Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 15 Aprilie 2021 - 14587
Decizie de intrerupere a colaborarii cu antrenorul Horatiu Pasca. Update.

 

Rezultatele din ultima perioada ale echipei de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud, ne indeparteaza semnificativ de obiectivul propus, ceea ce ne pune in fata deciziei de a intrerupe colaborarea cu antrenorul Horatiu Pasca.
Domnule profesor, va multumim pentru contributia importanta adusa Echipei de Suflet a Bistritenilor, mai bine de 6 sezoane.
Impreuna am rescris istoria sportului bistritean, am cladit o echipa, un nume dus peste hotare in cupele europene, am trait emotii la fiecare meci si multe clipe de bucurie.
Insa, actualele rezultate ale echipei cer schimbari, desi nu ne-am fi dorit sa ajungem la astfel de decizii.
Va apreciem si va dorim mult succes in cariera, sa continuati sa inspirati generatii de sportivi.
Echipa CS Gloria2018 Bistrita-Nasaud isi continua drumul spre performanta!
In acest sfarsit de saptamana vom anunta numele antrenorului interimar care va prelua echipa de Liga Florilor si va continua activitatea clubului, in vederea indeplinirii obiectivelor propuse la inceputul sezonului.
Ne dorim sa va putem oferi in continuare cat mai multe bucurii si sa fiti mandri de noi si de CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud!

Echipa CS Gloria 2018 Bistrita-Nasaud
#CSGloria2018BN

.

Update.

RADU ALEXANDRU MOLDOVAN revine la prima echipa a Gloriei 2018 ca antrenor INTERIMAR!
Conducerea clubului nostru a ajuns la o intelegere cu acesta, pentru a prelua echipa de handbal feminin, participanta in Liga Florilor MOL, in vederea clasarii la finalul acestei editii de campionat pe un loc care sa ii asigure calificarea in cupele europene.
Tot de astazi, GABRIEL BORODI este antrenorul secund al Gloriei 2018.
Mult succes!

0 comentarii679 vizualizări28 martie 2021
rss 2.0
rss 2.0