Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Meci de infarct pentru echipa de handbal feminin a CSM Bistrita.

La finalul saptamanii trecute handbalistele bistritene s-au deplasat la Slatina pentru partida de campionat in compania formatiei gazda CSM, partida contand pentru etapa a  17-a a Diviziei A la handbal feminin seria B. Dupa o partida buna castigata pe teren propriu saptamana trecuta, sportivele pregatite de Carmen Mican aveau de facut o deplasarea grea la Slatina. Un meci care putea fi castigat de catre orice echipa, conform declaratiilor antrenoarei Mican. Partida a fost una extreme de tumultoasa, cu multe faza de poarta, cu ratari spectaculoase si cu rasturnari de scor de-a dreptul dramatice. Cu un minut inainte de finalul partidei, echipa gazda era in avantaj de un gol, 31-30. Cu toate acestea handbalistele de la CSM au reusit egalarea cu cateva secunde inainte finalului, meciul terminandu-se nedecis. In ciuda acestui egal, echipa a functionat bine, jucatoarele bistritence dovendind ca sunt o echipa in crestere de forma. Mai trebuie precizat ca antrenoarea Carmen Mican nu s-a putut bucura de una dintre cele mai bune si mai in forma jucatoare, Andreea Suciu, operata saptamana trecuta de ligamente incrucisate. Aceasta se afla acasa la Bistrita, in tratament postoperator.

 Scorul partidei: CSM Slatina - CSM Bistrita 31-31 (15-14 pauza).

 In alta ordine de idei, trebuie sa facem precizarea ca pe o perioada de 3 saptamani,  campionatul va fi interupt, pentru o actiune a lotului national de junioare.Urmatoarea partida pe care handbalistele de la CSM Bistrita o vor disputa va fi cea de pe teren propriu in compania formatiei Colegiului Sportiv Universitar C Brancusi din Tg. Jiu, partida pe teren propriu, in data de 08 aprilie cu incepere de la ora 11.00 in Sala Polivalenta din Bistrita.

 

C. O.

 

 

 

foto- Sportulbistritean.ro

0 comentarii2779 vizualizări12 martie 2012




rss 2.0
rss 2.0