Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Stiinta-tehnica Vineri 23 Februarie 2024 - 14587
SESIUNEA ANUALA DE COMUNICARI STIINTIFICE.

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, Sectia de Stiintele Naturii, in parteneriat cu S.C. ICPE Bistrita S.A., Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca - Laboratorul de Paleotheriologie si Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Facultatea de Geografie, Extensia Universitara Bistrita, organizeaza SESIUNEA ANUALA DE COMUNICARI STIINTIFICE, editia a XXIII-a, in perioada 3-4 noiembrie 2017, in incinta Muzeului Bistrita, incepand cu ora 10.

  Aceasta manifestare de traditie a muzeului bistritean are ca si invitati cercetatori, muzeografi, cadre didactice universitare, doctoranzi, studenti, care isi vor sustine rezultatele proiectelor de cercetare. Sesiunea este  structurata pe trei sectiuni: Geologie-Geografie, Biologie si Geoarheologie-Arheometrie. La aceasta reuniune stiintifica se vor intruni specialisti din institutii de profil din Bistrita, Cluj-Napoca si din tara: Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, S.C. ICPE Bistrita S.A., Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca, Administratia Parcului National Muntii Rodnei, Institutul de Cercetari Biologice Cluj-Napoca, Centrul Regional de Sanatate Publica Cluj-Napoca, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Colegiul Tehnic Turda, Universitatea Transilvania din Brasov, Muzeul Maramuresan Sighetu Marmatiei, Asociatia Nationala a Cercetatorilor Stiintifici din Muzee, Laborator Analize Medicale MedStar, Cluj-Napoca.

Lucrarile prezentate, redactate in limbi de circulatie internationala, vor fi publicate in anuarul muzeului "Studii si cercetari, Seriile Geology-Geography si Biology", volumul 22.

 

          MANAGER,

    Alexandru Gavrilas

 

 

0 comentarii1001 vizualizări02 noiembrie 2017
rss 2.0
rss 2.0