Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 24 Mai 2024 - 14587
Halterofili de aur si argint la Bistrita.

Miercuri 20 aprilie conducerea Clubului Sportiv Municipal, alaturi de Marius Gascan si Razvan Martin, au prezentat mass-mediei locale rezultatele de exceptie din Rusia, inmanandu-le cate-o diploma de excelenta pentru rezultatele deosebite in marile confruntari europene rezervate sportivilor seniori.
"In ultimii 10 ani, Bistrita nu a mai avut asemenea rezultate, mai bine spus de pe vremea sportivei Marioara Munteanu. Mare parte sportivii nostri ne reprezinta cu cinste , acumuland cele mai bune rezultate"- a declarat sefa CSM - Maria Rus.
"Multumesc domnului Mugur Saranciuc pentru rezultatele de exceptie si speram ca la Jocurile Olimpice de la anul vom fi prezenti cu doi sportivi. In ultimii trei ani, am declarat ca fiecare an a fost foarte bun, dar 2011 a fost chiar cel mai bun. In scurt timp, Razvan Martin va primi suma de 200 milioane lei, iar Marius Gascan  - 120 milioane lei din partea federatiei de specialitate. Sunt bucuros si de sprijinul acordat de Consiliul Judetean, pentru valorile sportului nostrum" - a declarat directorul Directiei pt. Sport si Tineret.  - Raoul Zanca.

Va reamintim ca in perioada 11-17.04.2011, la Kazan (Rusia), s-au desfasurat Campionatele Europene de Haltere seniori. La aceasta intrecere au participat un numar de 138 sportivi si 84 sportive. Tara noastra a cucerit 10 medalii, din care una de aur, 6 de argint si 3 de bronz. Sportivii de la CSM Bistrita, antrenati de catre antrenorul emerit, prof. Mugur Saranciuc, au castigat prin Marius Gascan locul I si medalia de aur, la 162 kg si locul V la total, 281 kg, iar Razvan Martin, la categ. 69 kg - locul II, stil smuls, 150 kg, argint, locul II, stil aruncat - 181 kg, argint si locul II, total, 331 kg.

0 comentarii3010 vizualizări21 aprilie 2011
rss 2.0
rss 2.0