Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Patriotism Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Stafeta Veteranilor - Invictus la Bistrita.

In contextul sarbatoririi Zilei Armatei Romaniei, Asociatia Voluntarilor Invictus desfasoara a saptea editie a "Stafetei Veteranilor", cu scopul de a cultiva si promova simbolul absolut al curajului, devotamentului, patriotismului, spiritului de sacrificiu, respectul fata de eroii neamului si a dragostei nemarginite fata de tara.

        In garnizoana Bistrita, activitatea de predare-primire a Stafetei Veteranilor Invictus 2020 va avea loc marti, 20 octombrie, la sediul comandamentului Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE BALAN" (ora la care va avea loc predarea-primirea stafetei se va comunica telefonic).

        Miercuri, 21 octombrie, ora 08.00 echipa de voluntari militari si civili Invictus va porni spre garnizoana Dej, pentru a duce "Stafeta Veteranilor" mai departe, cu destinatia finala Carei. Startul se va da din fata comandamentului Brigazii 81 Mecanizata "General GRIGORE

BALAN".

         Va asteptam cu drag sa ne fiti alaturi!

***

 

        Activitatile vor fi organizate cu respectarea normelor privind prevenirea raspandirii noului coronavirus, impuse de autoritati la nivel central si local.

 

 

Cu respect, 

       p.OFITER CU INFORMAREA SI RELATIILE PUBLICE AL BRIGAZII 81 MECANIZATA "General GRIGORE BALAN"

 

       Sublocotenent

                    Antonia COROIU 

punct de contact: 0754361032


 

Foto - arhiva Marius Chiuzan. 

0 comentarii3059 vizualizări19 octombrie 2020




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0