Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Stiinta-tehnica Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Salon de minerale, fosile si geme.

Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud, Sectia de Stiintele Naturii, in parteneriat cu S.C. ICPE Bistrita S.A., va invita la aniversarea a 25 de ani de la primul Salon de minerale, fosile si geme. Expozitia cu vanzare va avea loc in incinta Muzeului Bistrita in perioada 7-9 iunie 2019, intre orele 10ºº - 20ºº.  Alaturi de colectiile de minerale, pietre semipretioase si ornamentale, vor fi expuse esantioane de "flori de mina" si minerale brute din Romania si din strainatate, fosile din diverse ere geologice, lemn fosilizat.

          Va fi etalata o gama variata de obiecte de podoaba: medalioane, bratari, pandantive, coliere, cercei, inele, brose, semne de carte etc., realizate din peste 60 de tipuri de minerale, provenite de pe aproape toate continentele.

La salon vor fi prezenti colectionari si comercianti de minerale, fosile, geme si roci din Baia Mare, Satu Mare, Timisoara, Targu-Mures, Bistrita, Sangeorz-Bai.

Manifestarea de traditie a muzeului bistritean cuprinde, ca si componenta stiintifica si conferinta cu titlul "Sase ani geolog in Chile’’, sustinuta de geologul Oscar Edelstein din Baia-Mare, la care bistritenii sunt invitati sa participe vineri, 7 iunie, ora 14ºº.

Coordonator de proiect: Cercetator Stiintific Dr. Ing. Marius Horga

 

 Va asteptam cu drag!

 

 

Manager,

Alexandru Gavrilas

 

 

 

 

0 comentarii9394 vizualizări03 iunie 2019




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0