Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Joi 05 August 2021 - 14587
CSM Bistrita, AUR LA GIMNASTICA MASCULINA- Campionatul National al ROMANIEI.

 "Incredibil! "scrie  "Sportulbistritean" despre aceasta realizare. Daca este o expresie de bucurie este OK, dar daca o luam ca atare, va spun eu, ca sotie de antrenor, ca este o munca titanica, o munca de Sisif, atat a antrenorilor cat si a gimnastilor.

S-au muncit 21 de ani pentru aceasta realizare.

Marius Berbecar a inceput gimnastica la 5 ani si acum la 26 de ani a ridicat pe podium cupa mult ravnita de orice club de gimnastica.

Antrenorul LIVIU POP a simtit ca acum e momentul lui, ca va aduce aurul la BISTRITA.

C.S.M Bistrita are 2 echipe de gimnastica: SENIORI: Marius Berbecar, Cristian Bataga, Andrei Muntean, Doru Iacob, Cotsin Manolache si Cornel Burduhosu;

SPERANTE: Sorin Dragota, Danut Moldoi, Mihai Sarbu, Alexandru Erlich, Stefan Lupu. Aceasta echipa este cu dubla legitimare LPS-CSM iar la acest campionat a concurat cu seniorii si s-a clasat pe locul 6.

Au muncit pentru aceasta realizare antrenorii Liviu si Augustin Pop, Vasile Vug, Adian Ianculescu, Lucian Alexa. Sau adus in total 11 medalii.

Titlul complet al acestui concurs: Campionatul National al Echipelor Reprezentative de Cluburi, Open Sperante si Campionatul National Individual al Maestrilor, ONESTI, 26-28 august 2011. 

Mai multe informatii de specialitate se pot afla la conferinta de presa din 5 septembrie.

 prof. Maria Pop

2 commentarii4081 vizualizări31 august 2011
rss 2.0
rss 2.0