Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Sport Vineri 03 Mai 2024 - 14587
Expozitie cu motocicleta de concurs a pilotului bistritean Iosif Ureche.
Sambata si duminica, pe pietonalul din Bistrita membri clubului Crazy Snails din Bistrita au organizat o expozitie cu motocicleta de concurs a pilotului Iosif Ureche.
Iosif, este primul bistritean care a debutat in acest an in Campionatul National de Motociclism Viteza pe Circuit al Romaniei, intitulat generic Romanian Superbike Championship, prescurtat RoSbk.
Iosif concureaza pe o motocicleta Kawasaki ZX10R, la clasa Superbike 1000 Rookies, clasa in cadrul careia ocupa locul intii in clasamentul general provizoriu, dupa 3 etape desfasurate, din care a cistigat 2. Cursele s-au desfasurat pe circuite din Grecia, Cehia si Slovacia urmind a avea loc cea de-a 4-a etapa pe circuitul de la Hungaroring din Ungaria, in perioada 9-11 aug.2013.
Scopul actiunii a fost de a mediatiza activitatea competitionala a pilotului, in incercarea permanenta de cautare de noi finantari din partea sponsorilor dornici a-si promova imaginea prin acest sport.
Este binecunoscut faptul ca sportul cu motor, in general, dar motociclismul viteza in special, presupune investitia de considerabile surse de bani, fara de care participarea si respectiv performanta nu este posibila.
In campionatul Rosbk Iosif Ureche este inscris ca si membru component al singurei echipe de profil dinTransilvania, Team33 din Cluj-Napoca.
 
.
Foto - Marius Chiuzan.

 

569 commentarii3227 vizualizări30 iulie 2013




rss 2.0
rss 2.0