un echilibru in cadrul caruia noi sa devenim parti egale din masculin si feminin, asa cum spunea Iisus: ca vom deveni androgini. Accentul e pus mai ales pe feminin, pentru ca acum energiile masculine sunt discordante, anarhice si mult prea fixate. Daca ne uitam in jur, vedem ca multe femei au inceput sa se poarte ca barbatii si invers. Se poate usor vedea cresterea impresionanta a numarului de travestiti. Se pare ca partea feminina va trebui sa se transforme si sa ia cu ea aceste vechi scheme de gandire paternalista, dominatia Masculului, inainte sa se cristalizeze pe Terra Energia Christica. Cu totii vedem slabirea masculinitatii si intarirea feminitatii. S-a marit extrem de mult numarul celor care fac parte din culte religioase care adora Zeita Mama, vechea zeita din perioada matriarhatului. In procesul de transformare vor aparea noi curente de gandire in domenii de relatii, sanatate, apreciere de sine. Nu peste mult vom fi capabili sa ne controlam si sa ascundem defectele. Subiectivul (femininul) va iesi la iveala, aducand cu el toate nemultumirile din subconstient si toate schemele de gandire negativa pe care pana acum nu le puteam controla. Nu ne mai putem ascunde dupa deget. Partea feminina a devenit o raza transformatoare, oferind iubire, acceptare si toate trasaturile dumnezeiesti.
3. 12 evenimente majore se vor intampla pe Terra pana la Marea Intalnire.Ele sunt destinate sa distruga si sa reformeze vechile si arhaicele energii tridimensionale actuale. Unul dintre ele ar putea fi condamnarea globala a ultimului razboi din Orientul Mijlociu. Acest razboi avea, din punct de vedere metafizic, doua obiective: sa anihileze vechile energii ultramasculine ale terorii si sa le faca gata sa se transforme in energii masculine noi si blande si sa faciliteze ajungerea in frunte a energiilor feminine.
4. Pentru a rezista comprimarii Timpului si Spatiului, corpurile noastre fizice vor trebui sa fie reconstruite, ceea ce are de-a face cu elemente-cheie. Sunt de asteptat mari rearanjari ale constiintei, perceptiei, inmultirea sistemului de chakre, cresterea numarului spiralelor de ADN, eliberarea energiilor masculine si feminine pentru a ajunge la androginism si accelerarea frecventei vibratiei atomice, in concordanta perfecta cu noile energii ale Luminii. Glanda pineala, al treilea ochi, se va redeschide pentru toti si va reveni la marimea ei originala. Toti vor deveni clarvazatori, telepati, asa cum a spus si Iisus: ca "vor fi mari profeti si vizionari". Felul de a vorbi se va schimba, toate vor fi facute "In numele Creatorului Divin", iar gandurile trebuie sa fie controlate si directionate perfect, pentru ca ele sunt mai reale decat corpul fizic.
5. Asa cum corpurile se vor transforma in Lumina, gandurile, actiunile nonfizice vor deveni realitatea imediata. Ceea ce vom gandi se va materializa pe data. Vom deveni ca niste ecrane TV pe care se vor proiecta toate gandurile, ca sa fie vazute si auzite de toti.Vom gandi liber, cu posibilitatea de a corecta pe loc orice probleme prin Iubire, Lumina si Iertare.
6. Lumea noastra actuala de iluzie si polaritate va disparea. Acum ne simtim vulnerabili si confuzi, insa va trebui sa decidem urgent daca vom ramane in lumea veche sau vom dori sa ne mutam corpurile in Lumina si sa recunoastem ca acestia suntem noi cei adevarati.
7. Intreaga planeta si-a schimbat axa de 330 de ori. Se prevede o noua schimbare a Polilor Magnetici: de la sensul orar la sensul antiorar. Sensul antiorar este cel normal, spiritual. Sensul orar ne-a fost impus de Cei care au hotarat ca planeta va colecta si transforma toata negativitatea din Sistemul Solar. Timp de 10.000 de ani, noi am indeplinit aceasta sarcina extrem de importanta. Acum, ca sa fim in acord cu intregul Sistem solar, trebuie sa se inverseze din nou Polii Magnetici. Strigatul Terrei, ca fiinta vie, a fost auzit in Univers.
8. Asa cum Terra actuala va ascede in alta dimensiune, de acolo va cobori o alta planeta similara, care va ramane la dispozitia celor neadaptati inca 10.000 de ani de Intuneric in a treia dimensiune.
9. Nu peste mult timp vom fi capabili sa vedem fiintele angelice. Ajutorul lor va fi imens, ca intotdeauna.
Lumea animala se va transforma la fel cu toate celelalte. Pe masura ce noi vom trece in regnul urmator, animalele se vor apropia tot mai mult de constiinta umana. Impreuna cu ele vor deveni oameni si elementalii si spiritele naturii.
Se asteapta masive descresteri in campul magnetic al Terrei - gravitatie si densitate. Cum noi vom deveni Lumina, efectul asupra noastra nu va mai exista.
Pentru a ajunge fiinte umane galactice, sunt de asteptat schimbari care ne vor face fiinte cu constienta deplina, capabile a lucra cu energii si fiinte interdimensionale.
10. Este de asteptat sa vedem in curand culori vii, configuratii geometrice sacre, nuante, umbre neobisnuite. Cerurile vor aparea ca fiind in flacari. Dar este vorba de un foc rece, care nu va afecta pe nimeni. Va fi un semn ca ne apropiem de destinatia finala.

 

 CONCLUZII

Transformarile pe toate planurile sunt irevocabile. Planeta va fi purificata si vor veni "Un Cer nou si un Pamant nou". A venit vremea Spiritului. Oamenii vor trai cu animalele in Iubire eterna, Lumina si Pace. Va fi un loc al comuniunii cu Divinul, in care nu vor exista razboi, saracie, durere. Va fi Raiul visat de Omenire. Primele energii sunt deja printre noi: relatii dizarmonice in guvernare, stiinta, religie, institutii financiare, de invatamint, de sanatate. Exista o falsa teorie cum ca extraterestrii ne vor salva asa cum suntem si ne vor ridica in navele lor. Ei, insa, nu vor interfera cu destinul si vointa noastra. Vor inteveni numai in situatii extrem de grave si numai pentru cei a caror aura arata ca sunt gata de a trai in Iubire si Iertare si se indreapta spre contopirea cu Constiinta Christica. Eliminarea Fricii, unealta Intunericului, este esentiala.
Conform informatiilor obtinute prin channeling, Confederatia Galactica ne va da un mare ajutor in aceste timpuri. S-a spus ca ei au inceput acum multi ani deja sa schimbe polaritatea de baza a Soarelui, pentru a mentine integritatea Sistemului solar.

Oricum, in ultimul timp, Ulysses, care ia probe pentru NASA, a detectat ca, la Soare, campul magnetic nu mai are Pol Nord si Pol Sud. Acest camp s-a schimbat enorm, acum devenind omogen. Nu s-a dat nici o explicatie stiintifica si, bineinteles, totul a fost ascuns de public. Mai mult, satelitul Soho a revelat ca Soarele raspunde in mod cu totul anormal la impactul cu corpuri cosmice, cauzand eruptii de 30-35 de flame (protuberante de foc), lucru care inainte nu se intampla.

Insa, cel mai mare beneficiu pentru Terra si Sistemul solar va fi intrarea ca membru in Confederatia Galactica: vom deveni Cetateni ai Cosmosului si, pentru prima data, vom sti Cine Suntem si De unde venim.

 

 

 

 

 

Pentagonul aproba credinta mayasa: In 2012, lumea se va sfarsi prin foc 


In urma cu circa 70 de ani, celebrul Albert Einstein spunea: "Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana si totusi, in privinta universului nu sunt chiar atat de sigur…". Schimbarea climei si incalzirea globala ce ne ameninta din ce in ce mai puternic vin si intaresc pe cat posibil afirmatia plina de cinism a dragului nostru fizician. Cu mii de ani in urma, mayasii preconizau ca, in data de 21.12.2012, lumea noastra se va sfarsi prin foc. Apoi, pantecele cosmic Hunab Ku va da nastere unui nou soare, numit Cel de-al Saselea Soare, o alta lume mai evoluata urmand sa se nasca. Oamenii de stiinta, inclusiv Pentagonul, raspund afirmativ la toate acestea.

In ultimul timp, de cativa ani incoace, tot auzim diverse speculatii pe tema anului 2012 sau mai precis a datei de 21.12.2012. Asistam la discutii aprinse pe aceasta tema prin cafenele, baruri, ba chiar si la mesele de sah din Cismigiu, unde se dezbat problemele grave si pline de greutate ale politicii romanesti. Ce spune lumea prin targ? Timpul s-a scurtat traind 16 ore in loc d e 24, ADN-ul uman este reprogramat modificandu-si structura de la 2 spirale la 12, vom patrunde in dimensiunea a patra si a cincea, creste nivelul vibrational al oamenilor, se schimba polii magnetici, axa pamantului o ia putin razna si se schimba, soarele nostru nu are ce sa faca si se aliniaza cu stelele din centrul Caii Lactee, ne indreptam cu pasi vertiginosi catre centura fotonica…si cate si mai cate. Si parca la o asemenea avalansa de informatii mai ca-ti vine a spune: "mai lasa-ma domnule cu prostiile tale!". Dar inainte de a judeca si de a trage linie, hai sa vedem ce spun mayasii si Pentagonul!

Civilizatia Maya si-a prezis data propriei disparitii

In urma cu 3500 de ani, civilizatia Maya punea bazele unei stiinte care acum este numita astronomie. Au pus la punct un sistem calendaristic care determina cu acuratete structura anului solar, divizat in 18 luni a cate 20 de zile fiecare, plus o perioada "nefericita" de cinci zile care corespundea sfarsitului de an. Au calculat date astronomice pentru perioade de milioane de ani, cat si ciclurile prin care aceasta planeta trece ireversibil. Bineinteles, toate acestea sunt sustinute in ziua de azi de stiinta. Inca de pe atunci, au calculat oscilatia axei terestre care, cu cicluri de 26.000 de ani, schimba continuu pozitia aparenta a stelelor, iar la nivel planetar, avem de-a face cu o inversiune a polilor magnetici, fenomen care se petrece o data la 13.000 de ani, deci de doua ori intr-un mare ciclu cosmic de 26.000 de ani. In prezent, ne apropiem de aceste doua mari schimbari, aflandu-ne la sfarsitul acestui mare ciclu, dar si la inceputul unuia nou. Civilizatia Maya, caracterizata de o inalta spiritualitate, a prezis prin calcule astronomice, si nu numai, evenimente pentru o lunga perioada de timp, chiar si data exacta a disparitiei propriei civilizatii.

Pe 21.12.2012 se va naste Cel de-al Saselea Soare
Calendarul mayas, considerat drept cel mai exact si bine calculat calendar din istoria civilizatiilor, ia sfarsit in data de 21.12.2012. Ei spun ca pe 21.12. 2012 va culmina alinierea soarelui nostru cu stelele din centrul Caii Lactee! La aceasta data, lumina si umbra il vor proiecta pe Sarpele cu pene coborand pe treptele piramidei Chichen Itza, care are la baza un cap mare de sarpe sculptat in piatra. Pe 21.12.2012, in jurul orei 11.11, coada sarpelui proiectata din varful piramidei va tinti exact inspre constelatia Pleiadelor, intr-o aliniere asemanatoare celei pe care o au piramida lui Quetzalcoatl din Teotihuacan. Atunci, cred mayasii, odata cu revenirea pe pamant a lui Quetzalcoatl, lumea noastra se va sfarsi prin foc, iar pantecele cosmic Hunab Ku va da nastere unui nou soare, numit de mayasi Cel de-al Saselea Soare, o alta lume mai evoluata urmand sa se nasca. Iar daca va intrebati ce e adevarat din toate acestea, ei bine, oamenii de stiinta, inclusiv Pentagonul (pentru ca noi masuram totul numai prin stiinta, si nu prin spiritualitate) raspund afirmativ la toate acestea.La data solstitiului de iarna 2012, soarele se va afla in aliniamentul galactic, adica va fi pe aceeasi linie cu Ecuatorul Galactic (linia care imparte in doua Calea Lactee, divizand-o in doua emisfere).

Bineinteles ca, in ceea ce priveste Sarpele cu pene si toata descrierea simbolica prezentata mai sus, trezeste ras si ironie din partea acestei civilizatii atat de ancorate in materialism, vanitate si… infinit, vorba lui Einstein. Ma intreb, oare se stie ce reprezinta simbolul ancestral al caduceului pe care il vedem ca troneaza mare pe cladirea Camerei de Comert si la unele centre medicale? Si uite ca folosim fel si fel de simboluri ancestrale care sa ne reprezinte institutiile doar asa… ca arata bine si impunator. Dar ce ar crede daca le-ai spune ca e vorba de sarpele kundalini, respectiv canalele ida si pingala sau "sarpele cosmic", cum mai e denumit de shamani?

In acest ritm, in anul 2012, timpul va ajunge in punctul 0

Dar sa mergem mai departe si sa vedem ce ne spun oamenii de stiinta si Pentagonul, care a pus pe jar toate marile publicatii de pe intreg mapamondul.Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W.O. Schumann, in 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra. Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei a fost de 7,83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita in domeniul militar. Din 1980, rezonanta a inceput sa creasca, acum fiind de 12 cicli pe secunda. Acest lucru inseamna ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cat era odinioara. De altfel, fiecare dintre noi si-a dat seama de accelerarea timpului. Multi se plang ca nu le ajunge ziua pentru ceea ce au de facut. In acest ritm, in 2012, timpul va ajunge la punctul 0. Odata cu Rezonanta Schumann, creste nivelul vibrational al oricarei fiinte de pe Terra (ceea ce e logic, si nicidecum paranormal). In ultimii mii de ani, liniile de camp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord. Oamenii de stiinta au observat insa ca acest camp magnetic stabil incepe sa se schimbe, sa slabeasca. In ultimul secol, slabirea a fost de 10-15%, iar in ultimii ani s-a accelerat tot mai mult.

Slabirea campului magnetic - mai multe cazuri de cancer

Dr. Garry Glatzmaier, profesor de Fizica Pamantului la Universitatea California din Santa Cruz, afirma ca "miezul metalic lichid al planetei se misca continuu, pentru a se putea raci. Aceste miscari genereaza camp magnetic terestru. Dar miezul se misca si in directii opuse campului majoritar, care pot creste in intensitate, ducand in cele din urma la o inversare a Polilor magnetici ai planetei. Aceasta inversare e precedata intotdeauna de o slabire a campului magnetic. Iminenta inversare a Polilor ar putea fi aratata si de extinderea Aurorei Polare care se observa numai la Polul Sud. Aceasta urmeaza sa se extinda si asupra Atlanticului de Sud. Slabirea campului magnetic si cresterea in intensitate a radiatiilor telurice Hartmann duce, de asemenea, la inmultirea cazurilor de cancer. Dar pentru ca aceasta transformare se petrece nu numai la nivel planetar, ci si in intreg sistemul nostru solar, sa urmarim mai departe o statistica:

atmosfera planetei Marte creste rapid ; acum s-a dublat si a dus la defectarea lui Mars Observer in anul 1997. Luna isi "croseteaza" atmosfera proprie, care acum se intinde pe o suprafata de 6.000 km, fiind formata din compusi ai sodiului, dupa cum declara Alexei Dimitriev, cercetator rus.

Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa.

Jupiter sufera o modificare atat de puternica, incat s-a format un tub de radiatie ionizata intre el si un satelit. De asemenea, campul lui magnetic a crescut in intensitate de doua ori.

Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica campul magnetic si devin tot mai stralucitoare. Activitatea vulcanica pe Terra a crescut cu 500% din 1875 incoace, iar campul magnetic al soarelui a crescut cu 230% din 1901. Conform Academiei Nationale de Stiinte din Siberia (NASS), aceste schimbari se datoreaza intrarii Sistemului Solar intr-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa. Plasma stralucitoare de la marginea Sistemului Solar a crescut recent de 10 ori in intensitate. Cercetatorii rusi au studiat partea frontala a heliosferei si au observat acolo plasma stralucitoare, ca si cum intregul Sistem Solar a intrat intr-o zona cu o energie mult mai inalta, numita Centura Fotonica.

Pe langa toate acestea, Pentagonul scoate de la naftalina un raport, publicat pe 22 februarie 2004 in renumitul ziar The Guardian, avertizand populatia asupra problemei incalzirii globale si, bineinteles, a poluarii. Raportul vizeaza Casa Alba si mai ales pe controversatul George.W. Bush, care s-a prezentat cu o atitudine "dosnica" in ceea ce priveste incalzirea globala si semnarea Protocolului de la Kyoto. Dar sa nu scapam din vedere ca SUA au "contributia" cea mai mare din lume in ceea ce priveste gazele de sera, aproximativ 40%.

Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, vor avea loc mai multe schimbari la nivelul planetei, care vor provoca modificari radicale si bruste de clima si vor duce la anarhie, se arata in raportul Pentagonului.

Schimbarile climei, mai grave decat terorismul

In ianuarie 2004, David King a intrat in atentia intregului mapamond. David King este ministrul pe probleme stiintifice in Anglia si un mare om de stiinta. El i-a facut o vizita lui Tony Blair inainte de a publica articolul despre situatia critica in care planeta Terra se afla, acesta din urma spunandu-i sa pastreze tacerea asupra subiectului. Considerand ca e o problema destul de grava, pe care intreaga omenire ar trebui sa o cunoasca, in ianuarie 2004, a publicat concluziile sale stiintifice in Jurnalul American de Stiinta. In articol, King spune: "Dupa parerea mea, schimbarile climatice sunt cele mai severe probleme de care se loveste intreaga umanitate, mult mai severe decat amenintarea terorista". O luna mai tarziu, s-a aflat ca si Pentagonul studia aceasta problema de cativa ani. Studiul Pentagonului a durat pana in octombrie 2003 si a fost dat publicitatii sub numele: "An Abrupt Climat Change Scenario and Its Implications for United States National Security", adica "Scenariul Schimbarilor Climatice Abrupte si Implicatiile Asupra Securitatii Nationale a SUA". O simpla cautare pe Internet va poate lamuri asupra acestui subiect, documentul este scris in limba engleza si are 26 de pagini. Pentagonul a oferit publicitatii (inclusiv revistei National Geografic) o fotografie prin satelit a Polului Nord din anul 1970 si una din 2003, care dezvaluie ca peste 40% din calota polara nordica s-a topit in numai 33 de ani. Ceea ce e mai rau este ca viteza de topire creste intr-o rata extrem de abrupta. Pentagonul a dovedit ca toate afirmatiile oficiale ale guvernelor diferitelor tari cum ca "calotele nu se topesc" sunt de fapt minciuni. Iar aceste minciuni sunt mai daunatoare decat cea mai mare amenintare pe care ar putea-o avea terorismul asupra Statelor Unite.

Multa informatie si de tot felul! Multi nu dau importanta, nu cred, altii afirma ca ar fi vorba de un soi de manipulare la nivel mondial si ca "Pentagonul asta spune numai bazaconii", in timp ce altii sustin ca ar fi vorba de apocalipsa si sfarsitul lumii. Poate ca, daca am putea sa ne situam undeva la mijlocul distantei dintre toate aceste afirmatii, am putea vedea mai clar situatia in care ne aflam. Cert este ca pe parcursul timpului au fost multi profeti si clarvazatori care au prezis fel si fel de lucruri despre acest an 2012. Chiar si Edgar Cayce a vorbit de acest an ca fiind o bariera peste care nu poate trece in sedintele sale de autohipnoza si ca este o perioada de cotitura pentru intreaga civilizatie a planetei noastre. Cel mai important este cum vom trece acest… hop, cu lumina si iubire sau cu intuneric si amaraciune. Stiintele initiatice spun ca stadiul de evolutie al omenirii determina modul in care o planeta se transforma si isi urmeaza cursul. Gandurile pozitive si sentimentele curate de iubire aduc dupa sine energii pozitive si schimbari benefice. E o lege veche, care intotdeauna isi va urma cursul: fiecare gand si fapta rezoneaza in tot universul, atragand dupa sine energii de acelasi fel! Nu degeaba Iisus Hristos a spus: "Iubiti-va intre voi asa cum eu v-am iubit!". Noi, romanii, ne-am obisnuit cu multa grasime si pe inima, si pe suflet. Si poate ca ar fi mai bine sa reducem nivelul de colesterol si sa inaltam sentimentul de iubire. In acest fel, am avea o inima mai sanatoasa si un suflet mai bogat! Ca, pana la urma, un infarct spiritual nu ne-ar duce prea departe sau, ca sa zic mai bine, prea sus.

Voi incheia acest articol parafrazandu-l din nou pe Albert Einstein, care a spus ca "viata insasi este magie, iar daca nu crezi asta, macar incearca sa o traiesti ca pe ceva magic".Va doresc un weekend plin de lumina si iubire!

Preluat cu elemente ale civilizatiei Maya si calendarului mayas. Calendarul de 360 de zile. Este un ciclu de 1,872,000 de zile ce numara zilele incepand de la creatie (12 sau 14 august 3114 I.Hr, anul 0.0.0.0.0). Al 13-lea baktun al Marelui Ciclu va avea loc in 21, 23 decembrie 2012 (13.0.0.0.0). Incepe in 11 august 3114 I.Hr si se termina in 21 decembrie 2012. Marea numaratoare mayasa este de 5125 de ani. Este 1/5 din ciclul de 26.000 de ani, acesta fiind divizat la randul lui in 13 parti (baktun sau 394 de ani), 20 de parti (katun) si 260 de parti (19.7 ani sau "mica numaratoare"). 13 katunuri reprezinta 256 de ani si baza Ciclului profetic al Profetiilor lui Katun. Denumit si Piatra Soarelui. Centrul reprezinta al cincilea soare, zeul Tonatiuh.

La ce ne putem astepta?

Pe scurt, ne putem astepta la cataclisme de proportii mari, schimbari severe si bruste de clima, regiuni inundate, acoperite de apa si o restructurare geofizica. Ce se va intampla din punct de vedere spiritual la nivel planetar, ramane de vazut. Exista cateva ipoteze vizavi de schimbarile in plan energetic si spiritual:

vise intense; creste sensibilitatea corpului uman ca rezultat al vibratiilor noi, mult mai inalte;

timpul se contracta; corpul fizic a inceput sa se schimbe, se creeaza un nou corp de lumina;

cresc abilitatile intuitive si de vindecare, dovada multimea de bioterapeuti aparuta in ultimul timp; structura interna a ochiului uman se transforma in functie de capacitatile latente ale fiintelor, nou-nascutii au capacitatea telepatica mult marita;

toate bolile incurabile ale secolului XX vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul;

cea de-a cincea lume se sfarseste in 1987, a sasea Lume incepe in 2012 (conform mayasilor); vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi, vom depasi cunostintele actuale despre Timp si Spatiu, vom depasi necesitatea Banului, dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a patra;

vom intra in Dimensiunea a cincea, planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit si va avea 12 spirale in loc de doua.

 

 

 

0 comentarii7707 vizualizări09 ianuarie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0