Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Stiinta-tehnica Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
Studii si cercetari, seriile Geology-Geography si Biology.

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, Sectia de Stiintele Naturii, alaturi de Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Biologie si Geologie, Institutul de Cercetari Biologice Cluj-Napoca, Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Geografie, Extensia Universitara Bistrita, S.C. ICPE Bistrita S.A. si Asociatia Nationala a Cercetatorilor Stiintifici din Muzee, va invita sa participati la lansarea volumelor cu nr. 18 ale revistei "Studii si cercetari, seriile Geology-Geography si Biology", care va avea loc marti, 13 mai 2014, ora 13, la Muzeul Judetean Bistrita, Str. Gen. Grigore Balan nr. 19.

Volumele vor fi prezentate de catre Prof. Univ. Dr. Ing. Vlad Codrea de la Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, respectiv Cercet. St. III Dr. Corina Berkesy de la S.C. ICPE Bistrita S.A.

In revista sunt publicate rezultatele cercetarilor din sfera domeniului fundamental al stiintelor naturii, efectuate in zona Bistritei si in alte zone din tara, semnate de autori de prestigiu din tara si din strainatate (Italia, SUA, Germania).

 

Cercetator Stiintific III

Dr. Ing. Marius Horga.

 

0 comentarii3416 vizualizări09 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0